Flyhjælp Recensioni 5.123

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi gav vores sag om forsinket afgang fra Sophia lufthavn til Flyhjælp. Det gik nemt idet Flyhjælp selv lå inde med detaljer. Undervejs har vi modtaget opdateringer om status. Nu, et års tid efter, ha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte i 2020 3 billetter via Flybillet.dk til Kigala/Rwanda. Flyselskabet var Turkish Airlines. Flyet blev annulleret pga. Corona. Kæmpede selv i 2,5 år for at få mine penge retur. Blev kørt rundt i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Flyhjælp var en uvurderlig hjælp i kampen om at få mine penge tilbage fra flyselskabet. De overtog processen med flyselskabet og jeg blev orienteret gennem hele forløbet og her to års kamp efter, har... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Suuret kiitokset lentoapu.fi;lle avusta viimeisimmän lomalta paluulennon myöhästymisen kompensaation hoitamisesta. Lentoyhtiöltä lentoselvitys vaan asianhoitajalle, niin hommat lähtivät käyntiin. T... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di riscossione debiti
  2. Riscossione debiti

Informazioni su Flyhjælp

Scritti dall'azienda

Flyhjælp er en dansk virksomhed, der hjælper med at sikre økonomisk kompensation ved flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger. Vi er eksperter på områdets jura og står for kommunikationen med flyselskaberne, som ofte er tilbageholdne med at udbetale kompensationen, selvom de faktisk har en informationspligt.

www.flyhjelp.no

www.flyghjälp.se

www.flyhjælp.dk

www.lentoapu.fi

Flyhjælp - Bringing justice to travelers

Scritti dall'azienda

Ingen penge op af lommen
Opnås der ingen kompensation, har vores ydelse været gratis.
Høj udbetaling
Vi vinder 95 % af alle vores retssager. Det skyldes, at vi er eksperter på områdets jura og er parate til at gå langt for at vinde din sag.
Den fulde erstatning
Vi vil give dig hver en krone, du er berettiget til. Vi kan også refundere dine udgifter til hotel, transport samt mad og drikke, hvis kvitteringer haves.
Højeste kundeservice
Vores kunder mener, at vi har den bedste kundeservice, idet vi tager os tid til hver enkelt kunde og svarer på mail, chat og telefon.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

5 stjerner fortjener Flyhjælp og hele personalet.

Min oplevelse med Flyhjælp er til 5 stjerner.
Effektiv sagsbehandling under hele sagen incl. en retssag, som Flyhjælp vandt. Sagen har kørt sommeren 2025 og blev endelig afsluttet i april 2026.
Blev faktisk ringede op og blev rådgivet punkt for punkt for at undgå misforståelser under sagens forløb, til trods for sagerne normalt køres via en meget fin og meddelsom mail korrespondance. Alle medarbejderne som jeg har stiftet bekendtskab med under hele sagen er sat ind i ens sag, så man ikke hver gang skal starte forfra. Det giver tryghed. En god og meddelsom afslutning i sagen. Pengene retur indenfor 5 hverdage. Uden dem. Ingen penge. Kunne ikke selv have kæmpet den kamp. Så tak Flyhjælp.

31 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god og nem service

Flyhjælp er en betalt service som nemt guider dig igennem dokumentationen og indsamler de nødvendige oplysninger for at få kompensation fra flyselskaberne. Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt at det er nødvendigt - men det er jo ikke Flyhjælps skyld. Vi fik vores kompensation udbetalt i løbet af ca en måned. OBS på at Flyhjælps andel af kompensationen er 40%.

2 aprile 2026

We never give up

Flyhjælps nye motto burde være: “ We never give up” Vi har fået en professionel behandling, af en dygtig organisation. Efter mere end to år vandt vi sagen over et flyselskab. En lang og tung proces, hvor Flyhjælp hold fast, og vandt.

31 marzo 2026

Flyforsinkelse

Jeg har benyttet flyhjælp 3 gange og alle gange fået kompensation for forsinket fly. Anbefales varmt.

15 aprile 2026

fuldstændig forfærdelig oplevelse

fuldstændig forfærdelig oplevelse. Deres salær at de 2380 euro jeg havde krav på, var åbentbart 2109 euro, for jeg fik kun 271 euro tilbage. de er ubrugelige og en enkel opringning til flyselskabet havde givet flere penge.

