Købte i 2020 3 billetter via Flybillet.dk til Kigala/Rwanda. Flyselskabet var Turkish Airlines. Flyet blev annulleret pga. Corona. Kæmpede selv i 2,5 år for at få mine penge retur. Blev kørt rundt i... Leggi di più
Vi har brugt flyhjælp to gange, og vi ved at vi ikke ville have viden, erfaring og overskud til selv at arbejde på sagen, har derfor benyttet os af Flyhjælp og fået den kompensation vi var berettiget... Leggi di più
Flyhjælp var en uvurderlig hjælp i kampen om at få mine penge tilbage fra flyselskabet. De overtog processen med flyselskabet og jeg blev orienteret gennem hele forløbet og her to års kamp efter, har... Leggi di più
Informazioni su Flyhjælp
www.flyhjelp.no
www.flyghjälp.se
www.flyhjælp.dk
www.lentoapu.fi
Flyhjælp - Bringing justice to travelers

- Ingen penge op af lommen
- Opnås der ingen kompensation, har vores ydelse været gratis.
- Høj udbetaling
- Vi vinder 95 % af alle vores retssager. Det skyldes, at vi er eksperter på områdets jura og er parate til at gå langt for at vinde din sag.
- Den fulde erstatning
- Vi vil give dig hver en krone, du er berettiget til. Vi kan også refundere dine udgifter til hotel, transport samt mad og drikke, hvis kvitteringer haves.
- Højeste kundeservice
- Vores kunder mener, at vi har den bedste kundeservice, idet vi tager os tid til hver enkelt kunde og svarer på mail, chat og telefon.
Holmbladsgade 133, 2300, København S, Danimarca
- service@flyhjaelp.dk
- flyhjaelp.dk
Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Flyhjælp vandt over flyselskabet…
Flyhjælp vandt over flyselskabet Sunclass vedr. forsinket hjemrejse fra Madeira marts 2025.
Flyet blev skadet ved landing, hvilket betød 1 døgn mere på Madeira.
Flot arbejde af Flyhjælp - tak for det
Tak og tak igen Flyhjælp.
Tak og tak igen Flyhjælp.
Efter næsten 1 år fik jeg penge tilbage.
Tak for jeres arbejde m at håndhæve reglerne i EU.
Vh Bent
Det var nemt og hurtigt at ansøge
Det var nemt og hurtigt at ansøge, og vi blev holdt opdateret løbende, så vi kunne følge med i processen. Jeg havde ikke regnet med at få kompensation, da flyselskabet let kunne have kaldt force majeure. Men vi fik det fulde beløb refunderet, til trods for at vores afgang ikke blev aflyst, men forsinket 8 timer. Og det ville ikke koste os noget, hvis sagen var blevet afvist. Vil klart anbefale at forsøge at søge kompensation vha. Flyhjælp.
Flyhjælp tog den hele vejen i retten og…
Flyhjælp tog den hele vejen i retten og vandt sagen! Stærkt arbejde :)
God hjælp
Efter vi havde sendt vores mail til flyhjaelp.dk overtog de sagen og klarede at få en sum til os. Det tog over et år, men de holdt os løbende orienterede om hvordan sagen forløb.
Vi kunne ikke selv have ført en sag mod et flyselskab, så det var en god hjælp.
De hjælpe meget.
De hjælpe meget med at få nogen af mine penge tilbage. Det tager tid, men resultet var positiv. Jeg anbefaler at bruge det.
Det lykkedes
Selv om det tog lang tid ca 1.5 år har det været det hele værd vi kunne ikke selv hive pengene hjem men det lykkedes til sidst for flyhjælp. Undervejs fik vi flere mail omkring status på sagen. Pengene blev udbetalt med det samme
SAS ville ikke betale
SAS ville ikke betale, da de mente det var en lovlig flyaflysning. Heldigvis gav jeg flyhjælp muligheden - og uden jeg skulle gøre noget, så vandt de sagen.
Det er jo dumt bare at give op…!
