Frisdal Køreskole Recensioni 22

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Fantastisk køreskole! Så gode og positive folk i firmaet, hvor stemningen er positiv, med plads til sjov og ballade! En ren fornøjelse at skulle tage mc kørekort ved så professionelle og kompetente me... Leggi di più

Hele teamet hos Frisdal Køreskole, er alt hvad man kan drømme om. De er yderst professionelle og er blandt de få, der er mere end villige, til at gå det ekstra skridt for sine elever. De er også b... Leggi di più

Jeg vil virkelig anbefale Frisdal Køreskole. Jeg har kørt med Carina og har været oven ud tilfreds. Hun er super dygtig og tager dig med rundt alle de steder, hvor der kan være faldgruber. Hun er... Leggi di più

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole! Så gode og positive folk i firmaet, hvor stemningen er positiv, med plads til sjov og ballade! En ren fornøjelse at skulle tage mc kørekort ved så professionelle og kompetente mennesker🙏🏼

21 aprile 2026

Tog kort der

Tog kort der , fantastisk oplevelse. Dygtige Kørelære, altid tid til at hjælpe. Hyggeligt og sjovt også ☀️☀️🏍️🏍️

14 agosto 2025

Fantastisk køreskole

Jeg har personligt haft to børn igennem hos jer og har yderligere gennem mit arbejde i STU Æblehaven hjulpet to elever med forskellige personlige udfordringer gennem jeres forløb og alle med succes 💪 I er SÅ super gode, dygtige, og rummelig….. kæmpe ros til jer I gør det mega godt allesammen ❤️ jeg vender snart tilbage med flere elever 😊

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole tog kørekort her for omkring 10 år siden og håber på at tage motorcykel kørekort der indenfor det næste år ☺️👍🏼

Kæmpe anbefaling

Jeg tog mit kørekort hos Frisdal køreskole tilbage i 2024, jeg havde den bedste oplevelse og kan ikke anbefale andre end dem! De giver tid til hver enkel elev, er søde og omsorgsfulde!! Man har altid et godt grin lige meget hvilken kørelærer man vælger

8 aprile 2025

Alt hvad man kunne ønske sig af en køreskole

De er også blandt de få, der har rigtig god succes med at hjælpe elever, der måske måtte have nogle ekstra udfordringer med i bagagen.
Jeg har både været kunde og tilknyttet huset i ca. 15 år, og har altid kun kunne helhjertet anbefale dem.

Én ting der virkelig skinner igennem ved Frisdal Køreskole er, at de brænder for deres fag, og er yderst pasionerede for deres erhverv såvel som deres elever.

26 marzo 2026

Den fedeste oplevelse at tage kørekort…

Den fedeste oplevelse at tage kørekort ved Frisdahl! Jeg kørte med Brian, som er den fedeste og sjoveste gut 😁💪🏼
Alle kørelære er friske folk, med godt grin og en helvedes masse dårlige jokes 😜 dog en masse tålmodighed!! Og bare vandvittig dygtig til deres arbejde

10 giugno 2024

Fantastisk køreskole!

Fantastisk køreskole!
Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Frisdal Køreskole. Dygtige, venlige og behagelige kørelærere skaber en tryg og lærerig oplevelse. Derudover er booking af køretimer, teoriprøve og køreprøve hurtig og problemfri. 💪🏻

Tak for en super god oplevelse! 🚗💨

29 gennaio 2025

En fantastisk oplevelse at tage…

En fantastisk oplevelse at tage trailerkort hos Thomas. Thomas er supergod til at give en ro og tro på sig selv, selvom man er nervøs og tvivler på sig selv efter en rigtig dårlig oplevelse hos en anden kørelærer, hvor jeg dumpede. Efter 2 lektioner hos Thomas bestod jeg prøven.

14 novembre 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito