Veldig fine plakater. Men de har endret rammetype og litt fargeforskjeller på bildene mellom nå og 2021, så bildene og rammene som skulle henge vedsiden av hverandre ble ulike. Skal sies at kvaliteten... Leggi di più
Klarte å gjøre en feil ved mottaker navn, sendte mail og fikk svar at det var fikset utrolig raskt🤩 Så rask levering, rask svar og god kundeservice🤩
Fikk ikke gavekortet når eg bestilte men fikk regningen. Fikk svar etter noen dager når jeg skrev mail om dette og fikk gavekortnr på mail med gyldighetsdato og beløp. Når hun som fikk gavekortet skal... Leggi di più
Fødselsplakat.no tilbyr en serie unike og personlige bilder hvor vi skalerer illustrasjonene til barnets faktiske fødselslengde i skala 1:1. Vi legger også inn informasjon om barnets navn, fødselsvekt og lengde, samt sted, dato og klokkeslett da den ble født.

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Klarte å gjøre en feil ved mottaker…
Så rask levering, rask svar og god kundeservice🤩
Veldig fornøyd med produktet og…
Veldig fornøyd med produktet og vedkommende som fikk gaven var veldig fornøyd :)
Anbefales
Veldig rask levering. Godt innpakket.
Bildet var som forventet og ble tatt godt i mot som dåpsgave.
Full score fra meg !
Bestillingen har enda ikke dukket…
Bestillingen har enda ikke dukket opp…..
2Uker etter bestilling å enda ingen ting ikke en oppdatering en gang

Risposta di Fødselsplakat.no
Fornøgd!
Første plakaten jeg mottok hadde en feil på seg, så jeg tok kontakt med kundeservice og fikk svar allerede dagen etter. De ordnet opp raskt og jeg fikk ny plakat uten noe problem. Veldig fornøyd med både produkt og kundeservice. Anbefales om du vil huske hvor liten barnet ditt en gang var. ❤️
Super fornøyd
Plakaten var akkurat sånn eg ville ha den. Super fornøyd med resultatet og at alt var like helt når eg fikk det.
Flott bilde som henger i stuen nå!
Rask levering og flott plakat
Rask levering og flott plakat. En hyggelig gave å gi til datter og svigersønn.
Urolig fin plakat
Urolig fin plakat- veldig kjekt å ha minne av hvor liten h*n var! Anbefales
Det som kunne vært bedre var at fargen…
Det som kunne vært bedre var at fargen på bakgrunnen kunne vært rett fra nett til ekte. Ellers bra
Flott produkt og kjempe rask levering 😀