Svindel. 1. Lurer kunder til å tro at de er posten, med lignende logo, google annonse etc. 2. Tar grovt betalt for en tjeneste som posten og folkeregisteret leverer helt gratis.
Dette er svindel! Styr unna. Her er et firma som tar seg godt betalt for en tjeneste som i utgangspunktet er gratis, og i tillegg leverer de ikke det du betaler for så du blir nødt å gjøre det selv. F... Leggi di più
Dette er rein svindel fra a til Å. De leverer ikke det de lover og en sitter selv igjen med samme jobben de tilbyr. Eier er Atdhe Gashi og han svarer ikke. Riverty Service som han benyttet på innkrevi... Leggi di più
Så synd at jeg ikke leste alle disse anmeldelsene før jeg bestilte. Jeg har opplevd mye av det samme. Betaler for noe som egentlig er gratis. Jeg føler meg lurt av innholdet på søkesiden da jeg trodd... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Nettsiden sendte flyttemelding om meg til andre firmaer før jeg hadde fullført skjemaet
Jeg fullførte aldri skjemaet for å melde flytting hos flytteregisteret. Jeg meldte altså ikke flytting gjennom denne nettsiden. Likevel fikk jeg en telefon av et firma som fortalte at de hadde fått beskjed om at jeg hadde meldt flytting. Jeg kan ikke forstå det på annen måte enn at flytteregisteret.no har lagret og videresendt informasjon om meg før jeg har godtatt det, og før jeg i det hele tatt skulle flytte.
Jeg sendte dem en e-post 6. juni for å be dem oppklare hvordan noen hadde fått melding om at jeg hadde flyttet når jeg aldri hadde sendt inn skjemaet på flytteregisteret.no sine nettsider. Den fikk jeg ikke noe svar på. Videre har jeg sendt dem purre-eposter 8. juni; 19. juni; 23. juni; 25. juni og til slutt i dag, 14. august. Jeg har enda ikke fått noe svar. Jeg kan ikke tenke meg at dette er redelig behandling av opplysningene mine, og det er ufint å ikke svare på mail. Jeg får liten tillit til denne nettsiden, og vil ikke anbefale noen å bruke dem.