Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har købt vores hundemad "Platinum" gennem mange år ved Butik Lunden og kan absolut kun videregive de bedste anbefalinger her fra Mosegården.👍 Vi blev præsenteret for Platinum til vores tid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte i går eftermiddags. Hunden gøede godt nok ved middagstid, men troede det var naboen. Kom efterfølgende ud i skuret, hvor pakken lå tørt og godt - og dét havde jeg selv foreslået som muli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Platinum er fantastisk foder. Usammenligneligt med andet jeg har brugt igennem 30 år som hunde katte ejer. At det så også både lugter godt hundefoder er blødt og lækkert. Kattefoderet knasende sp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik en fantastisk vejledning ved bestilling af varer. En sådan betjening skal man lede længe efter. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde min pakke onsdag. Blev orienteret pr. mail under hel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mangimi

Scritti dall'azienda

Vi tilbyder et stort udvalg i foder, snack og godbidder og gør vores bedste for at du har din varer hurtigts muligt og til det bedste pris.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

2 x ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner for den største hjælpsomhed

Vi blev præsenteret for Platinum til vores tidligere Laberdelle Choko, der var en kræsen en af slagsen - tro det eller la' vær. 😂🤣 Det var en dyrlæge der brugte det som guffer i klinikken og det siger jo ikke så lidt.😊

Der er altid hurtig ekspedit og hjælpsomhed fra Allan og denne gang får Butik Lunden dobbelt op af stjerner = 2 x 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ fra Lou Lou trunten og mig for den største hjælpsomhed man kan ønske sig, når madmor ikke får bestilt i tide og det ønskede produkt i den ønskede mængde ikke er på lager.
Via en lille mail korrespondance skrev Allan, at han fluks ville få sendt en lille pakke afsted, så vi kunne klare os weekend over - og selvfølgelig til samme kg pris, som når vi lægger en ordre på 30 kg.😊 Vi modtog pakken dagen efter og nu har jeg lige modtaget en mail, at produktet er på lager igen.
Tusind tak for hjælpen Allan og Butik Lunden.💐

9 marzo 2026

Fantastisk foder

At det så også både lugter godt hundefoder er blødt og lækkert. Kattefoderet knasende sprødt.
Alle 4 benede elsker det.
Kundeservice er i top og de er lyn hurtige mht leveringen. En dag og det er fremme.
Kunne jeg give 10 stjerner havde de fået det.

21 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Min lille hund ELSKER det foder

Jeg har købt foder her for første gang og købte Platinum, okse, kylling og Iberico til små hunde. Min hund ELSKER det. Det kan bruges som godbidder, så lækkert synes han det er. Det fortsætter vi i hvert fald med….Han sorterede det “gamle” foder fra og spiste det nye først…efter et par dage spyttede han det “gamle ud, hvis han lige fik det i munden først.

23 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Har handlet hos Butik Lunden en del gange.
Alle gange er der super service, hurtig levering.
Nu her har gls mistet pakken, ingen problem skriver Butik Lunden vi sender en ny med det samme.
Der er mange der kunne lære af denne service.
Vil altid handle mit fodder hos dem, min varmeste anbefaling.

15 gennaio 2025

Fantastisk service

Bestilte platinum hundemad som blev ved med at stå som om post nord ikke havde fået pakken. Ringer til Allan som straks sender en ny pakke og denne kom dagen efter. Tusind tak for den meget hurtige levering. Det var en meget fin service da vi står for at skulle på ferie om 2 dage.
Handler altid hos jer, og der er altid fin service ⭐⭐⭐⭐⭐

13 gennaio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og fine priser.

Rigtig god service og fine priser.
Det eneste negative er, at man desværre kun kan vælge PostNord. Plejer normalt kun at give 4/5 stjerner for dette, men synes Butik Lunden har så hurtig ekspedition at de fortjener 5. Håber dog de på sigt får GLS, DAO eller lignende :)

2 agosto 2021
Logo di Butik Lunden

Risposta di Butik Lunden

Hej Nicolai

Tak for dine pæne ord, jeg er glad for at du er tilfreds med vores service, det betyder rigtig meget for os.

Vi har valgt ikke at bruge Dao da deres distrubution ikke er gearet til den vægt vi har i vores pakker og GLS henter desværre meget tidligt på vores lager, hvilket i praksis giver en dag ekstra på leveringen.

Vi vurderer løbende vores muligheder for transport aftaler, men de skal kunne leverer til den rette kvalitet, tempo og pris og måske der bliver plads til andre i fremtiden.

Hilsen

Helle og Allan Bekker
Butik Lunden

Amazing products

Dog snacks are amazing, my dog loves them!
Price is fair, delivery is fast and usually within 2 working days.
I will keep buying from Butik Lunden, definitely recommend!

10 febbraio 2021

Super godt firma

Køber hvalpeunderlag her.
De er af den bedste kvalitet på marked.

Når man bestiller vare bliver de hurtigt leveret.
Sender man firmaet en mail, får man svar næsten med det samme.

Det er altid rigtig positivt og handle med firmaet.

1 gennaio 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più