foodstuff.no Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Gode produkter som kommer frem til riktig tid 👍 Kundeservicen var overraskende god ved en tidligere bestilling.. de vet hva de driver med og de overser deg ikke hvis du tar kontakt/har spørsmål/kla... Leggi di più

Er bare kjempefornøyd, er ikke første kjøp, og det er garantert ikke siste! Tipper leger som påstår det ikke har noe å si, har testet det på Sykehuset i Tromsø, for det krever at kroppen har nok D-vi... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti alimentari
  2. Barbecue
  3. Produzione di alimenti
  4. Produttore di condimenti
  5. Negozio di spezie

Informazioni su foodstuff.no

Velkommen til Foodstuff.no

Vi er din foretrukne destinasjon for førsteklasses kjøkkenutstyr og kulinarisk inspirasjon. Vårt mål er å gjøre matlagingsopplevelsen din bedre, enten du er en ivrig hobbykokk eller en profesjonell aktør.

Hvorfor handle hos oss?

• Håndplukket kvalitet - Vi tilbyr kun produkter vi selv går god for.
  • Rask og trygg levering - Få utstyret ditt levert lynraskt hjem til deg.
  • Faglig tyngde - Vi deler lidenskapen for mat og tilbyr ekspertise på alt fra skarpe kniver til smarte kjøkkenmaskiner.

Vår visjon

Hos Foodstuff.no handler det om gleden ved å skape fantastiske måltider. Gjennom våre kvalitetsprodukter og inspirerende oppskrifter, ønsker vi å gi deg verktøyene du trenger for å lykkes på kjøkkenet.

Foodstuff

Vi ønsker å yte best mulig support
Vår visjon er at du som kunde skal oppleve trygghet og fleksibilitet i møte med Foodstuff Import AS.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

96 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Meget fornøyd

Meget fornøyd med både produktet og rask levering

9 giugno 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og for at du har vært kunde hos oss i mange år! Det gleder oss stort å høre at du alltid er fornøyd med produktene fra foodstuff.no. Velkommen tilbake til en ny handel!

Anbefaler dere sterkt å bytte ut…

Anbefaler dere sterkt å bytte ut PostNord. Dere er sikker bra dere, men leverandøren deres klarer ikke levere varene.

Edit etter svar: Jeg fikk varene tilsutt, etter at de var sendt tilbake til Sande, så det er ok nå. Problemene til PostNord er nok et mønster dere ikke kan gjøre noe med annet enn å bytte dem ut.

8 giugno 2026

Risposta di foodstuff.no

Vi beklager at opplevelsen med leveringen ikke sto til forventningene. Vi forstår godt at det er svært frustrerende når transportøren ikke leverer som avtalt. Ta gjerne direkte kontakt med oss på post@foodstuff.no eller telefon +47 465 35 999, slik at vi kan undersøke saken nærmere og hjelpe deg videre.

Easy to deal with

Easy to deal with. Ordered the item and it arrived a few days later

7 giugno 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at det var enkelt å handle hos oss og at du mottok varene fra foodstuff.no så raskt. Du er hjertelig velkommen tilbake!

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både prisene og den raske leveringen fra foodstuff.no. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss!

Gode produkter og hyggelig…

Gode produkter og hyggelig kommunikasjon. Anbefales

28 maggio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss stort å høre at du er fornøyd med både produktene og kommunikasjonen med oss på foodstuff.no. Du er hjertelig velkommen tilbake til en ny handel!

Har ofte de produktene jeg ser etter

Har ofte de produktene jeg ser etter. Rask levering av varene

2 giugno 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at vi ofte har de produktene du ser etter, og at du er fornøyd med den raske leveringen fra foodstuff.no. Hjertelig velkommen tilbake til en ny handel!

Topp varer og rask levering

Topp varer og rask levering. Jeg lager endel pølser og eget bacon, spekepølser osv, og handler tarm, krydder, røykebrikketter, fosfat, nitrittsalt, startkulturer og utstyr jeg trenger. Har alltid vært veldig fornøyd med varer og service her. Her får du alt på ett sted!

31 maggio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du er så fornøyd med både utvalget og servicen vår når du lager egne pølser og bacon. Vi setter stor pris på at du velger foodstuff.no, og gleder oss til å hjelpe deg neste gang du trenger utstyr.

Varene kom fort 😃

Varene kom fort 😃men transportøren (postnord) er jeg svært misfornøyd med. De leverte pakken på helt feil adresse slik att jeg måtte kjøre fem mil for å hente den. 🤬

31 maggio 2026

Risposta di foodstuff.no

Takk for handelen, og så bra at varene ble sendt raskt fra oss! Vi forstår godt at det er svært frustrerende når PostNord leverer til feil adresse, og beklager denne opplevelsen. Ta gjerne kontakt med oss på post@foodstuff.no eller telefon +47 465 35 999, slik at vi kan undersøke saken nærmere med transportøren.

Alltid fornøyd

Har handlet noen ganger her. Alltid fornøyd. Grillkull, krydder og pølsetarmer handles oftes.
Rask levering og riktige varer.

26 maggio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du alltid er fornøyd med både utvalget og den raske leveringen fra oss på foodstuff.no. Vi setter stor pris på at du er en fast kunde hos oss, og du er hjertelig velkommen tilbake!

Rask og effektiv levering😊har ikke…

Rask og effektiv levering😊har ikke brukt røykoljen ennå men regner med jeg blir fornøyd👍Takk for hyggelig overraskelse med sukkertøy i pakken😊

27 maggio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss stort å høre at du setter pris på rask levering og den lille overraskelsen i pakken. Vi håper røykoljen faller i smak, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til Foodstuff.

God kvalitet på svinetarmen :-) Rask…

God kvalitet på svinetarmen :-) Rask levering.

25 maggio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss stort å høre at du er så fornøyd med både kvaliteten på svinetarmen og den raske leveringen fra foodstuff.no. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss for en ny og hyggelig handel!

Helt greie klosser .

Helt greie klosser .

30 aprile 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på at du handlet hos oss, og vi jobber alltid for å forbedre produktene og opplevelsen vår.

Rask og effektiv levering

Veldig raskt og effektivt levert. Ventet å få varene innen en uke, men etter 36 timer var det levert.

29 aprile 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig gledelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen vår. Vi setter stor pris på at du valgte å handle hos foodstuff.no.

Rask og effektiv

Rask og effektiv ekspedering. Veldig fornøyd.

26 aprile 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med den raske ekspederingen og handelen hos foodstuff.no.

Svinetarm

Er fornøyd med pruduktet og hvordan web side og bestilling fungerte

25 aprile 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Åge! Vi blir veldig glade for å høre at du er fornøyd med både produktet og handleopplevelsen hos foodstuff.no. Hjertelig velkommen tilbake til oss en annen gang.

Varen var god innpakket og trygg fra å…

Varen var god innpakket og trygg fra å knuse veldig fornøyd kunde her.

29 aprile 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, KheiG! Det gleder oss stort å høre at varen var godt innpakket, kom trygt frem og at du er fornøyd med foodstuff.no. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss!

Meget gode produkter til veldig fine…

Meget gode produkter til veldig fine priser

27 aprile 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både produktene og prisene hos Foodstuff.no. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss for en ny og trygg handel