Bemötandet var hösta betyg. Hjälpte oss igenom en svår stund. Gav oss den tid vi behövde. Förklarade tydligt och bra vilka val kring ceremonin som fanns och tog reda på om andra tillägg gick att gen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fick ett bra mottagande! Hade bra kontakt fram till begravningen! Under ceremonin fanns kunnig personal med som kunde vägleda oss!
L'azienda ha risposto
Vi fick ett fantastiskt bemötande av Kicki varmt och hjärtligt. Kicki lyssnade på hur vi ville ha det och gjorde det allra bästa. Tyvärr drabbades vår famil av ytterligare sorg och vände oss åter till... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Östergatan 8, 23533, VELLINGE, Svezia

Risposta di Fonus - Vellinge
Mycket kunnig personal och mycket vänligt bemötande. Jag är riktigt nöjd med allt. Välordnat vid begravningen.

Risposta di Fonus - Vellinge
Har anlitat Fonus förut och har alltid varit nöjd. Kunnig personal både på byrån i Vellinge och begravningsförrättaren. Ett fint sista förväl.

Risposta di Fonus - Vellinge
Min fru gick bort efter 40 års långt äktenskap. Inga gemensamma barn. Jag var helt ensam att ta hand om allt och fatta alla beslut. Jag mötte empati, förståelse och stöd. Det betydde väldigt mycket.

Risposta di Fonus - Vellinge
Vi blev genast mottagna när vi ringde på dörren och vi blev erbjudna kaffe som vi tackade ja till . mottagandet kändes bra.

Risposta di Fonus - Vellinge
Proffsigt bemötande och engagemang vilket gav oss en stor trygghet från början till slut och vi fick ett väldigt fint avslut för vår fina mamma.

Risposta di Fonus - Vellinge
När vi åter stod inför det faktum att en nära anhörig avlidit var valet självklart. Att kontakta Fonus Vellinge. Genom lyhördhet, ödmjukhet och trygghet har Fonus Vellinge skapat fina och rofyllda ceremonier som vi ser tillbaka till med värme. Tack!

Risposta di Fonus - Vellinge
Fint bemötande och en guidning genom hela resan till ett mycket vackert avslut av min älskade pappa❤️

Risposta di Fonus - Vellinge
Genuint bemötande o engagemang. Kunnig o trygg personal.

Risposta di Fonus - Vellinge
Snabb hjälp när man har många många frågor men lite svar.Efter mötet med Fonus Vellinge så fick man svar på många frågor och kunde släppa ansvaret på ganska mycket. Därmed fokusera på andra delar i processen.🙏🙏🕊️🕊️

Risposta di Fonus - Vellinge
All hjälp från början till avslut var ovärderligt för mig

Risposta di Fonus - Vellinge
Trevlig och engagerade personal.
Bara att rekommendera.

Risposta di Fonus - Vellinge
All personal som hjälpte mig till att få en väldigt bra och fin begravning. Kändes tryggt och alla var så kära. Även all personal i kyrkan .
Så nöjd med er alla

Risposta di Fonus - Vellinge
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.