Valutata 5 stelle su 5

Ik heb zwembroeken en petten besteld, echt top kwaliteit. Setje vader en zoon petjes genomen helaas was het petje van de zoon wat te klein maar zonder moeite om kunnen ruilen echt top service!!

Valutata 5 stelle su 5

Set besteld helaas was dit niet aangekomen hierop contact gehad met klanten service en een super nette en fijne contact ervaren en oplossing. Dit weekend het setje mogen ontvangen en kwaliteit i... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

2 zwembroeken Besteld, helaas was de volwassen zwembroek te groot. Teruggestuurd maar na een aantal dagen nogsteeds niet retour aangekomen. Meerdere malen Contact gehad met Erik, gelukkig was hij uit... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Kledingmerk voor vader en zoon. Frenky S richt zich volledig op trotse vaders die willen matchen met hun zoon. Onze mini-me collectie blijven wij constant uitbreiden.

4,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Snelle en duidelijke bestelproces

Snelle en duidelijke bestelproces. Snelle afhandeling van de bestelling (volgende dag bezorgd). Goed op de hoogte gehouden middels e-mails. Bestelling netjes verpakt. De kleding is van goede kwaliteit.

29 gennaio 2026

Mooi pakkie

Inmiddels al 3 pakken besteld voor mij en mijn 2 jongens. Super goede en snelle service en topkwaliteit. Absoluut een aanrader!!

11 gennaio 2026

Enige nadeel...

Ik had eerder een pak voor mijn zoon gekocht, hier zat een vlek op. Kreeg een aantal vergoeding keuzes. Werd allemaal goed afgehandeld, snelle reacties op vragen en mail. Heb een nog een pak gekocht. Nu bezit hij er 3! Enige nadeel is....ik zie hem bijna nooit meer in een leuke spijkerbroek met shirt/trui ...😅😋

7 gennaio 2026

Gewoon perfect

Gewoon perfect, goeie pasmaat snelle verzending en de kwaliteit vele malen beter dan ik had verwacht en het pak zit lekker en is nog lekker warm ook.!

31 dicembre 2025

Zo geweldig

Zo geweldig pakje voor me zoon en voor zijn vader binnen gehad meteen nog een voor me kleintje bij besteld

24 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wat een leuke pakken echt een aanrader

Wat een leuke pakken echt een aanrader! Mijn man en zoontje krijgen er super veel complimenten over. En de klantenservice is top!! Ik had eerst een maat kleiner besteld voor mijn zoontje maar direct na mijn bestelling bedacht ik me dat een grotere maat leuker zal zijn (kan hij er langer mee doen). Met een kort mailtje werd dit direct voor mij geregeld en kreeg ik de juiste maat thuisgestuurd! Geweldig!

7 dicembre 2025

Helle leuke pakken

Helle mooie pakken en helle vriendelijke mensen!!!

11 dicembre 2025

Risposta di Frenky S

He Ronald, bedankt dat je op onze website hebt gekeken en dat je de producten zo leuk vind dat je het wou kopen. Vind je het dan niet een beetje oneerlijk om ons hele merk 1 ster te geven omdat je het te duur vindt? Onze kleding is zoals je kunt lezen in andere reviews van mega hoge kwaliteit. Onze prijzen daarin tegen zijn veel lager dan andere streetwear merken. Ik wil je heel vriendelijk verzoeken deze review te verwijderen want wij doen mega hard ons best voor 5 sterren!

Topper!!!

Snelle levering, goede kwaliteit en hele leuke producten. En ik kan de manier van communiceren erg waarderen. Kortom een Topper!!!

8 dicembre 2025

Risposta di Frenky S

Wat fijn om te horen!! Tot de volgende bestelling!

Vader zoon pak besteld

Vader zoon pak besteld.
Na een dag kwam ik er achter dat de rits van mijn broek niet goed was.
(Hij ging niet meer open)
Dit kwam omdat de rits te ver omhoog kon. Hierover contact gehad via de mail met bij behorende foto’s gestuurd.

De zelfde dag kreeg ik nog een reactie dat dat zeker niet de bedoeling was en dat de kwaliteit boven aan stond.
In de zelfde mail gaven ze aan dat ze meteen een compleet nieuw pak zouden opsturen.
Die heb ik de volgende dag binnen gehad
Was al super te vrede over de pasvorm en kwaliteit maar met deze serves ga ik zeker te weten hier meer bestellen.

Een xxl is ook echt een xxl geen Chinese maten en kwaliteit is top

5 dicembre 2025

Risposta di Frenky S

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Antoon! Helaas wil het gebeuren dat iets door de kwaliteitscontrole glipt, maar dit lossen we altijd zsm op!

Blij met frenky-s

Paar pakken voor me vriend besteld bij frenky-s en voor de kids onze zoon kan dan zelfde als papa aan en voor onze dochter ook een beige pak besteld die kon niet achter blijven toch en eerlijk ook al is het niet voor meisjes het staat zo leuk !!zo is iedereen blij met deze kou goeie dikke pakken en de kwaliteit is top!

4 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più