foodstuff.no Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Gode produkter som kommer frem til riktig tid 👍 Kundeservicen var overraskende god ved en tidligere bestilling.. de vet hva de driver med og de overser deg ikke hvis du tar kontakt/har spørsmål/kla... Leggi di più

Topp varer og rask levering. Jeg lager endel pølser og eget bacon, spekepølser osv, og handler tarm, krydder, røykebrikketter, fosfat, nitrittsalt, startkulturer og utstyr jeg trenger. Har alltid vært... Leggi di più

Er bare kjempefornøyd, er ikke første kjøp, og det er garantert ikke siste! Tipper leger som påstår det ikke har noe å si, har testet det på Sykehuset i Tromsø, for det krever at kroppen har nok D-vi... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti alimentari
  2. Barbecue
  3. Produzione di alimenti
  4. Produttore di condimenti
  5. Negozio di spezie

Informazioni su foodstuff.no

Velkommen til Foodstuff.no

Vi er din foretrukne destinasjon for førsteklasses kjøkkenutstyr og kulinarisk inspirasjon. Vårt mål er å gjøre matlagingsopplevelsen din bedre, enten du er en ivrig hobbykokk eller en profesjonell aktør.

Hvorfor handle hos oss?

• Håndplukket kvalitet - Vi tilbyr kun produkter vi selv går god for.
  • Rask og trygg levering - Få utstyret ditt levert lynraskt hjem til deg.
  • Faglig tyngde - Vi deler lidenskapen for mat og tilbyr ekspertise på alt fra skarpe kniver til smarte kjøkkenmaskiner.

Vår visjon

Hos Foodstuff.no handler det om gleden ved å skape fantastiske måltider. Gjennom våre kvalitetsprodukter og inspirerende oppskrifter, ønsker vi å gi deg verktøyene du trenger for å lykkes på kjøkkenet.

Foodstuff

Vi ønsker å yte best mulig support
Vår visjon er at du som kunde skal oppleve trygghet og fleksibilitet i møte med Foodstuff Import AS.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

95 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Forsendelsen kom frem fort og greit men…

Forsendelsen kom frem fort og greit men produktet var en gedigen skuffelse. Nexgrill Embermax Gass & Kull 4-Brenner Hybridgrill er så gått som ubrukelig til å grille noe som helst, bruning kan du så gått som glemme. Anefales ikke!

3 luglio 2026

Risposta di foodstuff.no

Vi beklager veldig at grillen ikke sto til forventningene dine, og vi forstår godt at dette er frustrerende. Ta gjerne kontakt med oss direkte på post@foodstuff.no eller telefon +47 465 35 999, slik at vi kan undersøke saken nærmere og forsøke å finne en god løsning.

Profesjonelle og raske.

Enkel nettside-bra utvalg- greie priser- rask postgang

14 luglio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både utvalget, prisene og den raske leveringen fra oss i foodstuff.no. Du er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

God gammeldags kundeservice som man egentlig forventer når man kjøper varer

Gode produkter som kommer frem til riktig tid 👍
Kundeservicen var overraskende god ved en tidligere bestilling.. de vet hva de driver med og de overser deg ikke hvis du tar kontakt/har spørsmål/klage angående et bestilt produkt😁
Mvh Arne Johannes Braadland

10 luglio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen, Arne Johannes! Vi er veldig glade for å høre at du er så fornøyd med både produktene, leveringstiden og kundeservicen du har fått hos oss i foodstuff.no. Du er alltid hjertelig velkommen tilbake!

Bare fornøyd

Gode produkter. Kvalitet. Rask levering

7 luglio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi i foodstuff.no er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både kvaliteten på produktene og den raske leveringen. Du er alltid hjertelig velkommen tilbake til oss!

Rask levering!!!

15 luglio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med den raske leveringen fra oss i foodstuff.no. Du er hjertelig velkommen tilbake!

Rask og ryddig levering.

Rask og ryddig levering,og gode produkter.

21 giugno 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både produktene og den raske leveringen fra oss i foodstuff.no. Du er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Hurtig og effektiv!

Rask og effektiv ordremottak/utsending av ordren!

15 luglio 2026

Risposta di foodstuff.no

Produk er perfekt.Raskt levering God…

Produk er perfekt.Raskt levering God service

14 luglio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både produktet, den raske leveringen og servicen fra oss i foodstuff.no. Du er alltid hjertelig velkommen tilbake!

Hurtig levert

Hurtig levert

6 luglio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med den raske leveringen fra oss i foodstuff.no. Du er hjertelig velkommen tilbake!

Rask levering

13 luglio 2026

Rask og greit

Rask og greit, fint at en kan hente på vei hjem. Hyggelige folk

13 luglio 2026

Risposta di foodstuff.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på å høre at det var enkelt å hente bestillingen på veien hjem, og at du er fornøyd med servicen hos oss i foodstuff.no. Du er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!