formel1foder Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En webshop som de alle burde være: - brugervenlig hjemmeside som altid fungerer. - super service - hurtig levering Vi er trofaste kunder, vh. Rikke og Jakob

Valutata 5 stelle su 5

Super nemt at bestille og utrolig hurtig levering og til en absolut favorabel pris. Hunden elsker foderet og det er første gang at vi oplever dette. Tidligere har vi fodret med acana, hike, hills og o... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Et godt foder også til problemhunde Har engelske pointere og de er svære at holde huld på i jagtsæsonen. Den ene er ovenikøbet allergiker. Efter mange foderforsøg skiftede jeg til formel1foder og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Søren er en absolut kompetent mand, som VED hvad han taler om. Min kone og jeg nyder hans bundærlige tilgang til tingene. Hjemmesiden er let, overskuelig og nem at handle på og varerne kom på den... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mangimi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vores mål er at være det sted på nettet, hvor du nemmest og hurtigst kan købe kvalitetsfoder og tilskud til din hund. Og få det til den bedste pris. Vi er specialiseret i at sælge VAKS hundefoder og Kronch Lakseolie og Godbidder fra den danske producent Henne Pet Food.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har bestilt to gange uden problemer

Mine hunde elsker jeres laks olie og mad, super hurtig levering

19 gennaio 2021

Hej Noon

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder meget for os at vi kan levere god service og at vi har foder og lakseolie som dine hunde elsker!

Annelise / formel1foder.dk

Valutata 5 stelle su 5

Gode produkter og super hurtig levering. Rigtig tilfreds og hunden er glad.
5 stjerner herfra!

17 gennaio 2021

Risposta di formel1foder

Tak for en herlig fem-stjernet anmeldelse. Hvor er det godt at også din hund og du er glad for foderet!

super venlig behandling

super venlig behandling, gode råd og vejledning, samt hurtig levering.

17 gennaio 2021

Risposta di formel1foder

Hej Bente - Tak for din positive anmeldelse. Betyder alt for os, at vi kan ramme plet med den vejledning vi giver dig som kunde. At du også kan lide vores service og hurtig levering er bare skønt.

Valutata 5 stelle su 5

Gode produkter og perfekt service😊

4 gennaio 2021

Risposta di formel1foder

Hej Helle - 1000tak for din din anmeldelse og anbefaling. Det betyder rigtig meget for mig at vi kan levere de rigtige produkter som hundene trives med. Og selvfølgelig at du sætter pris på vores service.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig hurtig levering og god…

Virkelig hurtig levering og god kunderådgivning!

17 dicembre 2020

Hej Tina,
Mange tak for stjernerne og den positive anmeldelse. Det er dejligt at du føler, vi rammer plet med vores vejledning.

Mange hilsner

Valutata 5 stelle su 5

3 gange levering uden problemer :)

17 dicembre 2020

Hej Egon,
Tak for din anmeldelse - vi tager aldrig vores kunder for givet, men håber selvfølgelig at du vil handle mere hos os i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Super god foder godt for fordøjelsen og…

Super god foder godt for fordøjelsen og hundene er vilde med det og rigtig go service, der var gået hul på den ene pose de sendte en ny med det samme uden omkostninger

18 settembre 2020

Risposta di formel1foder

Tusind tak for den positive anmeldelse. Det er dejligt at hundene kan lide foderet og at du kan se at det er godt for dem. Selvfølgelig skal du have en ny sæk når der er en transportskade. Skulle bare mangle.

Super foder

Super foder, som hunden elsker, og fantastisk kundeservice (vejledning, svartid etc.)! 👌🏻

25 maggio 2020

Risposta di formel1foder

Tusind tak for den positive anmeldelse!

Lækkert foder

Lækkert foder , som mine katte og hunde elsker.
Super hurtig levering..!!
Jeg er vild med , at sækkene er uden en masse reklame, det gør prisen på produktet meget rimelig..:)

4 marzo 2020

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più