17 aprile 2026

Hej Ruben,

Jeg beklager, hvis der har været en misforståelse i kommunikationen. Jeg kan se, at min kollega tidligere har informeret dig om, at vi på nuværende tidspunkt kun har modtaget en del af det samlede kravbeløb. Af den grund er din sag endnu ikke afsluttet. Vi vil dog udbetale din andel af det beløb, som vi allerede har modtaget, mens vi skaber et samlet overblik over, hvad der eventuelt mangler, og hvordan vi bedst kan gå videre med sagen.

Flyselskabet har afgivet en udtalelse, hvor de redegør for, hvilke beløb de mener at have udbetalt direkte til dig, samt hvilket beløb de har udbetalt til os. Vi har tidligere fremsendt disse oplysninger til dig pr. e‑mail og vil sætte stor pris på, hvis du kan bekræfte, om de angivne beløb stemmer overens med det, du faktisk har modtaget fra flyselskabet. Disse oplysninger er meget vigtige for os for at sikre, at kravet over for flyselskabet er korrekt og fuldstændigt.

I denne sag har flyselskabet desuden afvist kravet med henvisning til sikkerhedsrisici i området. Dette betragtes normalt som en ekstraordinær omstændighed, hvilket indebærer, at flyselskabet som udgangspunkt ikke er forpligtet til at udbetale kompensation. For at vurdere, om der alligevel kan være grundlag for at føre sagen videre ved domstolene - og hvordan den i givet fald bedst kan argumenteres - har vi derfor indbragt en testsag for at opnå klarhed over retspraksis. Afhængigt af udfaldet vil vi være bedre rustet til at vurdere, om også din sag bør føres videre.

Vi arbejder naturligvis videre med din sag, og vores mål er - ligesom dit - at du får den erstatning, du har krav på for de flyproblemer, du har oplevet.

Flyghjälp

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Efter at have kæmpet med Lufthansa, lod vi sagen gå videre til Flyhjælp. De sendte os løbende opdateringer og til sidst endte vi med at få vores penge. Vil klart bruge dem en anden gang også.

16 aprile 2026

God vejledning

God vejledning, hurtigt tilbagemelding og opfølgning, hurtig afslutning. Vil absolut anbefale det til andre.

30 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Vi har ventet i knapt tre år på vores…

Vi har ventet i knapt tre år på vores sag og bliver ved med at blive spist af med dårlige forklaringer, på trods af at vi fik en garanti om kompensation. Flyhjælp svarer ikke på mails. Elendig service - vil ikke anbefale nogen at bruge tjenesten.

16 aprile 2026

Hej Victor,

Først og fremmest er vi kede af at høre om din oplevelse, og at din sag har trukket sådan ud.

Nogle sager kan desværre tage lang tid. Vores erfaringer viser, at nogle sager kan tage nogle måneder, mens andre kan tage mellem 1-2 år, og i visse tilfælde kan det tage endnu længere tid.
Det gælder særligt, når en sag er for retten, hvor både flyselskabets samarbejde og rettens behandlingstid spiller en stor rolle. De fleste sager afsluttes hurtigere, men i visse tilfælde kan de trække længere ud, end vi ønsker, og det er ikke altid noget, vi har fuld kontrol over.

Vi har desværre ikke nok oplysninger til at finde din sag, så du er meget velkommen til at skrive til os via livechatten på vores hjemmeside (man-fre 9-16), så vil en af mine kollegaer kunne give dig en opdatering på din sag.

Steffen ✈️
Flyhjælp

Valutata 5 stelle su 5

Suuret kiitokset lentoapu.fi;lle avusta…

Todella helppo käyttää avuksi, ei paljoa vaadi, että saa korvaukset matkasuunnitelmien yllättävistä käänteistä.
Suosittelen vahvasti lentoapu.fi apua, jos lentosuunnitelmiin on tullut häiritseviä muutoksia. Jos ei korvausta, niin ei myöskään kuluja!👍

11 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Automatisk afvisning – men sagen var åbenbart god nok alligevel

Jeg havde en meget skuffende oplevelse med Flyhjæp.dk. Da jeg indsendte min sag om et forsinket fly, fik jeg hurtigt en automatisk besked om, at de ikke ville tage sagen. Det virkede som en standardafvisning uden reel gennemgang af den dokumentation, jeg havde indsamlet.

