Frimannsgourmet Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Vi fik mad fra Frimanns gourmet til vores søns konfirmation. Vi havde bestilt konfirmationsbuffeten, og den var super lækker. Det var virkelig virkelig dejlig mad, tilberedt perfekt og der var m... Leggi di più

Hvis vi kunne ville vi give 6 stjerne eller mere..! Vi bestilte til 55, men havde mande fald og endte på 50, der var mad til 60+ mennesker. Levering var til tiden, maden var fantastisk, alle gæst... Leggi di più

Vi bestilte"Italiensk buffet favorit" til rund fødselsdag, og det var helt utroligt lækkert og velsmagende. Kødet var så mørt, både "foretter", "hovedretter", salater, tilbehøret og desserten smagte... Leggi di più

Vi bestilte mad Frimanns Gourmet til min datters konfirmation og fik sammensat en vegetarisk buffet ud fra nogle af deres eksisterende retter på menukortet. Det var uden tvivl noget af det b... Leggi di più

1. Azienda di catering

Promise 1

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top lækker sommerbuffet!

Top lækker sommerbuffet!
Jeg har kun varme anbefalinger til både mad og service. Det var meget lækker mad og alt var nemt at servere. Der var rigeligt mad!
Jeg fik leveret maden til tiden og det var nemt at få afhentet service og kasser efterfølgende. Jeg bruger helt sikkert denne service igen og vil se frem til at smage den lækre mad igen en anden gang.

12 agosto 2021

Fuldstændig fantastisk mad

Fuldstændig fantastisk mad! De leverede både maden til mit bryllup og min søns konfirmation og begge gange var det super lækkert! Maden er lækkert anrettet, der er minimal tilberedelse og servicen afhentes efter festen. Det bliver ik nemmere😁

11 maggio 2021

Sublim 3 retters menu;

Sublim 3 retters menu;
Forret med friske asparges og store ferske rejer yderst delikant og velsmagende. Kalvemørbrad med svampe og skysauce. Kalvemørbraden var stegt perfekt og tilbehøret var velsmagende. Dessert vaniljeparfait med frugtcolli og bær, hjemmelavet og yderst delikat. Denne menu gjorde vores sølvbryllupsmiddag til en dejlig og velsmagende oplevelse.

22 aprile 2021

Fantastico! - top lækker nytårsmenu

Nytårsaften startede med den fantastiske nytårsmenu med fisk. Særligt den smørpocherede torsk i skilt muslingesauce høstede stor ros fra alle - herunder en kok.. Hele menuen var lækker og vejledningen nem at følge - og så var maden leveret tidligt, så alt kunne planlægges.
Vi kommer igen, også til andre lejligheder. Top mad..

7 gennaio 2021

En uovertruffet nytårsmenu

En uovertruffet nytårsmenu. Skulle der sættes en finger på noget, havde vores mørbrad en fedtsene gennem sig, hvilket var lidt ærgerligt. Men hey - det kan hverken Frimann eller koen jo gøre for. Vi bestiller helt sikkert næste år igen.

4 gennaio 2021

Fantastisk nytårs menu

Har flere gange i løbet af 2020 bestilt take away, hver gang yderst tilfreds med retten både hvad angår smag og mængde.
Til nytårsmenuen fik vi den mest fantastiske smags oplevelse.
4 retter, alt anrettet lige til at gå til. Både fisk og kød var så mørt at det smeltede i munden.
Tilbehøret gav hver ret alt det der skulle til for at løfte det helt op.

3 gennaio 2021

4-retters nytårs menu

Jeg havde bestilt en 4-retters menu med fisk til i går💥🎉🎊🪅 Hold nu op en fantastisk madoplevelse, både fisk, og kødet var utroligt lækkert og ikke mindst meget mørt. Man kunne på det nærmeste skille det hele ad med gaflen og det smeltede totalt i munden. Det var så rigeligt med mad og det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller mad hos jer. KÆMPE stor ros for en utroligt lækker 4-retters nytårmenu

1 gennaio 2021

Nytårsmenu med 4 retter

Nytårsmenu med 4 retter.

Det var lækkert, frisk og afstemt hele vejen igennem.
Alle var tilfredse og tilpas mætte.
Nemt at bestille og lynhurtig afhentning.

Vi vil komme tilbage til næste nytårsfest.

Eneste minus er, at der ikke er en børnemenu som passer til.

1 gennaio 2021

Fik brunch og tapas til min fødselsdag…

Fik brunch og tapas til min fødselsdag det var bare så lækkert, anderledes og meget velsmagende.
Alle gæster var meget positive.
God kommunikation med dem og mad til aftalt tidspunkt. Jeg kommer til at bestille derfra igen. Kan så meget anbefale det.

11 ottobre 2020

Super lækker tapas

Fik tapas til 13 personer til en fødselsdag.
Super lækkert mad, og meget god service. Bestemt ikke sidste gang vi har bestilt mad hos Frimann's Gourmet

23 settembre 2020

Varm anbefaling

Brugte dem til konfirmation d. 06.09, hvor vi bestilte menu med hummersuppe, kalvemørbrad og dessert med chokoladeganache og is. Det hele levede i den grad op til forventningerne, og der var heldigvis rigeligt af det. Alle retter emmede af kvalitet og godt håndværk. Alle de genveje en kok kan kan tage for at slippe lettere om det, var ikke blevet benyttet. Det var en hummersuppe fyldt med saft og kraft. Det var en indkogt sauce, der havde taget tid at lave. I stedet for en bagt kartoffeldej skåret i firkanter, var det den mere komplicerede Pommes- Anna, der består af ultratynd-kartoffel ,lag på lag, bundet samme af fløde. Dertil en perfekt stegt kalvemørbrad. Det var kvalitetsis og en umådelig velsmagende chokoladeganashe. Dertil kom at konfirmationens to vegetarer virkelig fik smukke lækre alternativer, som vi var stolt af at servere for dem. Firmaet har min varmeste anbefaling.

14 settembre 2020

Frmanns gourmet

Vi fik leveret mad til konfirmation lørdag den 12/9-2020 vi Havde bestilt konfirmations buffet.
Alt var i skønneste orden, maden var rigtig god og den leveret til aftalt tid.
Kæmpe ros herfra💪💪💪

13 settembre 2020

Kæmpe værdi for pengene!

Vi bestilte mad til en konfirmationsfest. 3 retter inklusiv dessert. Maden var af virkelig høj kvalitet og smagte dejligt. Det hele blev leveret på let tilgængelig vis i termokasser og det var nemt at anrette maden til gæsterne efterfølgende.
Service har været i top i gennem hele forløbet som både har budt på udskydelse pga corona og masser af spørgsmål fra os (kunderne) idet vi ikke havde bestilt så store mængder mad før. Mange tak for en god oplevelse!

7 settembre 2020

Beklager den sene anmeldelse

Beklager den sene anmeldelse. Vi brugte Frimanns Gormet til vores bryllup i 2018. Alt var som aftalt, og gæsterne taler stadig om saucen 🤗 Booker igen til min 40 års i november! Mange tak.

1 settembre 2020