Morten er en virkelig dygtig fotograf, som hjalp os med at få taget portrætbilleder af vores lille familie, der skulle bruges til både barnedåb og gaver til vores forældres sølvbryllup. Han er på unde... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi brugte Morten fra Fotograf Aalborg til billeder til barnedåb, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Morten er utrolig professionel, god til at læse situationen og hurtig til at fange de bedste o... Leggi di più
Morten fotograferede til vores bryllup den 20.09.2025. Han er professionel og falder naturligt ind som "fluen på væggen". Vi har modtaget nogle fine billeder, som vi kan mindes dagen ved fremover. Fo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har været fin tilfredse med fotografen, som fulgte vores ønsker. Fotografen var dejlig afslappet og faldt godt ind i "baggrunden".
L'azienda ha risposto
- Studio di ritrattistica
- Fotografo per matrimoni
Informazioni su Fotograf Aalborg
Scritti dall'azienda
Vi er din fotograf i Aalborg - uanset om du skal bruge en bryllupsfotograf til bryllupsbilleder, en portrætfotograf til portrætbilleder af dig selv, din familie, dine ansatte - eller andre du holder af ... eller noget helt tredje!
Vores mere end 15 års erfaring som professionel fotograf har gjort os ekstremt alsidige, og har derfor arbejdet med en lang række forskellige kunder og opgaver - til din fordel. Ingen opgaver er for små - eller for store til os.
Vi arbejder ikke bare i Aalborg - men i hele Nordjylland - og dermed naturligvis og Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Hobro, Sæby, Aars, Skagen, Støvring, Svenstrup, Hirtshals, Aabybro, Nibe og Hadsund - og de mange fantastiske små byer rundt omkring dem!
Bryllupsfotograf Aalborg
Årligt er vi så heldige at have mere end 20 bryllupper som bryllupsfotograf - og har haft den ære i over 15 år. Det giver over 300 vellykkede bryllupper, og er dermed blandt Nordjyllands mest erfarne bryllupsfotografer. Vi tager billeder af alle typer og størrelser af bryllupper - lige fra de helt små rådhusbryllupper til bryllupper der varer hele dagen - fra vielse til og med brudevalsen. Uanset hvad jeres ønsker er til jeres bryllup - så vil vi hellere end gerne hjælpe jer, med jeres store dag.
Bryllupsfotograf Nordjylland
Vi arbejder naturligvis ikke kun i Aalborg - vi arbejder som bryllupsfotograf nordjylland - og har gjort det i mere.
Portrætfotograf Aalborg
Mangler du et nyt portrætbillede af dig selv, dine ansatte, din familie eller noget helt tredje - så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har rigtig mange års erfaring som portrætfotograf og leverer hver eneste dag billeder til CV, LinkedIN, medarbejderportrætter, familiebilleder og meget meget mere!
Fotograf Nordjylland
På trods af vores navn, så arbejder vi faktisk som fotograf i hele Nordjylland, Vendsyssel og Himmerland. Vores mange års erfaring som fotograf, bryllupsfotograf, familiefotograf og meget meget andet - bringer os hver eneste uge rundt i alle afkroge af Nordjylland; og ingen opgave er for store eller for små - Uanset hvor dine billeder skal tages henne. Vi tager alle typer af billeder, for både private og erhverv.
Informazioni di contatto
Mågevej 7, 9000, Aalborg, Danimarca
- kontakt@fotografaalborg.dk
- fotografaalborg.dk
Lækre billeder til erhvervscase
Vi skulle have taget billeder af en biograf som vi havde været med til at lave, og på trods af det mørke miljø blev billederne virkelig flotte.

Risposta di Fotograf Aalborg
Den dejligste bryllupsdag i trygge…
Den dejligste bryllupsdag i trygge hænder! For med Mortens mange års erfaring og hyggelige gemyt, kunne vi ikke andet end at læne os tilbage og nyde vores store dag i lørdags! Fra første kontakt var Morten professionel og effektiv. Da vi nærmede os dagen, tog Morten kontakt, vi aftalte de sidste detaljer og planen var klar og gennemskuelig 💪🏼 Under hele forløbet var der god kemi, vi forstod hinanden og vi følte os trygge! På bryllupsdagen var Morten med fra kirke til vals, og allerede tirsdag (3 dage efter), modtog vi de smukkeste billeder fra den mest vidunderlige dag! At der var fanget SÅ mange billeder fra dagen, forstår vi stadig ikke, for vi lagde slet ikke mærke til, at Morten var der (på den fede måde).
Så skal du bruge en hyggelig og mega dygtig forograf med hjerte på det dette sted, så book Morten med det samme 🫶🏼📸👌🏼💛

Virkelig fin oplevelse
Virkelig fin oplevelse. Hurtig og god kommunikation hele vejen, fik billeder fra vores jubilæum, afholdt fredag, allerede mandagen efter, og der var nogle meget fine billeder, selvom det var en svær opgave med mørkt lokale og langbord tæt op ad en væg. Upåklageligt.

