Fonus - Solna Recensioni

TrustScore 5 su 5

Postgången 53 C, 171 45 Solna, SE

Valutata 5 stelle su 5

Första gången vi använder Fonus i Solna var det bara en chansning att allt skulle fungera. Men redan från start kände jag att Carina var topp, hon har hjälpt oss två gånger senaste året nu och det kän... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Carina på Fonus var empatisk och guidade mig genom allt runt begravningen på ett mycket bra sätt. Vid mail kontakt svarade hon snabbt. Begravningen blev mycket fin och stämningsfull. Jag kan verklige... Leggi di più

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

80 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1669 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Begravning

Bra återkoppling

18 febbraio 2024

Risposta di Fonus - Solna

Hej Göran, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och det känns fint att vi kunde hjälpa dig. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Valutata 4 stelle su 5

Bemötande

Bemötande,

28 gennaio 2024

Risposta di Fonus - Solna

Hej Per-Arne , tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus.

Valutata 5 stelle su 5

Bra och proffsigt hanterande av allt…

Bra och proffsigt hanterande av allt som tillhörde min mammas bortgång.

1 gennaio 2024

Hej Pia,
tack snälla för ditt fina omdöme!
Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till.
Patrik på Fonus

Fin hjälp med begravning

Det gick fort att boka ett möte. Personalen var vänlig och engagerad. Personlig i sitt bemötande. Förklarade och lyssnade bra och svarade på alla frågor jag hade. Hela processen fungerade smidigt. Det kändes proffsigt och hänsynsfullt.

26 novembre 2023

Risposta di Fonus - Solna

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Nöjd

Nöjd enl. Planer

15 ottobre 2023

Risposta di Fonus - Solna

Hej Heli, tack för ditt omdöme!
Så fint att höra att du är nöjd med oss.

Valutata 3 stelle su 5

Allt var bra

Allt var bra. Mycket trevlig personal med bra kunskap.

20 agosto 2023

Risposta di Fonus - Solna

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Valutata 4 stelle su 5

Det blev en väldigt fin begravning

Det blev en väldigt fin begravningsceremoni. Men hade som sagt varit tacksam om vi fått lite tydligare information kring det faktum att man inte behövde anlita catering på Sankt Martins stall.

12 agosto 2023

Tack för ditt omdöme
Vänligen
Petter på Fonus

Trevlig personal

Trevlig personal samt lugn lokal. Kändes tryggt och avslappnat att vara där

23 luglio 2023

Risposta di Fonus - Solna

Hej Johanna, vad snällt att du tar dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Valutata 2 stelle su 5

Kände att jag själv fick agera…

Kände att jag själv fick agera projektledare i alltför hög grad. På plussidan vilken officiant jag fick! Camilla var fantastisk. Tillsammans med Fonusvärden på plats blev dagen så fin trots resan dit.

31 maggio 2023

Risposta di Fonus - Solna

Hej, tråkigt att du inte är full ut nöjd med hur vi agerat men trevligt att läsa att du är nöjd med officiant och Fonusvärd. Sänd gärna dina kontaktuppgifter till info@fonus.se så tar vi kontakt med dig och pratar vidare, vi vill gärna höra mer om vad som hänt i ärendet. Vänligen Ola på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Bra personal som förstår en och hjälper…

Bra personal som förstår en och hjälper till med saker som va viktigt för mej och mina barn.

31 maggio 2023

Risposta di Fonus - Solna

Hej Lars, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss och den hjälp ni fått. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Fonus Solna

Begravningen blev mycket fin och stämningsfull. Jag kan verkligen rekommendera Fonus Solna./Monica

13 maggio 2023

Risposta di Fonus - Solna

Hej Monica, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Väldigt nöjd!!

Fantastisk personal som bryr sig och engagerar sig!! Kan verkligen rekommendera dem!!

29 aprile 2023

Risposta di Fonus - Solna

Hej Tindra! Stort tack för ditt fina omdöme! Vad fint att läsa att du är nöjd med oss och att du rekommenderar oss. Allt gott! Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

En begravning med både sorg och glädje, skönhet och vemod.

Bra, präst. Bra personal. Fint arrangemang i kyrkan, fin respons på detaljerat musikval i kyrkan. Personligt bemötande. En fin upplevelse, där begravningsakten inte bara blev en sorgfylld upplevelse utan även en skönhetsupplevelse i den vackra kyrkan med musik , blommor, präst, sång.

20 marzo 2023

Risposta di Fonus - Solna

Tack för ditt trevliga omdöme!
Vad fint att höra att du är nöjd. Tack för förtroendet!

Kan rekommendera Fonus

Blev omhändertagen i en lugn och ro miljö. Fick lite hjälp när man körde fast.

17 marzo 2023

Risposta di Fonus - Solna

Hej Lisbeth, tack snälla för dina värmande ord.
Så fint att höra att du är nöjd med oss.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig personal med goda kunskaper

Trevlig personal med goda kunskaper. Trevligt och lättsamt i sorgens stund.

20 febbraio 2023

Hej Björn,
Tack för ditt fina omdöme. Det känns bra för oss att veta att Ni är nöjda.
Allt gott
Vänligen
Petter på Fonus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più