Stor hjælp - langt træk - vedholdende indsats - TAK
Flyhjælp har hjulpet os med at få penge retur fra Pegasus, efter at de i oktober 2021 afviste os i transit i Istanbul, hvor vi mellemlandede for at flyve til Israel. Det var coronatid, men vi havde alle papirer i orden. Det har været et langt og sejt træk at få medhold, men det er lykkedes her i begyndelsen af 2026. Tak til Flyhjælp for den store og vedholdende indsats. Da sagen har været meget langstrakt, har vi til tider savnet en tilbagemelding fra Flyhjælp, hvor sagen var lige nu; om det så var status quo, ville en melding have været rar. Vi har dog altid fået svar, når vi enkelte gange har skrevet til dem, ift hvor sagen var lige nu.
Meget go oplevevelse fik stort hjælp
Meget go oplevevelse fik stort hjælp, søgte om dispensation til forsinkelse af vores fly og fik alle pengerne tilbage uden at jeg sku lave noget selv. Meget tilfreds 👍
Flyhjælp hjalp mig med at vinde over Ryan Air
Jeg har været meget tilfreds med Flyhjælp, der hjalp med at køre en sag mod Ryan Air ifm. aflysning af er fly.
Når jeg har haft spørgsmål, har jeg fået uddybende forklaring retur; jeg er løbende blevet orienteret, og her knapt 4 år efter både aflysning og oprettelse af sagen hos Flyhjælp, fik jeg en mail om, at jeg ville få overført et beløb fra Ryan Air. KÆMPE SEJR! Og tusind tak for Flyhjælps hjælp til det nå til det resultat.
Perfekt hjælp
Perfekt hjælp. Vi fik penge retur for en kraftig forsinkelse på en rejse til Barcelona i oktober 2025
Flyhjælp reagerede hurtigt på min henvendelse
Flyhjælp reagerede hurtigt på min henvendelse og forklarede hvordan processen ville blive. Hvert skridt blev vi efterfølgende orienteret om resultatet af. Retssagen afgjorde at vi var berettigede til kompensation for aflyst fly. Flyselskabet anerkendte ikke dette- så sagen blev anket og nu er det afgjort at vi skal have kompensation og pengene er udbetalt til os . Processen har taget 10 mdr. Tak for god hjælp.
Det tog 4 år men et utal af retsmøder
Det tog 4 år men et utal af retsmøder, jeg havde aldrig selv kunne få nogle penge hjem i sådan et maskineri. Super nemt og med et godt resultat.
God service og løbende orientering
5 stjerner fortjener Flyhjælp og hele personalet.
Min oplevelse med Flyhjælp er til 5 stjerner.
Effektiv sagsbehandling under hele sagen incl. en retssag, som Flyhjælp vandt. Sagen har kørt sommeren 2025 og blev endelig afsluttet i april 2026.
Blev faktisk ringede op og blev rådgivet punkt for punkt for at undgå misforståelser under sagens forløb, til trods for sagerne normalt køres via en meget fin og meddelsom mail korrespondance. Alle medarbejderne som jeg har stiftet bekendtskab med under hele sagen er sat ind i ens sag, så man ikke hver gang skal starte forfra. Det giver tryghed. En god og meddelsom afslutning i sagen. Pengene retur indenfor 5 hverdage. Uden dem. Ingen penge. Kunne ikke selv have kæmpet den kamp. Så tak Flyhjælp.
God hurtig og effektiv håndtering af…
God hurtig og effektiv håndtering af sagen, bevares de tager sig godt betalt, men meget tilfreds med forløbet.
Virkelig god og nem service
Flyhjælp er en betalt service som nemt guider dig igennem dokumentationen og indsamler de nødvendige oplysninger for at få kompensation fra flyselskaberne. Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt at det er nødvendigt - men det er jo ikke Flyhjælps skyld. Vi fik vores kompensation udbetalt i løbet af ca en måned. OBS på at Flyhjælps andel af kompensationen er 40%.
We never give up
Flyhjælps nye motto burde være: “ We never give up” Vi har fået en professionel behandling, af en dygtig organisation. Efter mere end to år vandt vi sagen over et flyselskab. En lang og tung proces, hvor Flyhjælp hold fast, og vandt.