Fundustry Adventures Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat hebben we een fijne dag gehad bij Fundustry. Alles was goed geregeld. We werden goed begeleid en al onze vragen werden beantwoord. Niets was te veel. De activiteiten waren super leuk en voor ieder... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben met onze ICT afdeling een supergezellige middag gehad! Na een gedegen uitleg onder prima begeleiding van Jordy en Eby met z’n allen de bomen in. Hoog en laag parcours, lekker abseilen en ee... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechte leiding workshops, geen grorpen gewend, moet zelf tot 5x toe serveerster spelen, ook tijdens eten met koude dingen die warm hadden moeten zijn, csppuchino is vreselijk vies, spullen te weinig... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een gezellige dag gehad. De organisatie kon flexibel inspelen op waar we behoefte aan hadden. Personeel was super vriendelijk. De bbq was goed. We hebben genoten en de activiteit had voor ie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti

Scritti dall'azienda

Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

524 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ontzettend gaaf

Ontzettend gaaf! Instructeur is jong en vrolijk, wat de cursus echt leuk maakt. Uiteindelijk heeft iedereen de smaak te pakken en kun je achter elkaar door slippen!

20 ottobre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Lars. Thanks voor je complimenten, ik ga ze doorgeven aan locatie. Tot de volgende keer! :)

Valutata 4 stelle su 5

De slipcursus was leuk en leerzaam

De slipcursus was leuk en leerzaam. Uitleg niet altijd duidelijk, maar tijdens rijden vallen de kwartjes. Relatief weinig gedaan in 2 uur. Goed om te weten wat je kunt doen. Zij vergeten de tijd en dus een bepaald onderdeel overgeslagen. Raar.

20 ottobre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Stephanie. Fijn om te horen dat je een leuke cursus hebt gehad. We gaan je feedback meenemen. ^Monique

Valutata 4 stelle su 5

Leuke ervaring en zeker een aanrader

Leuke ervaring en zeker een aanrader, leuke interactie met de instructeur!

Vooral de techniek is van belang om die goed onder de knie te krijgen en veel van geleerd!

19 ottobre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Pim. Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat het goed bevallen is. Wie weet tot de volgende!

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een hele leuke dag gehad met…

We hebben een hele leuke dag gehad met 9 vrienden. Goeie afwisseling van actief bezig zijn en rust.
De Die hard games is een aanrader als je met een competitief groepje bent.

19 ottobre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Ramon. Dankjewel voor je 5 sterren. Ik ga je complimenten doorgeven aan de locatie.

Top middag!!!!!!!!!!!!!

Top middag!!!!!!!!!!!!!

16 ottobre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Monique. Fijn om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Ik ga de complimenten doorgeven aan mijn collega's in Gouda. Tot de volgende!

Valutata 5 stelle su 5

Samen met m’n dochter over dit parcour…

Samen met m’n dochter over dit parcour gereden, goed uitleg en veel veiligheid
Was leuk en gezellig en nog wat geleerd

13 ottobre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Johan. Wat fijn om te horen. Hopelijk zien we jullie de volgende keer weer!

Geweldig bedrijfsuitje

Geweldig bedrijfsuitje! Super veel adrenaline en daar worden we allemaal vrolijk van! Heerlijk gegeten met goede kwaliteit!

10 ottobre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Lisette, dankjewel voor je mooie complimenten. Wie weet zien we jullie nog een keer!?

Valutata 5 stelle su 5

De juiste balans tussen man en vrou

Super leuk teamuitje gehad met zijn alle enorm gelachen maar ook zeker door de medewerkers! .
Onze "Quizmaster" deed mee aan onze verkleedparty en maakte samen met ons de perfect sfeer! Privé staat dit uitje inmiddels op 1 op onze to do list!

8 ottobre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Brigitte, dankjewel voor je complimenten. Ik ga ze zeker doorgeven aan mijn collega's. We zien jullie de volgende keer! ;-)

Instructrice heel vriendelijk

Instructrice heel vriendelijk, wist er niet zoveel van. Apparatuur niet op orde. Geboekt was, boogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten. Dat laatste niet gezien

6 ottobre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Ruben. Dankjewel voor je review en je feedback. Ik ga dit doorgeven aan de betreffende locatie zodat wij dit in de toekomst beter kunnen oppakken!

Fantastische middag gehad

Fantastische middag gehad! Driften 3u. Goede begeleiding, goede uitleg en veel bijgeleerd!
Zeker voor herhaling vatbaar!!

29 settembre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

***** bedankt voor de sterren.
Wij zien jullie graag weer.

Goede begeleiding

Goede begeleiding. Goed eten/drinken. Top dag gehad met alle collega's. Enorm gelachen! Super verzorging.

28 settembre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Bedankt voor de 5 sterren.
Wij hopen jullie nog eens te mogen ontvangen op een van onze locaties.

