Scopri cosa dicono le persone
Uniq er altid super hurtige, fra man bestiller til man får en bekræftigelse på at pakken er klar til afhentning / udbringning, går der som regel 15 min og man har pakken dagen efter. SUPER SERVICE
De får 5 stjerner simpelthen fordi jeg fik en meget god service. Jeg sendte en mail i fredags om eftermiddagen med nogle spørgsmål omkring deres hundefoder (specifikt). Jeg blev godt ( og glædeligt) o... Leggi di più
Virkelig godt kvalitets hundefoder. Vi bruger pt hvalpefoderet til vores hund, og vil helt klart fortsætte til voksenfoderet også. Pakken kommer nærmest altid dagen efter man har bestilt. Mega fint, o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
UniQ NordicGold produkterne fremstilles i Danmark af de allerbedste råvarer vores nordiske omgivelser har at tilbyde. De økologiske urter, grønsager og olier er udvundet fra markerne omkring os mens vi høster vores æbler fra sønderjyske plantager. De råvarer vi anvender udgør en livsforlængende kombination af naturlige og sunde proteiner, mineraler, vitaminer, fedtsyrer og næringsstoffer. Vi er danskejet og producerer vores foder i Danmark. læs mere på: https://uniqnordicgold.com/vores-ide/
Informazioni di contatto
Nymarksvej 7, 7200, Grindsted, Danimarca
- +45 75336505
- mail@uniq.dk
- uniqnordicgold.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Godt og fornuftig foder der dækker hundens behov i alle aldre
Jeg har brugt dette foder , tilskuds foder, godbidder opgaven meget af NordicGold’s varesortiment i flere år og jeg er yderst tilfreds men firmaet, altid hurtigt levering, bestilt om morgenen, så sendes det ud samme dag med levering 🚚 næste dag.
Hundene trives særdeles godt på dette kvalitets foder og vigtige for udstillingens hunde at deres pels og kroppe fungerer så optimalt som muligt både som hvalp og senior hund.
Prisen for foderet er rimelig og som kunde oplever man heller ikke alle de desperate salgs annoncer, hvor de vender vrangen ud på dem selv for at være smarte i en fart 🤯😖
De har min varmeste anbefaling
Fantastisk service ikke kun levering
Fantastisk service ikke kun levering, men også råd og vejledning ang min hunds udfordringer.
God kvalitet
Fint foder, mine kræsne hunde spiser det :-) og så elsker jeg at det er dansk!
Modtog ordre som aftalt.
Uniq er altid super hurtige
SUPER SERVICE
God kundeservice og hurtig levering.
God kundeservice og hurtig levering.
Min hund er vild med foderet:)
Supergod oplevelse!
Bestilte tirsdag kl. 13, og allerede dagen efter stod pakken i min carport - endda med en lille ekstra godbid til både min hund og mig. Tak for god service og hurtig levering.
Man kan få svar på det med småt
Jeg havde spørgsmål til foder ingredienser og produktionsmetoder. Hurtige seriøse svar.
god hunde med og meget hurtig levering
Bare umuligt at sige noget dårligt ;)
Det samme gode kornfrie foder som altid.
Og lynhurtig ekspedition af ordren.
Super hjemmeside der er nem at finde rundt i og godt udvalg af produkter.
Meget hurtig levering og en dejlig overraskelse med ekstra godbid til både hund og ejer😁
God kvalitetsfoder og super god…
God kvalitetsfoder og super god service. Hurtig levering.
Hurtig ekspedition og levering
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.