Eftersom man är mitt i sorgen när man kontaktar en begravningsbyrå så känns det viktigt att man får en fin, personlig kontakt med någon som visar mycket empati. Det kändes väldigt fint på alla sätt h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hela upplevelsen var kundorienterad helt och hållet. Ett lugnt, stillsamt vänligt och respektfullt bemötande. Arrangemanget i kapellet gedigen och stämningsfylld genomförd. Mycket god personalsamver... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fick den hjälp jag behövde både före, under och efter processen, på ett väldigt trevligt sett. Ett väldigt personligt bemötande som innehöll både skratt och gråt.
L'azienda ha risposto
Personen vi träffade, var vänlig. Och fick hjälp med allting. På enkel sätt.
L'azienda ha risposto
Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.
Vällingby Torg 19, 16265, Vällingby, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fantastisk service och bemötande hela vägen, genom hela processen, när vi begravde vår pappa.

Risposta di Fonus - Vällingby
Mycket trevlig bemötande, professionella rådgivare.
Både planeringen av begravningen och själva begravningsceremonin får högsta betyg.
Rekommenderas varmt.

Risposta di Fonus - Vällingby
Mycket positivt bemötande och flera återkopplingar under tiden innan begravning
Kan verkligen rekommendera Fonus i denna svåra stund som ett dödsfall innebär, man blir bemött på ett värdigt och respektfullt sätt

Risposta di Fonus - Vällingby
Fonus i Vällingby tycker jag har varit trevliga och hjäpsamma.

Risposta di Fonus - Vällingby
Lugnt och professionellt bemötande.
Tidigare ceremoni fanns kvar och underlättade planeringen.

Risposta di Fonus - Vällingby
Jättetrevliga anställda och väldigt god stämning på kontoret. Vi fick sådan bra och fin hjälp. Kan varmt rekommendera Fonus i Vällingby. Inget negativt att säga alls.

Risposta di Fonus - Vällingby
Enkel och välordnad planering inför begravning. Rutinerad personal.

Risposta di Fonus - Vällingby
Kan inte göra annat än att rekommendera Fonus i Vällingby. De hjälpte verkligen till med allt. Man kände sig trygg, vilket kändes viktigt i en svår tid. Begravningsceremonin blir ett fint minne. Tack Fonus.

Risposta di Fonus - Vällingby
Vällingbykontoret kom in eftersom det varit datastrul. Ringde egentligen kontoret i Jakobsberg. Nu fick jag en representant från Vällingby som kom till Jakobsberg för ett personligt möte. Själva begravningen var i Österåkers kyrka, ny representant. Trist med flera inblandade. Personalen vid samlingen efteråt var en katastrof.

Risposta di Fonus - Vällingby
funkade bra från början lugn och bra förklaring på allt