Driftcursus 3 uur

Driftcursus 3 uur
Leuke cursus en goede en duidelijke uitleg, je zag dat de instructeur er zelf ook lol in had. wel was de horeca niet zo snel, Moest lang wachten voordat je kon bestellen

22 settembre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

wat fijn dat je het leuk hebt gehad deze dag, we vonden het erg leuk jullie als gasten te hebben! We begrijpen dat de horeca op dagen zoals dit wat beter kan, gaan we aan werken! Hopelijk tot snel

Valutata 5 stelle su 5

De Driftcursus (3u) was super!

De Driftcursus (3u) in Eindhoven was super! De locatie was leuk, het personeel was heel vriendelijk en de begeleiders waren heel enthousiast, gedreven en professioneel!
Zeker de moeite waard om nog eens te doen!

21 settembre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

wat fijn dat je het leuk hebt gehad deze dag, we vonden het erg leuk jullie als gasten te hebben! Tot snel!

BBQ-workshop bij Fundustry

Wat een ontzettend leuke ervaring was die BBQ-workshop bij Fundustry! De ontvangst was al leuk, het eten erg lekker en de sfeer was top! De bedrijfsleider deed zelf de workshop begeleiden en complimenten naar hem! Zouden we dit nog een keertje doen? Zeker weten! Echt een aanrader!

20 settembre 2024

Hi Marc,
Bedankt voor de 5 sterren.
Wat fijn te horen dat jullie een ontzettend leuke ervaring hebben gehad.
Hopelijk mogen wij jullie in de toekomst nog eens verwelkomen.

Valutata 1 stelle su 5

Onze instructeur zei dat we meerdere…

Onze instructeur zei dat we meerdere game modes konden spelen ma dat was niet zo.

22 settembre 2024

Beste,
wat jammer dat je jouw uitje beoordeeld met 1 ster. Wij luisteren graag naar de ervaringen van onze gasten om onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Wij spelen altijd meerdere spelvarianten in een event. Wat vervelend om te horen dat dat bij jullie niet zo was. Hopelijk een volgende keer beter.

Veel te duur

34,95 pp betaald voor een uurtje spelletjes doen….😡.
De begeleidster bij Fundustry Nijmegen was fantastisch, de onderdelen van Expeditie Robinson XL leuk. We zouden echter een programma van 2 uur krijgen, maar waren in 1 uur klaar. Onze groepen waren groot (10 personen), te groot voor de spellen. Tot mijn verbazing ontving ik ook nog een factuur voor de deelnemer die vergat zich aan te melden…. Alsof dit fundustry extra kostte… De opzet van de activiteit is goed, maar we betalen veel te veel voor wat wordt geboden.

20 settembre 2024

Off road rijden Eindhoven

Helaas was het uitje niet zoals we hadden verwacht. Ook na een eerdere ervaring een jaar geleden wat heel erg leuk was want toen mochten we wel wat meer crossen en zijn we ook echt vies geworden van de modder, viel dit erg tegen. Dit was een verassing voor mijn vriend zijn verjaardag. Het ontvangst was heel fijn en vriendelijk en de locatie was ook wel leuk. Het jammere was dat wij maar ongeveer 5 a 6km/u mochten rijden omdat er een instructeur voor liep en steeds bijna hetzelfde kleine rondje reden. Ook moesten wij steeds wachten op de auto’s voor ons en stonden we daardoor best vaak stil. Zoals ik al eerder zei had ik/hadden wij er eerlijk gezegd iets meer van verwacht, vooral door de vorige ervaring.

13 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Klimmen is Nijmegen is zeker de moeite…

Klimmen is Nijmegen is zeker de moeite waard. Kinderen hebben zich prima vermaakt. Ruim 2 uur lekker bezig geweest.

15 settembre 2024

Geslaagd teamuitje

We hebben vorige week een erg leuk teamuitje gehad bij Fundustry, alles is volgens afspraak verlopen, bij de shooting experience hadden ze op het moment dat wij er waren geen kruisboog en konden we alleen met de handboog schieten maar dit mocht de pret niet drukken :-)
Daarna zijn we het klimpark ingeweest, dat was ontzettend leuk om te doen en een hele uitdaging.
Het eten en drinken was prima, prijs/ kwaliteit van het geheel was goed.

5 settembre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Bedankt voor de reactie. Leuk om te lezen. Wel jammer dat de kruisboog niet beschikbaar was. Dat hoort eigenlijk niet. Hopelijk tot een volgend Fun Moment!

Driftcursus van 3 uur gedaan

Driftcursus van 3 uur gedaan. Hele leuke ervaring! Goede, leuke instructeur, Gideon
Veel geleerd en veel plezier gehad.
Was wel intensief!!

7 settembre 2024

Risposta di Fundustry Adventures

Hoi Edith, dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat jullie het leuk hebben gehad. Het lijkt inderdaad makkelijker dan het is! ;-) ^Monique

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più