Fundustry Adventures Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat hebben we een fijne dag gehad bij Fundustry. Alles was goed geregeld. We werden goed begeleid en al onze vragen werden beantwoord. Niets was te veel. De activiteiten waren super leuk en voor ieder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben met onze ICT afdeling een supergezellige middag gehad! Na een gedegen uitleg onder prima begeleiding van Jordy en Eby met z’n allen de bomen in. Hoog en laag parcours, lekker abseilen en ee... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechte leiding workshops, geen grorpen gewend, moet zelf tot 5x toe serveerster spelen, ook tijdens eten met koude dingen die warm hadden moeten zijn, csppuchino is vreselijk vies, spullen te weinig... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een gezellige dag gehad. De organisatie kon flexibel inspelen op waar we behoefte aan hadden. Personeel was super vriendelijk. De bbq was goed. We hebben genoten en de activiteit had voor ie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti

Scritti dall'azienda

Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

524 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

3uur driften …

3uur driften …. Super activiteit! Zeker een aanrader.

8 settembre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Driften is zeker leuk om een keer te doen, bedankt voor de review!

Valutata 1 stelle su 5

Bier is over de datum en ze zijn heel…

Bier is over de datum en ze zijn heel streng bij het auto en quad rijden.
Gaat allemaal op slakken tempo

27 agosto 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Jan-Joost, bedankt voor de review. Jammer dat e.e.a. niet is wat je verwacht had. Bier (waarschijnlijk speciaal bier) over de datum mag natuurlijk niet geserveerd worden. We zullen je privé hierover nog even benaderen.

Valutata 3 stelle su 5

Voor het eerst een slipcursus ervaren…

Voor het eerst een slipcursus ervaren met mijn zoon. Was zeker de moeite waard om is mee te maken wat een auto doet in de slip. Verschillende auto's gereden en merkte duidelijk verschil in wel of geen profiel.
Wij hadden voor 3 uur geboekt. Daar ik: Bermvlucht – Wat gebeurt er als 1 wiel grip heeft en 1 wiel niet? belangrijk vond, echter hebben wij dit niet mogen ervaren. De instructeur was dit geheel onbekend en ging hier niet verder op in. Dit vonden wij erg jammer!

25 agosto 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Goedemorgen, bedankt voor de review. Fijn dat in de cursus goed is bevallen. De bermvlucht zit inderdaad niet in onze cursus maar blijkbaar wordt dit ergens wel vermeld? Zou u kunnen mailen naar klantenservice@fundustry.nl waar u die tekst heeft gelezen dan kunnen we ervoor zorgen dat dit wordt aangepast. Alvast bedankt.

Off road Gouda - vreselijk

Off road cursus gedaan in een 4x4 in Gouda. Wat een ontzettend slechte beleving. Een hele kleine off road baan met een paar hobbels en kuilen, meer niet. Enkel stapvoets rijden met een begeleider ervoor die voorop loopt. Absoluut geen waar voor veel geld.

23 agosto 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Bedankt voor de review, jammer dat u blijkbaar een geheel andere verwachting had van het parcours. Misschien door een eerdere ervaring?

Off road cursus gedaan

Off road cursus gedaan, wat er vooraf niet verteld werd is dat je maximaal 6/7 km ph word gereden omdat er constant een instructeur voor de auto’s blijft lopen. Cursus te laat begonnen plus een lange onnodige uitleg. Personeel leek er ook niet veel zin in te hebben. Erg jammer van het geld, zeker niet waard om hiervoor zover te hebben gereden.

Risposta di Fundustry Adventures

Bedankt voor de review. Jammer dat dit niet is wat je had verwacht. Off-road rijden wordt inderdaad stapvoets gedaan, het is geen race. Kun je ons misschien een berichtje mailen via klantenservice@fundustry.nl met jullie reserveringsnummer, dan kunnen we ook even nagaan wie de cursus heeft gegevens etc. bedankt.

