Skulle ha læst trustpilot. Forfærdelig kjole, frygtelig pasform, alt for stor, frygteligt snit. Misvisende billeder. 11 dages levering. Lager i Kina. 10% af beløbet kommer tilbage (32 kr), und... Leggi di più
Jeg kan desværre kun istemme det I andre har skrevet her på trustpilot. Varerne svarer på ingen måde til de viste billeder, hverken i facon eller kvalitet, design. Desværre havde jeg ikke læst trustpo... Leggi di più
Havde jeg dog bare læst trustpilot Købte en jakke, og læste desværre først efterfølgende trustpilot. Forsøgte efter 2 timer at lade handlen gå tilbage uden held. Ekstrem dårlig kvalitet, lang lever... Leggi di più
Virkelig dårlig kvalitet. Har købt et par sandaler som skulle have bløde såler, men de er hårde som mursten. Der er også skader på skoene ved modtagelsen. Jeg beder om pengene retur, men de nægter... Leggi di più
Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Der står faktisk på deres side, at det er import fra Kina, men det overså jeg desværre, da jeg købte. På hjemmesiden forsøger de at udstråle, at tøjet har skandinavisk kvalitet. Det har det bestemt ikke. Jeg har aldrig set tøj i så dårlig kvalitet før. Efter første vask trevlede det.

Risposta di Freya Kobenhavn
Dette er en Kina butik. Kvalitet så ringe at man kun kan bruge tøjet til have arbejde
Ligner slet ikke tøjet på billederne. Og størrelsen er helt ved siden af.

Risposta di Freya Kobenhavn
Troede jeg købte en ruskindsjakke, men fik en udgave fra Temu i 100%polyester. FUP FUP Firma. Dumpede desværre i og går nu altid på trust pilot inden jeg handler. Man bliver bare Snydt her.

Risposta di Freya Kobenhavn
Bestilte et jakkesæt, super dårlig kvalitet, ligner noget fra Temu. Dog er det værste, at de udgiver sig for at være et europæisk firma, men med lager og fabrik i Kina, så hvis man skal sende noget retur giver det ikke mening, da man måske får 5-10% af prisen på sin vare ..

Risposta di Freya Kobenhavn
Svindel! Lad være med at handle her, varen dk bestiller dukker aldrig op og de svarer ikke på mail!

Risposta di Freya Kobenhavn
FUP!! Hold dig LANGT væk!
Efter laaaang tid kom der en regnfrakke som ikke som i OVERHOVED ikke lignede den regnfrakke på billedet, lavet i noget ikke vandtæt materiale. TOTAL til grin.
jeg vil returnere, men har ikke hørt hvordan, har måske tabt mine penge...

Risposta di Freya Kobenhavn
Meget dårlig kvalitet af vare. Det ligner nærmest en billig karklud. Og det viste sig at være endnu en Kina baseret forretning.

Risposta di Freya Kobenhavn
Et par (dame)sko bestilt i str. 41 viste sig ved ankomsten at være tættere på str. 37.
Forinden ankomsten var sket en længere korrespondance grundet den lange leveringstid (21 dage), og hver gang blev der lovet bod og bedring samt mulighed for at foretage et nyt køb med en klækkelig rabat.
Det er utænkeligt at ombytte/returnere varen grundet forsendelsesomkostninger samt gebyret, der pålægges.

Risposta di Freya Kobenhavn
Slå om nederdelen bevæger sig virkelig flot når man går. Jeg havde ikke forventet at kunne lide den så meget, men nu rækker jeg efter den hele tiden. Har allerede haft den på to gange i denne uge.

Risposta di Freya Kobenhavn
De lige bukser har været nemme at bruge både til arbejde og weekend. De strammer ikke ved knæene og ser stadig skarpe ud efter vask. Det havde jeg faktisk ikke forventet.

Risposta di Freya Kobenhavn
Svindel. Bestilte en strikbluse til 300 - førpris 600. Den er formentligt købt i Kina til 20 kr.
Den kommer efter 14 dage. Og er tydeligt ikke den på billedet på hjemmesiden. Der er heller intet tøjmærke i blusen. Jeg kontakter Freya K på mail. Jeg sender billeder af blusen på deres side og billede af den jeg modtager. De svarer ikke på mine spørgsmål. Og når jeg skriver at de 2 bluser på ingen måde ligner hinanden, kommenterer de det slet ikke. Kan på ingen måde anbefale at handle hos dem. En ven bestilte også hos dem. Hendes oplevelse med det hun har modtaget er nøjagtig den samme. :-(

Risposta di Freya Kobenhavn
Hold jer væk. Elendig service. Firmaet ligger i Kina så str passer til de str de bruger.
Ville sende retur men får tilbudt 10% af købs prisen og kan så beholde varen
Synes det er rent til grin.
Får så tilbudt 15% men stadig latterligt.
Ender med at tage de 15% og beholde varen da det koster næsten 300kr at sende den retur

Risposta di Freya Kobenhavn
Bestilt jakke i str L For at være på den sikre side , men nej ,et 10 års barn kan passe den Så kig ikke engang på deres “fine” billeder gider ikke have bøvle med at retunere den
Så HOLD jer væk fra dette falske firma

Risposta di Freya Kobenhavn
Det er ikke skandinavisk, som der skrives !!
Hold jer langt væk !!!

Risposta di Freya Kobenhavn
Dårlig service bestilte en skjorte 4xl, da den endelig kom efter 2 måned, svarede det til en xl. Hvis den skal retur skal jeg både betale porto plus de beholder 10 $. Sidste gang jeg handler der, mærket i nakken var klippet af

Risposta di Freya Kobenhavn
Appalling quality. Ordered "real" leather boots, took two weeks to arrive, as this is not a DK site, but a Chinese site. Avoid entirely! The boots were appallingly bad quality - they are 100% plastic and badly made. Sizing is bad - far too big in size. And cannot be used, even for a fancy dress party!!!
I have tried contacting customer service for a return as they do not automatically provide a return service. Utter waste of good money!
Update 27/03/2026:
Received response below from Freya with advice to send an email. Well, I have done so, several times and emails just get bounced back/ undelivered. Will report to Trading Standards this is a bogus site/ scam not practicing lawfully.

Risposta di Freya Kobenhavn
Ordered to be shipped to our home in Greater Copenhagen.
Order placed 10/3 - now 23/3 and still waiting with no clear date of delivery

Risposta di Freya Kobenhavn
Har hverken modtaget kvittering eller odre nr på vare jeg har bestilt og når man prøver tage fat i dem er alt a1 hmmmm plat 🤬🤬🤬🤬🤬👎🏽👎🏽👎🏽

Risposta di Freya Kobenhavn
Virkelig dårlig Kina biks.!!
Ren fup og svindel.!

Risposta di Freya Kobenhavn
Bomberjakken føles solid uden at være tung. Jeg havde den på en blæsende aften ude, og den holdt mig komfortabel hele tiden. Lynlåsen kører glat, hvilket er en lille men vigtig detalje for mig.