Fikk et ferdigutfylt skjema som jeg måtte legge ved kopi av pass og sende til Folkeregisteret. Så tungvint er det ikke nødvendig å gjøre det! Derfor meldte jeg flytting - og har fått det bekreftet -... Leggi di più
Hold dere langt unna denne siden. En helt forferdelig dårlig tjeneste som ikke tjener noe godt for seg. Den har betalt plassering i søkemotorer som google etc og havner på toppen i søkefeltene til fol... Leggi di più
Om jeg kunne gitt dem minus-stjerner hadde dem fått 5 / 5 mulige i minus. Makan til useriøsitet skal du lete lenge etter. Jeg brukte angreretten min etter ett kjøp, og fikk beskjed at beløpe... Leggi di più
Jeg tror jeg har gått i fella.. Etter to mnd har jeg fortsatt ikke fått noe postkasseskilt. De svarer på Mail, at skiltet er ‘underveis’, men tiden går. Dette ser mer og mer ut som ren svindel. I en... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Dette var helt kanon
Dette var helt kanon. Hyggelig dame som hjalp til med det man trengte på
kundeservice når jeg hadde spørsmål. Postkasseskilt ble raskt levert og passer
utmerket på den nye adressen. Vi er veldig fornøyde med tjenesten.
Latterlig dårlig service
Latterlig dårlig service! Får ikke kansellert bestillingen selv om man sier fra samme dag! Hvorfor koster tjenesten 249,- når flere andre sider tilbyr gratis! Styr unna, og bruk Posten eller en av de andre som leverer tjenesten gratis
Tipptopp konsept med postkasseskilt og…
Tipptopp konsept med postkasseskilt og rask flyttemelding som sendes til alle leverandører og samarbeidspartnere man ønsker. Det bidro til at det var en mindre ting å tenke på. Hyggelige ansatte!
Rask og enkel tjeneste som letter på…
Rask og enkel tjeneste som letter på stresset i flytteprosessen, akkurat slik det kommer frem på siden. Jeg var i kontakt med kundeservice når noe var uklart, men fikk i løpet av kort tid hjelp til det jeg lurte på. Anbefales om du skal flytte og endre adresse.
Veldig hjelpsom betjening og rask…
Veldig hjelpsom betjening og rask levering av postkasse skilt. Det tok kun en ukes tid før skiltet var levert og det var akkurat slik jeg forestilte meg og ble forklart. Når noe var utydelig på siden var de raske med å hjelpe med spørsmål. Takk for hyggelig handel.
Genial tjeneste og service når man…
Genial tjeneste og service når man trenger rask hjelp med adresseendring.
Super service og veldig hyggelig dame…
Super service og veldig hyggelig dame som hjalp med bestilling.
Superfint postkasseskilt som passet…
Superfint postkasseskilt som passet perfekt. Takk for god service!
Fikk ikke tak i kundeservice i løpet av…
Fikk ikke tak i kundeservice i løpet av helgen, men de svarte tilslutt og skiltet kom i posten. Veldig fornøyd med produktet.
Sparte penger og tid på å kunne sende…
Sparte penger og tid på å kunne sende flere flyttemeldinger samtidig via denne siden. Anbefales!
Nina Tønnesøl
Trodde først det var en scam siden det…
Trodde først det var en scam siden det tok litt lang tid før skiltet kom i posten, men fikk det til slutt. Kundeservice var veldig hyggelige.
Genialt å kunne sende flere…
Genialt å kunne sende flere flyttemeldinger samtidig. Litt lang leveringstid på skilt, men når det kom i posten passet det perfekt til postkassen. Veldig fornøyd med tjenesten.
Sparte masse tid på å sende flere…
Sparte masse tid på å sende flere flyttemeldinger samtidig og få full oversikt på min side. Helt topp!
Super hyggelig kundeservice og veldig…
Super hyggelig kundeservice og veldig behjelpelig både på mail og telefon.
Forsøkte kontakte kundeservice på…
Forsøkte kontakte kundeservice på telefon uten svar, men de svarte på mail etter kort tid. Fikk hjelp til det jeg lurte på og er veldig fornøyd med postkasseskiltet.
Mottok skilt i posten etter et par…
Mottok skilt i posten etter et par uker, det var litt stort men god kvalitet og flyttemeldingene var topp.
Det var enkelt å logge inn på min side…
Det var enkelt å logge inn på min side for å få oversikt over flyttemeldinger og legge til flere mottakere. Hyggelig kundeservice – anbefales hvis du skal endre adresse.
Litt lang leveringstid på…
Litt lang leveringstid på postkasseskilt, men behjelpelig kundeservice og topp med «ingen reklame» skilt.
Wenche
Rett og slett lurei hele greia,hold…
Rett og slett lurei hele greia,hold dere unna folkens. Fikk et postkasse skilt i posten i dag. Det koster 369kr og det skulle være så veldig flott og ekslusivt. Får penere skilt av posten. Helt gratis. I tillegg kom skiltet i konvolutt med stempel og frimerke fra Polen. Simpelt skilt og simpelt opplegg