Risposta di Fotograf Aalborg
God oplevelse hyggelig fotosession med…
God oplevelse hyggelig fotosession med familien i weekenden. Kan anbefales.

Bryllupsfotograf Aalborg
Vi valgte Fotograf Aalborg i sommers da vi skulle bruge en bryllupsfotograf i Aalborg til vores bryllup i aug i år. Tusind tak for 220 meget flotte bryllupsbilleder :-)

Risposta di Fotograf Aalborg
Tak for hjælpen med nyt profilbillede…
Tak for hjælpen med nyt profilbillede og familiebillede i dag. De sad lige i skabet :)

Risposta di Fotograf Aalborg
Morten tog billeder til vores bryllup…
Morten tog billeder til vores bryllup og det var bare en super god oplevelse. Alle billederne blev meget flotte og helt naturlige, netop som vi ønskede det. Stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Af hjertet TAK!
Vi har fået taget de fineste billeder til vores Bryllup. Morten har været hel fantastisk til at fange de magiske øjeblikke der var gennem dagen! Kæmpe anbefaling herfra 🙏🏼

Risposta di Fotograf Aalborg
Morten er super dygtig fotograf!
Jeg fik taget nogle billeder til dating profil, sociale medier mm.
Mega fed location i det fri med natur og udsigt ud over Aalborg, kniv skarpe billeder.
Jeg fik allerede billederne samme dag.
Er fuldt ud tilfreds, kan kun anbefale ham!

God betjening
God betjening. Fik billederne samme eftermiddag. Ikke noget at sætte fingeren på :0)

5 ud af 5
En rigtig god oplevelse i Lørdags d. 12/6-2021 til vores bryllup i Aalborg og efterfølgende i Svenstrup. Flotte billeder og en rigtig god behandling og vejledning fra start til slut. Billederne fik vi torsdagen efter.
Skal andre bruge en bryllupsfotograf i Aalborg kan i sagtens anbefales.

Risposta di Fotograf Aalborg
Rigtig fed session med billeder i…
Rigtig fed session med billeder i forskellig stilart til CV'et. Her fik jeg lidt forskelligt at vælge imellem, så at jeg alt efter jobsøgningen kunne udvælge det rette billede til formålet - Og win win: så landede jeg da ligeledes drømmejobbet, hvor at der blev stærkt komplimenteret på energien i CV'et og ansøgningen. Så et godt billede er bestemt alle pengene værd!

Risposta di Fotograf Aalborg
Vi har været fin tilfredse med…

Professionel bryllupsfotograf
I forbindelse med vores bryllup fik vi taget en række fantastiske billeder før, under og efter vielsen.
Vi oplevede en meget professionel fotograf, der har sans for at fange de særlige øjeblikke på kameratet.
Stor tilfredshed med Fotograf Aalborg, som varmt kan anbefales!

Super dygtig!
Morten er super nice og super dygtig - så man kan ganske enkelt ikke forvente mere!

Kan varmt anbefale
Kan varmt anbefale. Vi fik taget familie billeder og næsten alle billederne var super gode - altså hvor vi alle 4 og 2 hunde så godt ud på samme tid. Det er en bedrift i sig selv :) Efterfølgende har vi haft nogle ønsker mht størrelse/ pixels og her har vi KUN mødt imødekommenhed og hjælpsomhed.
Så tøv ikke med at vælge denne fotograf ! :)

Risposta di Fotograf Aalborg
Professionel behandling i lørdags med…
Professionel behandling i lørdags med vores familiebilleder der var leveret tirsdag aften ... Det er bare iorden!

Professionel og effektiv
Professionel og effektiv. Bookede Morten om torsdagen til portræt fotografering om fredagen. Fredag aften havde jeg mine flotte billeder pr. mail.
Morten er god til at finde rette lokation til portræt fotografering, således du ikke bare får den kedelige hvide baggrund.

Risposta di Fotograf Aalborg
Jeg fik i fredags taget portrætbilleder…
Jeg fik i fredags taget portrætbilleder til LinkedIN og diverse sociale medier da jeg står for at søge nye udfordringer. Meget professionel behandling, en rigtig god pris og billederne lå klar allerede mandag morgen.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.