Fonus - Vellinge Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Östergatan 8, 23533 VELLINGE, SE

Valutata 5 stelle su 5

Bemötandet var hösta betyg. Hjälpte oss igenom en svår stund. Gav oss den tid vi behövde. Förklarade tydligt och bra vilka val kring ceremonin som fanns och tog reda på om andra tillägg gick att gen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick ett fantastiskt bemötande av Kicki varmt och hjärtligt. Kicki lyssnade på hur vi ville ha det och gjorde det allra bästa. Tyvärr drabbades vår famil av ytterligare sorg och vände oss åter till... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

När vi åter stod inför det faktum att en nära anhörig avlidit var valet självklart. Att kontakta Fonus Vellinge. Genom lyhördhet, ödmjukhet och trygghet har Fonus Vellinge skapat fina och rofyllda cer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi möttes av både värme och medlidande utan att känna att det skulle säljas på oss en massa. Tydlig och rak information med en kontaktperson som svarade oavsett tid på dygnet. Fantastiskt! Löste alla... Leggi di più

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

86 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1654 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Lotta,
Tack för ditt omdöme, det värmer för oss på Fonus och framförallt för Kicki!
Jag ska se till att Kicki får ta del av detta.
Vänligen, Josefin på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Vänligt bemötande av kunnig och…

Vänligt bemötande av kunnig och serviceinriktad personal.

10 aprile 2023

Risposta di Fonus - Vellinge

Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Allt var bra!

1 aprile 2023

Risposta di Fonus - Vellinge

Hej Rosana, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Kicki hanterade allt från start till…

Kicki hanterade allt från start till slut helt perfekt.
Extra tryggt att det fanns ett ställe att besöka om det skulle behövas och kan orten.

1 aprile 2023

Risposta di Fonus - Vellinge

Hej Johan, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Valutata 4 stelle su 5

Kan varmt rekommendera Kicki på Fonus i…

Kan varmt rekommendera Kicki på Fonus i Vellinge, skötte allting runt min mors begravning på ett perfekt sätt

1 marzo 2023

Hej Stefan,
Tack för ditt fina omdöme.
Det känns fint att veta att Ni är nöjda.
Ha en fin dag.
Vänligen
Petter på Fonus

Korrekt och stöttande

Trygg och kunnig personal

2 gennaio 2023

Risposta di Fonus - Vellinge

Hej Thomas, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Risposta di Fonus - Vellinge

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Kicki mottog oss på ett så fint sätt i…

Kicki mottog oss på ett så fint sätt i vår sorg och gjorde att dett trots allt blev så positivt

9 novembre 2022

Risposta di Fonus - Vellinge

Hej Pia, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra.
Vänliga hälsningar
Elisabeth på Fonus

Godkänd

Vänligt bemötande i sorgens svåra tid

21 settembre 2022

Risposta di Fonus - Vellinge

Hej Hans, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Upplevelse

Över förväntan.

9 settembre 2022

Risposta di Fonus - Vellinge

Hej och tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd i din kontakt med oss. Med vänlig hälsning Jennie på Fonus.

Valutata 3 stelle su 5

dödsfall

Tycker att allt fungerade perfekt

15 agosto 2022

Risposta di Fonus - Vellinge

Tack för ditt omdöme. Vad fint att höra att du tycker det fungera perfekt. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Vänlig och tydlig genomgång av vad som…

Vänlig och tydlig genomgång av vad som händer hela vägen fram till begravningen och vidare, höll sen kontakt med oss både genom telefonsamtal och-e-mail. Vi kan varmt rekommendera Fonus, Vellinge.

19 agosto 2022

Risposta di Fonus - Vellinge

Stort tack Yvonne för ditt fina omdöme, vi blir så glada att läsa detta! Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Hej Pia!
Stort tack för ditt fina omdöme, jag blir så glad att läsa detta!
Känns fint att jag har fått hjälpa er med allt runt begravningen.
Varma hälsningar, Kicki på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Kicki har varit tillmötesgående på alla…

Kicki har varit tillmötesgående på alla sätt och vis. Gett många fina och betydelsefulla tips och råd. Hon jobbar strukturerat och proffesionellt. Kicki visar stor empati och har varit mycket hjälpsam. Snabb respons och allt var klart och tydligt! Vi är mycket nöjda med hur Kicki och Fonus jobbar.

2 giugno 2022

Risposta di Fonus - Vellinge

Tusen tack för dina fina ord Linda!
Det värmer att få veta att jag har lyckats med mitt arbete, och att ni har känt att ni är omhändertagna på ett tryggt sätt.
Vänliga hälsningar Kicki på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Allt igenom nöjda med Fonus Vellinge.

Klar och bra information vid första mötet. Personlig och nära kontakt hela perioden.
Stort stöd I en svår tid. Och ett enormt fint arbete vid begravningen.

4 aprile 2022

Risposta di Fonus - Vellinge

Hej Berit, Vad fint att läsa ditt omdöme av oss! Stort tack! Det är en ynnest att få ge stöd i en svår tid, så vi är otroligt tacksamma för dina fina ord. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk stöd och hjälp från början till slut.

Vi är så tacksamma och nöjda med Kicki på Fonus i Vellinge. All support, stöd och råd under en väldigt tuff period har hjälpt och stöttat oss hela vägen. Vi är så tacksamma för hennes råd och hjälp från början till slut.

18 marzo 2022

Risposta di Fonus - Vellinge

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar Johan på Fonus.
PS. Jag framför detta till Kicki

Valutata 5 stelle su 5

Fick ett jätte bra bemötande

Fick ett jätte bra bemötande, verkligen professionellt. Helt underbara.

16 marzo 2022

Risposta di Fonus - Vellinge

Hej Susanne, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più