FriskFangetFisk ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse 😃 Bestilte 1500 gr rødspættefileter og afhentede selv da jeg var i området. Det var de lækreste rødspættefileter, omhyggeligt pakket ned med masser af is i en flamingokasse, helt... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Da forsendelsen nåede frem, Var der masser af is, der ikke var smelter, og fisken virkede frisk, og lugtede godt. Vi syntes der var mange små skrubber, og efter stegningen, var fiskekødet, løst og... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig levering også af halvstor bestilling (6laksesider) flot kvalitet ikke nær så fede som nogle af de helt store laksesider (dog lidt små i størrelsen) dansk opdræt. Prisen var 100kr/kg billi... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Tidlig tidlig morgen stod pakken der v fordøren som lovet ved bestillingen. Helt iskold FRISK FANGET fisk 🐟. Vi har nu pakket det lækreste fine friske fisk til fryseren….Dejlig aftensmad venter fo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Pescheria
  2. Mercato del pesce
  3. Grossista di pesce

Scritti dall'azienda

Når du bestiller fisk fra FriskFangetFisk.dk, modtager du friskfanget fisk, der er fanget og pakket inden for få dage. Fra det øjeblik fisken lander på auktionen, håndteres den under de strengeste kvalitetskontroller og transporteres på køl direkte til din dør. Det sikrer, at du kan nyde fisk med maksimal smag og næring – uden besvær. Vi samarbejder med lokale fiskere og producenter, for at sikre de bedste råvarer og en bæredygtig produktion. Bestil dine favoritter på FriskFangetFisk.dk og få dem leveret friske og klar til tilberedning.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Har mange gange taget tilløb til at…

Har mange gange taget tilløb til at handle hos friskfangetfisk ! Så tog jeg mod til mig,den fisk jeg fik leveret var bare super ! Jeg vil helt klart købe mere fra dem ! Jeg håber så ikke at succesen , stiger dem til hovedet og kvaliteten på deres varer rasler ned ! Jeg er ihvertfald klar med næste ordre ! De bedste anbefalinger herfra . Mvh. O.Jensen

29 giugno 2021

bestil

bestil, betal, modtag den friske fisk til den aftalte dato. Det er da lækkert og fungerer bare!

29 giugno 2021
Valutata 3 stelle su 5

Lækre råvarer og hurtig levering

Lækre råvarer og hurtig levering, bare ærgerligt at i skriver 12-15 stk. Jomfruhummere, når der så kun kom 10 stk. Havde et selskab på 11 mand, hvor der var en der blev skuffet desværre 👎

23 giugno 2021
Valutata 4 stelle su 5

Fisken er frisk og lækker

Fisken er frisk og lækker. "Kun" fire stjerner, fordi I ligger i den absolut dyre ende på online fisk, og især fordi pakningen af fisk er besværlig for os private, da fisken ligger "rå i is". Det, kan jeg sagtens se, giver mening for restaurationer, men det er besværligt at åbne og ompakke for os private. Jeg brugte omkring en halv time på at befri, skylle og finde passende indpakning til min bestilling, bl.a. en stor pighvar, hvor jeg ikke lige lå inde med en passende indpakning, så det blev en beværlig affære med film og flere poser.
Men venligt og hurtigt firma med dejlig og frisk fisk!

19 maggio 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più