Fikk et ferdigutfylt skjema som jeg måtte legge ved kopi av pass og sende til Folkeregisteret. Så tungvint er det ikke nødvendig å gjøre det! Derfor meldte jeg flytting - og har fått det bekreftet -... Leggi di più

Om jeg kunne gitt dem minus-stjerner hadde dem fått 5 / 5 mulige i minus. Makan til useriøsitet skal du lete lenge etter. Jeg brukte angreretten min etter ett kjøp, og fikk beskjed at beløpe... Leggi di più

Jeg tror jeg har gått i fella.. Etter to mnd har jeg fortsatt ikke fått noe postkasseskilt. De svarer på Mail, at skiltet er ‘underveis’, men tiden går. Dette ser mer og mer ut som ren svindel. I en... Leggi di più

1,3

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Hold dere langt unna denne siden

Hold dere langt unna denne siden. En helt forferdelig dårlig tjeneste som ikke tjener noe godt for seg. Den har betalt plassering i søkemotorer som google etc og havner på toppen i søkefeltene til folk. Denne tjenesten hjelper deg ikke med å flytte adresse eller noe slikt. Anbefaler å tenkte deg godt om før du legger igjen informasjon på denne nettsiden.

6 aprile 2026

svindel

svindel, svindel svindel. skulle ønske flere har meldt dette til forbrukertilsynet som jeg akter å gjøre. Råder flere til dette:)

30 marzo 2026

Om jeg kunne gitt dem minus-stjerner…

Om jeg kunne gitt dem minus-stjerner hadde dem fått 5 / 5 mulige i minus.

Makan til useriøsitet skal du lete lenge etter.
Jeg brukte angreretten min etter ett kjøp, og fikk beskjed at beløpet var blitt refundert den 4 Mars.
Ingenting dukka opp på konto.
Tok kontakt på nytt hvor jeg får beskjed om at det kan ta opptil 10 virkedager.
Nå sitter jeg her uten refundert beløp, datoen er 24 Mars og jeg blir ignorert på epostene jeg sender.
15 virkedager er nå gått. 14, om vi ikke regner den 4 Mars.

Hold dere LAAAAAAAANGT borte!

4 marzo 2026

ANBEFALES ABSOLUTT IKKE!

Fullstendig unødvendig og lureri, masse små tekst som er vanskelig og få med seg, elendig kundeservice.
Du betaler for og gjøre jobben selv, kan like greit skrive et word dokument og sende ut til dem du ønsker, helt gratis.
Kundeservicen er bare masse kopierte filer som blir sendt, svarer ikke på spørsmål, AI genererte svar.
Min anbefaling til alle er å bruk skatteetaten for flyttemelding, det er gratis og gir deg mer.

9 marzo 2026

De «utgir» seg for å være Skatteetaten…

De «utgir» seg for å være Skatteetaten og blander inn meldefrister og paragrafer så de forleder den som prøver å endre adresse til å tro at de er på en offisiell side. Svindel og fanteri fra et selskap som er registrert i Sverige. Forstår ikke at Datatilsynet og Skatteetaten godtar slikt lureri. De midbruker Skatteetaten når de «markedsfører» sitt produkt som er gratis på Posten.no

3 marzo 2026

Svindlerside

Skulle melde flytting. Skjønte heldigvis i tide at dette er en svindlerside, så betalte ikke for tjenesten man kan gjøre gratis på Posten.no. Fikk purremeldinger på SMS fordi de tydligvis har lagret mine kontaktopplysninger som jeg hadde begynt å fylle ut på siden deres. Kan ikke tro dette er lovlig.

3 marzo 2026

Flyttesidenhar tatt ut frta min konto…

Flyttesidenhar tatt ut frta min konto mer hva jeg skal betale for å melde flytting fra larvik til Sandefjord. Flyttesiden tatt ut norsk kroner 399 + 599 fra min konto i noe sekunder. Banken kan ikke stoppe

20 febbraio 2026

HOLD DEG LANGT UNNA!!

HOLD DEG LANGT UNNA!!
Dette er IKKE en offisiell flytteside, de tar betalt for noe som er gratis. De dukker opp først på søk pga betalt plassering og er derfor over de du skal bruke til flytting. HOLD DEG UNNA.

13 febbraio 2026

Juridisk vanskelig å kalle det svindel, men...

Juridisk vanskelig å kalle det svindel, men de baserer hele driften på at kunder ikke leser alt innhold på siden, og altså ender med å betale for noe som er gratis å gjøre enkelt selv på sidene for Folkereregister, Posten osv. Selv rakk jeg å stanse før registrering, men Google gjør sitt beste for å la deg lure her også ved å plassere resultat som dette øverst i søk.
Selvsagt er flyttesiden umulig å kontakte når du vil klage.

26 gennaio 2026

Tjenesten ble forhåndsbetalt og IKKE…

Tjenesten ble forhåndsbetalt og IKKE levert. Så blir jeg DODDELFAKTURERT via et faktureringsselskap. Jeg kontakter flyttesiden.no som ikke gjør noen ting for å slette kravet som nå går til inkasso. Dette er så useriøst og nær svindel som man kan komme!

15 novembre 2025

Dette er ren svindel

Dette er ren svindel, meldte flytting via de i oktober, og enda ikke gjennomført i Januar. De har heller ikke sendt postkasseskiltet jeg bestilte.

De har også sendt dobbel faktura, ene jeg betalte med engang og en de har sendt via strex. Her bør man holde seg unna.

2 gennaio 2026

Rein svindel

Rein svindel. Tar betalt for gratis tjenester og leverer ikke det du bestiller. Styr unna!

Problemet er at de dukker høyt opp når du søker på flyttemelding. Siden ser også relativt offentlig ut. Jeg var dum og gikk i fella i flyttestresset - unngå det, gå til folkeregisteret - der er alle tjenestene gratis + at de er koblet opp mot posten. Du får til og med bestilt gratis postkasseskilt, som flyttesiden tar betalt for...

God flytting

8 agosto 2025

Bestilte tjenester fra flyttesiden.no

Bestilte tjenester fra flyttesiden.no. Når jeg skal betale regningen for tjenesten, går det ikke å logge seg inn på siden deres med passordet som de sendte meg. Når jeg ringer firmaet så er det ingen som svarer, blir henvist til hjemmesiden deres. Føles som at dette er rein svindel - skygg unna.

10 novembre 2025

Dette er svindel

Dette er svindel, jeg søkte skattetaten - melde flytting, og etter å bli geidet gjennom noe jegctrodde var skattetatens sider, endt jeg med en fet regning og en henvisnibg til at jeg også måtte melde flytting til Skattetaten! Jeg burde sikker ha oppdaget det, men jeg var ikke i paranoia modus. Jeg burde også ha skjønt det da jeg fraskrev meg angreretten.

20 novembre 2025