frandsenfotografi.dk Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

(Updates review) There was some discussion about extra costs on the invoices, but the team correctly handled our complaint. We also noticed high attention to customer service after the complaint, whic... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Frandsen Fotografi tager fotografier hver eneste år på vores skole. Sidste år fik en pige fra en klasse en ubehagelig kommentar om at hun "forsvandt" på billedet, fordi hun er hvid i huden. Hun bl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Som lærer er det en oplevelse og opleve et firma, der har så mange fotografer og div. Medarbejder med, både til lærerfoto, fælles lærer billedet samt til klassefoto. De giver sig tid, og tager virk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fotografo
  2. Servizio di stampa foto
  3. Servizio fotografico
  4. Studio fotografico
  5. Studio di ritrattistica

Scritti dall'azienda

Frandsen Fotografi ApS er specialiseret i skolefotos, portrætfotos og produktbilleder. Vi tilbyder stilrene erhvervsportrætter samt miljø- og situationsbilleder til virksomheders markedsføring. Med mange års erfaring skaber vi nærværende billeder, både af børn og medarbejdere. Hos os får du smukke billeder til fair priser, der skaber varige minder og professionelle resultater.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Udmærket foto af børnene, men...

Udmærket portrætfoto af børnene samt ganske fint klassefoto - ikke noget at udsætte på selve arbejdet. Men det er uskik, at sende fakturaer via børnene - det er åbenbart raketvidenskab at sende fakturaen via mail til forældre ( altså de myndige ). Jeg har gjort dem opmærksom på dette flere gange, men forgæves. Så nu må de få en lunken anmeldelse.

11 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Fantastiske billeder med masser af…

Fantastiske billeder med masser af ‘liv’ og personlighed.
Billederne er skarpe og kvaliteten er i top.
De kan ikke sammenlignes med de ordinære standard skolefotografer!

Vil til hver en tid anbefale dette firma til skolefotografering.

Og er uendelig ked af at de ikke følger med fra børnehaven til skolen, hvor vi nu er dalet i kvalitet og må leve med kedelige almindelige uskarpe og triste skolefotos.

28 settembre 2022

Malker kunder: Uprofessionelle, udygtige og elendig service

Malker kunder: Uprofessionelle, udygtige og elendig service
Vi modtog aldrig mail med fotoudvalg. Har kontrolleret alle mailmapper. Valget var det suverænt dårligste. Mine børn er ikke fotomodeller, men da de kræver 148 kr. per barn (100 + porto) for at ændre deres eget valg, og da andre på skolen oplever nøjagtigt det samme, kan det næppe tolkes som andet end bevidst forsøg på at malke yderligere penge.
Medarbejderen ville end ikke høre tale om, at der kunne begås fejl fra Frandsens side. Og da vi skal bruge fotos (Og ikke vil lade vores børn mangle), må vi betale.
Rædselsfuld kundeoplevelse, fra en fotograf som desuden er dyr og markant ringere end konkurrenterne.

9 settembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

"Forretningmodel" indrettet til at indkassere flest mulige rykkergebyrer

"Forretningmodel" indrettet til at indkassere flest mulige rykkergebyrer.
Ud over at Frandsen Fotografi de sidste 4 år har taget ringe skolefotos af både enkeltmand men sågar også klassebilleder, så er deres betalingssystem (bevidst?) virkelig ringe skruet sammen, hvilket lugter af en pengemaskine der kører på rykkergebyrer. Hører samme kedelige historier fra andre forældre på samme og andre skoler her i byen, hvor Frandsen har monopol.
Jeg vil opfordre skolen til at vælge en anden skolefotograf :-(

5 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Aldrig i mit i liv har jeg fået så dårlig service

Aldrig i mit i liv har jeg fået så dårlig service. Deres faktura-set up er sat op for at de kan få flest mulige rykkergebyrer fordi de sender per barn og flere faktura per barn. Når man gør dem opmærksom på dette får man at vide at det kundens problem og kundenservicen telefonen er ekstrem uhøflig og fuldstændig uforstående overfor den problemstilling deres systems fejl pålægger kunden. Kan på ingen måde anbefale dette firma.

3 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Umådeligt dårlig service samt…

Umådeligt dårlig service samt professionalisme - Man kan altid være uenige om kvaliteten af et udført stykke arbejde, men en komplet uforståelighed fra leverandørens side for at finde en god løsning er i vores øjne sjælden - men den finder du 100% her - Overvej kraftigt om du vil bruge en fotograf som ikke er en mester i sit arbejde og har en forståelse for at de billeder der ofte tages er billeder som kommer til at hænge på væggen de næste mange mange år

30 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Værre service få man ikke!

