⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og flot fugearbejde! Vi har været utrolig glade og tilfredse med vores oplevelse med dette fugefirma. Vi havde 58 meter fuger, som skulle udskiftes, og al... Leggi di più
Vi har benyttet Sami på en opgave som har krævet stor punktlighed og kvalitet. Trods flere bump på pladsen, lykkes det os at komme til et flot resultat. Vi sender de bedste anbefalinger til... Leggi di più
Sami har hjulpet med at fuge vores badeværelse, og sikke en fornøjelse. SMS’er for at dobbelt tjekke tidspunkt, kommer som aftalt, rådgiver, spørger ind og vigtigst af alt leverer et super resulta... Leggi di più
Fugeservice Danmark ApS er en førende fugevirksomhed med et dedikeret fokus på at levere kvalitetsarbejde inden for fugning. Vores virksomhed har et solidt ry for ekspertise og professionalisme inden for dette specialiserede område. Vi betragter os selv som en pålidelig partner for entreprenører, byggefirmaer og ejendomsejere, der ønsker at opnå enestående kvalitet inden for fugning. Fugeservice Danmark ApS sikrer, at kunder opnår holdbare og æstetiske tiltalende resultater. Kom i kontakt med os i dag og få udført din fugeopgave, professionelt.
Danimarca
- fugeservice-danmark.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super god service
Kvalitet arbejde samt super god service.
kan klart anbefale
Til aftalte tid
Måtte i første omgang melde afbud på det aftalte tidspunkt, men ringede dagen før og aftalte nyt tidspunkt. Skrev endvidere en SMS næste morgen for at bekræfte igen, at aftalen var ændret. Det kunne andre håndværkere lære noget af.
Rigtig godt stykke arbejde.
Super god servis og møder til aftalt…
Super god servis og møder til aftalt tid og flot arbejde
Vi har brugt Fugeservice Danmark ApS…
Vi har brugt Fugeservice Danmark ApS til stor tilfredshed med en stor opgave på syghuset som kræver omhyggelighed med resultatet af hensyn til hygiejnen.
Kan anbefale ham hvis det skal være pænt håndværk.
Ordentlighed og punktlighed!
Vi har benyttet Sami på en opgave som har krævet stor punktlighed og kvalitet.
Trods flere bump på pladsen, lykkes det os at komme til et flot resultat.
Vi sender de bedste anbefalinger til Fugeservice Danmark, som vi fremadrettet selv vil kalde en af vores samarbejdspartnere.
/ Jonas Brogaard
Logistik og Montageleder
Eiler Thomsen Alufacader
Fugeservice har leveret upåklageligt…
Fugeservice har leveret upåklageligt arbejde.
Altid til tiden, og gør sit yderste for at hjælpe i en snæver vending
Super professionelt og godt arbejde
Super professionelt og godt arbejde. Præcis og meget venlig betjening. Kan kun anbefales
Omhyggeligt fugearbejde
Sami laver meget omhyggeligt arbejde, og jeg anvender ham på alt fugearbejde jeg får i løbet af året.
Altid punktlig, og så er han venligheden selv.
Kan VARMT anbefale andre at benytte ham.
Jeg vil gerne udtrykke min fulde…
Jeg vil gerne udtrykke min fulde tilfredshed med Fugesercice Danmark
Efter have fået fuget mine Vinduer
De var punktlige, venlige og ydede en fremragende indsats.
Deres dedikation til kvalitet og detaljer er tydelig i det færdige arbejde
Mange tak