Valutata 2 stelle su 5

De workshop zilveren ring is geen aanrader

De workshop zilveren ring is weinig creatief, je kunt maar kiezen uit 2 basisringen (een smalle of een brede). De groepsgrootte van 12 mensen is veel te veel of anders gezegd er is te weinig begeleiding, waardoor je veel op elkaar moet wachten. Daar kon de workhopbegeleider natuurlijk niets aan doen. Zij deed erg haar best. De workshop duurt 3 uur maar zou dus met meer begeleiding of een kleinere groep makkelijker 30- 45 minuten korter kunnen! Zeer ongezellig ook dat Fundustry je geen enkel drankje aanbiedt, zelfs niet bij aankomst. Je moet alles zelf betalen. Bij een plaatselijke sieradenontwerper krijg je vast meer waar voor je geld! En dan heb ik het nog maar niet over het onduidelijke aanmeldproces op de site als je een cadeaubon hebt waar niet eens de goede link op staat en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Erg leuke workshop

Erg leuke workshop en prima georganiseerd, op een mooie locatie. De ringen zijn heel leuk geworden.

Risposta di Fundustry Adventures

Wat een leuke review, bedankt, veel plezier van de ringen.

Top!

Top!! Instructeur was duidelijk, in de auto kregen wij gelijk tips via de portofoons.
We komen nog zeker terug!

Risposta di Fundustry Adventures

Bedankt voor de 5 sterren, goed om te zien. Hopelijk tot een volgend Fun bezoek!

Valutata 5 stelle su 5

Leuke dag met ons team Insignity

Leuke dag met ons team. De verschillende activiteiten was zeker de moeite. Ook de barbecue was zeer goed en lekkere afsluiter. Ook onze coach was zeer behulpzaam en vriendelijke kerel. Bedankt en tot de volgende 🤘

2 agosto 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Bart, dankjewel voor je review. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Graag tot ziens! :) ^Monique

Driften.

Mijn zoon vond het een leuke workshop. Duidelijke uitleg en genoeg tijd om zelf te proberen.

7 agosto 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Franca, fijn om te horen dat je zoon het leuk heeft gehad!

Fundustry Eindhoven Top!!!

Fundustry Eindhoven Top!!!

We werden zeer hartelijk ontvangen, de activiteiten werden goed toegelicht alsook begeleid en het eten was heerlijk!

En zeker een pluspunt was het feit dat er enorm goed voor ons werd gezorgd, een van onze kameraden voelde zich niet zo goed en meteen werd er ons te hulp geschoten en werd hij goed verzorgd!

Echt top gewoon!

10 agosto 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Alessandro. Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad. Wie weet tot een volgende keer! ^Monique

Valutata 5 stelle su 5

Zilveren ring maken, superleuk!

Locatie Nijmegen: Leuke workshop zilveren ring maken.
Goede uitleg en makkelijk te volgen.
Voor herhaling vatbaar.

4 agosto 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Super te horen dat jullie zo'n geslaagde workshop hebben gehad! Veel plezier met jullie ring!

Valutata 5 stelle su 5

Veel geleerd en het was meer dan ik had…

Veel geleerd en het was meer dan ik had verwacht. Werd gezellig ontvangen en met wat humor. We wisselde veel zodat er genoeg gereden kon worden.
Na 2 uur vond ik het ook echt wel genoeg. Wij hebben off the Road rijden gedaan wat best wel een uitdaging was

Risposta di Fundustry Adventures

Karin, bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te lezen, tot de volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Het klimbos in Ewijk is erg leuk

Het klimbos in Ewijk is erg leuk! Mooie locatie en het personeel is vriendelijk en kundig

Risposta di Fundustry Adventures

Top! Fijn te horen dat jullie een geslaagde dag hebben gehad!:)

Valutata 3 stelle su 5

Leuke ervaring, matige uitleg (slipcursus)

Slipcursus gedaan, uitleg was heel matig. Ervaring was leuk. Wel waren ze heel meedenkend toen we onverhoopt data moesten wijzigen doordat we de geboekte afspraak vanwege medische redenen last minute moesten annuleren.

Risposta di Fundustry Adventures

Bedankt voor de feedback. Jammer dat de cursus zelf als matig is ervaren. Zou je ons misschien nog iets meer over kunnen vertellen via klantenservice@fundustry.nl Dan kunnen we even nakijken wie de cursus gegeven heeft zodat we daarover eventueel in gesprek kunnen met de instructeur. Alvast bedankt.

Valutata 4 stelle su 5

Driften

Ik heb een hele dag gehad. Het personeel was zeer vriendelijk en probeerde met veel uitleg en tips de kunst van het driften over te brengen.

27 luglio 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Bedankt voor de mooie review, hopelijk tot een volgende keer.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più