Billederne kommer (Fra skolen) ca. 8-9 ind i måneden, Billede kvaliteten er knap middel. (Fotografen er ikke dygtig)
Jeg ringer og spørger pænt om jeg kan vente med at betale billederne i 8 dage til vi får løn, da vi ikke har penge nok.
Kvinden (siger frækt) i telefonen at du kunne bare have betalt i starten af måneden.
Da børnene kom hjem med billederne, ville jeg have ringet der og spurgt om det samme, men glemte det, fordi vi har meget at se til!
Det er mange af os der ikke har mange penge, og slet ikke med disse prisstigninger, der er for tiden.
Jeg bliver sur over at der en manglende forståelse over at man gerne vil betale, men man har ikke mulig hed for det i den måned man får regning.
Afstumpethed og grådighed styrer det firma, det forklarer også de mange dårlige anmeldelser!
Og når man betaler får man ingen kvittering, kun en besked "Tak for betaling af fakture: xxxxxx"

23 novembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Forkerte billeder og fantastisk overpris

Modtog bestilte billeder i sort/hvid. Det var fin kvalitet. Ville efterfølgende bestille 2 af billederne af vores tvillinger i farver.

Her gik det så galt. Jeg modtog den helt forkerte størrelse og stadig i sort/hvid. Ved telefonisk kontakt fik jeg oplyst, at de havde lavet en fejl og at hvis jeg ville have dem i farver kostede det 250,- pr. billede.

Altså 500,- kr. for 2 billeder. Det synes jeg er en anelse i overkanten.

Kan ikke anbefale Frandsenfotografi

Vi anvender en privat fotograf fremover.

8 novembre 2021

ELENDIG SERVICE

ELENDIG SERVICE. Mangel på service kompetence!!
De sender regningen til mit barns mor, trods det er mig som står adresseret på blanketten fra skole fotos. Hun vælger så at smide den ud, uden at give mig besked om inkasso varsel.
De er ikke til at tale med, omkring situationen - selvom de kan se den er sendt forkert ift. adresse.
Katrine som er telefon damen, er forfærdelig at tale med, hæver stemmen og virkelig modbydelig at tale med. hold jer væk fra dette firma.

18 giugno 2021

Hvis man kunne give 0 stjerne

Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde jeg givet dem -1 stjerne.
Vi fik taget et fjollebillede med temaet 3.Escobar. Blandt vores købte udstyr til temaet var der flormelis, falske penge og legetøjspistoler. Efterfølgende sagde fotografen, at de skulle tage et billede til kontoret, som var uden alt vores udstyr.

Efterfølgende har vi betalt for, at få tilsendt et fjollebillede uden alt det udstyr vi har købt forinden uden, at vi vidste det. Dette har herved virkelig reduceret vores tema til noget ligegyldigt. Dette sker uden at vi nogensinde er blevet informeret om deres, efter min mening, til grine retningslinjer.

Efter har jeg kontaktet dem uden, at der har været mulighed for at få vores rigtige fjollebillede.

21 gennaio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Mage til elendig service!

Ikke forbavset over Frandsen foto har så lidt stjerner. Jeg vil gøre mit yderste til at påvirke vores skole til at skifte firma, for mage til dårlig service skal man lede længe efter. Ærgeligt at man ikke kan give minus point!

5 gennaio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Altid en god oplevelse at komme hos…

Altid en god oplevelse at komme hos Frandsen Fotografi. Super hyggelig stemning i studiet - ro og tid til fotograferingen og ikke mindst super kvalitet af billeder. Vi har endnu ikke været hos en fotograf der ikke var super god til vores søn og som kunne få ham til at smile og grine. Kan klart anbefales.

11 dicembre 2020

Dyrt skolefoto

Helt urimelige priser og ikke tidssvarende service. Bestillingssystemet er forvirrende og besværligt.

Der tages et antal billeder, hvor man får mulighed for at vælge ét. Vi er i 2020. Giv dog adgang til en digital kopi af alle de tagne billeder til en rimelig pris.

13 novembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Sidste år sendte de vores bestilte…

Sidste år sendte de vores bestilte billeder til min mands eks kæreste, gudskelov er vi på talefod med hende, så at få udleveret billederne var ikke et større problem, men dybt problematisk da hun var nødtil at åbne vores billeder inkl. sine egne for at se hvilke der var til hvilke! Jeg ringer til dem for at forklare min frustration, der bliver jeg guidet i hvordan vi gør til næste gang, den fremgangs metode bruger vi så i år, men igen bliver de sendt hjem til min mands eks som igen må åbne VORES billeder og da jeg ringer til den igen i år, er det eneste de kan gøre at beklage!
Der bliver ikke tilbudt nogen kompensation, eller nogen anden form for godtgørelse for at lave samme stunt som året forinden! Det er godt nok ringe service og jeg håber så sandelig at det ikke er dem der skal fotografere næste år!

7 novembre 2020

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più