Jeg havde ellers brugt tid på at samle alle relevante beviser og oplysninger. I stedet for at give op, valgte jeg at sende sagen videre til en anden udbyder, Dansk Rejsehjælp – og her blev sagen taget seriøst fra start. Resultatet blev, at jeg fik 6.500 kr. i kompensation.

Det efterlader mig med en følelse af, at Flyhjælp.dk enten ikke vurderer sager grundigt nok eller afviser for hurtigt uden at undersøge mulighederne. Det er frustrerende som kunde, især når det viser sig, at sagen faktisk var helt legitim.

Kan desværre ikke anbefales.

5 febbraio 2026

Hej Yang,

Når vi vurderer sager, sker det på baggrund af gældende regler i EU-forordning 261/2004 samt relevant praksis. Vi vurderer blandt andet, om der foreligger ekstraordinære omstændigheder (f.eks dårligt vejr, strejker blandt flyveledere eller andre forhold uden for flyselskabets kontrol).

Ved sagsoprettelsen vil vores system automatisk vurdere sagens sandsynlighed for at kunne vindes, baseret på de informationer man indtaster om flyforstyrrelsen. Det er både i forhold til om vi kan vinde sagen gennem et skriftligt krav eller ved en eventuel retslig behandling. Hvis en sag afvises ved oprettelsen, sker det for at undgå at skabe falske forventninger i sager, hvor det vurderes, at der ikke er tilstrækkeligt grundlag for at opnå kompensation.

Man er dog altid velkommen til at kontakte os på mail for en mere detaljeret og individuel vurdering af vores sagsbehandlere, hvis ens sag er blevet afvist ved oprettelse.

Med det i mente, er vi dog glade for at høre, at det lykkedes dig at få kompensation, omend andetsteds.

Steffen ✈️
Flyhjælp

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er så glad for at have valgt/fundet…

Jeg er så glad for at have valgt/fundet flyhjælp. Det hele er lige til. Det kan tage længere tid at vinde en sag, men det er det hele værd, når man så får sine penge tilbage. Tak for hjælpen flyhjælp

Ps kan godt lide den normale hverdags sprog der bliver brugt i kommunikationen og jeres emojis. Det gør det hele “normalt”

13 aprile 2026

Sindssygt god hjælp

Sindssygt god hjælp! Det var meget ligetil at give de informationer de skulle bruge. Og et par måneder efter fik jeg pengene sat ind på min konto. Det var virkelig nemt for mig :))
De holdt mig undervejs opdateret omkring hvor langt de var i sagen.

13 aprile 2026

Bedste anbefaling herfra

Jeg har altid rejst meget. Af og til går et eller andet galt, og et fly bliver forsinket eller helt aflyst. I mange tilfælde er skaden ikke så stor, og det hele går nok, men det kan også virkelig være irriterende, og i de tilfælde ønsker jeg at gøre krav på min ret til kompensation. Det er ikke altså helt så let, men når jeg beder Flyhjælp om assistance, leverer de altid og indgår en aftale med flyselskabet. Bedste anbefaling herfra.

12 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Husk at gemme dine booking billetter og bording kord for hele rejsen.

Jeg har nu haft to aflyste fly afgange fra Hammerfest i Norge til Ålborg lufthavn. Den ene er nu udbetalt som de skriver, den anden sag er stadig aktiv.
Jeg hørte om fly hjælp fra en kammerat, hvor jeg forsøgte at oprette en sag om kompensation for forsinkelserne.
Første gang skal man lige bruge lidt tid for at udfylde formularen på flyhjælps hjemmeside.
Kunne først ikke forstå at det var rigtig, men efter at have hørt fra kolleger og venner, fandt jeg ud af det er rigtig.
Fly hjælp er virkelig venlig og gør meget ud af at informere dig om forløbet. De gør meget for at du er opdateret hele tiden.
De havde fået 5 stjerner hvis den formular på hjemmeside havde været en smule nemmere at forstå. Formularen er som sådan ok, men man kan komme i tvivl om hvad der menes på et par af punkterne.

25 novembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più