Scopri cosa dicono le persone
Frandsen Fotografi tager fotografier hver eneste år på vores skole. Sidste år fik en pige fra en klasse en ubehagelig kommentar om at hun "forsvandt" på billedet, fordi hun er hvid i huden. Hun bl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Som lærer er det en oplevelse og opleve et firma, der har så mange fotografer og div. Medarbejder med, både til lærerfoto, fælles lærer billedet samt til klassefoto. De giver sig tid, og tager virk... Leggi di più
Udmærket portrætfoto af børnene samt ganske fint klassefoto - ikke noget at udsætte på selve arbejdet. Men det er uskik, at sende fakturaer via børnene - det er åbenbart raketvidenskab at sende faktur... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Frandsen Fotografi ApS er specialiseret i skolefotos, portrætfotos og produktbilleder. Vi tilbyder stilrene erhvervsportrætter samt miljø- og situationsbilleder til virksomheders markedsføring. Med mange års erfaring skaber vi nærværende billeder, både af børn og medarbejdere. Hos os får du smukke billeder til fair priser, der skaber varige minder og professionelle resultater.
Informazioni di contatto
Kronprinsessegade 54, 1. tv, 1306, København K, Danimarca
- 27202706
- foto@frandsenfotografi.dk
- frandsenfotografi.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Elendige skolefoto billeder
Har desværre modtaget de dårligste billeder jeg nogensinde har skullet betale for. Har een enkelt gang tidligere for mange år siden fået nogle billeder fra en anden fotograf af lignende kvalitet. Totalt uden nogen form for fylde i farverne. Den pågældende fotograf undskyldte mange gange, og nægtede i øvrigt at tage penge for så dårligt et produkt. Men kvalitetssikring er åbenbart ikke et område FrandsenFotografi arbejder med. Jeg har desværre ikke kun modtaget eet dårligt foto. Begge mine dejlige drenge er desværre i fantastisk dårlig farve-kvalitet.
Forbryderbilleder
Magen til ringe skolefotos skal man lede længe efter. Utroligt at jeres fotograf ikke kan få lattermilde børn til at smile.
Det bliver en lokal fotograf i år, og så krydser jeg fingre for at helsingør kommune næste år vælger en egnet børne fotograf
mangel på billeder
Min klassekammert og jeg købte fjollebillede, men ingen af os fik billiedet
lor_te service
Meget positiv oplevelse med en meget…
Meget positiv oplevelse med en meget hurtig, god og personlig kundeservice!
Rigtig fine skolebilleder.
Rigtig fine skolebilleder.
Har desuden brugt dem til erhvervsportræt. Klar anbefaling herfra.
Dårlig/dyr “service”
Sender rykkere trods regning blev sendt til forkert e-mail adresse, virkelig dårlig service. Jeg kommer ikke til at bruge dem mere! Og så er i tilmed ALT for dyre.
Hold da op
Hold da op, en dårlig kvalitet. Skolefoto ! Ser jo godt ud på skærmen, og da jeg ser, da jeg skal ramme ind, julegaver. SÅ dårlig kvalitet. Virker nærmest som det er en lys fotokopi. Det ville da også være fint nok, men nok ikke lige for 395 kroner . ? Tænker et smart firma Frandsen, kører måske lidt på, forældres hjerter, ( Å vi kan ikke sende vores kære på retur ) Jeg er vred, og syntes det er tarveligt ! Kæmper for at få mine penge tilbage. Billederne bliver i al fald ikke brugt som julegaver !
Sender rykker trods betaling via…
Sender rykker trods betaling via mobilepay, fordi "det ikke lige var blevet registreret ordentligt i vores system". Det er ikke i orden. Vi er glade for billederne.
Vi er blevet fotograferet som familie
Vi er blevet fotograferet som familie, søskende, søskendeflokke og også som enkeltindivider til professionelt brug. Der er altid overskud, smil og god service. Billederne bliver skønne og der svares hurtigt på henvendelser. Varmeste anbefalinger herfra!
Så skuffet
Var til fotografering i dag i kufferten, og det var mildest talt en skuffelse, hvor vi gik hjem uden billede. Dårligt organiseret - forsinket allerede fra start, kaos i gangen, hvor alle forældre og børn stimlede sammen - og ikke mindst en sur og tvær fotograf, der regnede med, at min søn på halvandet satte sig på en skammel og blev fotograferet på fem min.
Børn i den alder kan ikke forventes, at skulle sidde selv og stille på en skammel og blive fotograferet af en sur dame. Der var ingen afledning, sjove dyr eller andet til at aflede, og vi måtte derfor gå uden billede.
Flere børn fra hans stue havde samme oplevelse, og jeg forventer ikke, at vi skal betale for den dårlige oplevelse. Vi ønsker kun at betale for hans stuebillede.
Håber, I tager vores erfaringer med til læring næste gang, så børn ikke får dårlige oplevelser med at blive fotograferet.
Take attention to the invoice and react if unclear
(Updates review) There was some discussion about extra costs on the invoices, but the team correctly handled our complaint. We also noticed high attention to customer service after the complaint, which had to to with one of two invoices on paper having been missed and later mixed with one of our other child. Shared mistake, but took some emails to get clarified.
Jeg syntes at i skal tage jer lidt…
Jeg syntes at i skal tage jer lidt sammen med at vælge jeres fotos i tager af skolebørnene
Elendige billeder og endnu mere elendig service!
Udover at deres billeder ikke er særlige gode eller skarpe, så tager de kr. 100 pr. klassebillede! Så hvis du bare skal have klassebillede og fjollebillede så skal du lige af med kr. 200!
Og når du så har udfyldt blanketten dit barn skal aflevere så skal man åbenbart læse alt med med småt og lade være med at bruge det link de sender i en mail for så "sletter" man åbenbart den blanket man har udfyldt og får så ikke det man har skrevet på blanketten, og så kan man da lige få lov at betale de 100 kr og 40 kr i porto for at få billedet sendt! Værsgo 240 kr for 2 klassebilleder! (for at sende det til skolen er ikke en service de bruger)
Find nogle andre for de er på ingen måde pengene værd!
Svare ikke på henvendelser og dyrt
Altid en god oplevelse at se ungerne …
Altid en god oplevelse at se ungerne blive fotograferet af Thomas og billederne er af prima kvalitet. De varmest anbefalinger herfra.
Dette firma har begået dokumentforfalskning imod mig
Dette firma har begået dokumentforfalskning imod mig. De har kort fortalt fået mig til at udfylde en blanket, og derefter selv udfyldt dele af blanketten, sådan at det fremstår som om at jeg har sagt ja til skole-billeder.
Jeg håber ikke at flere studerende bliver snydt. Skriv aldrig under på en blanket fra dette firma!!!
Billeder af den højeste kvalitet!
Fantastisk virksomhed. Dejlige skolebilleder samt familiebilleder. Tak til Thomas Frandsen, superprofessionel fotograf.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.