Valutata 5 stelle su 5

Bra för att hitta billiga resor,men tänk på att du sen blir vidare kopplad till olika resebyråer som försöker packa på dej massor med extra avgifter och tjänster.Detta är dock inget du kan skylla på... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Don´t use it! Hela konceptet är lurendrejeri! Det här är bara en tjänst som syftar till att ta betalt för en mängd olika saker du har svårt att ta ställning till. Hemsidan är designad för att du ska... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Flygresor.se har tidigare varit bra. För fyra år sedan gav de mig beskedet att de resebolag som vill synas på Flygresor.se ska förbinda sig att följa de priser som står där. När jag nyligen bokade en... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

När jag hittat min resa så klickar jag och förs vidare till säljaren. Betalar jag med kreditkort så har jag reseförsäkring. Men vill jag betala med kort är det 199kr dyrare och det framgår inte av fl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Viaggi e vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Jämför pris på flygbiljetter! Med ett klick söker du genom alla flygbolag & resebyråer - Hitta billigast flygbiljett snabbt & enkelt nu! Klicka här!

1,9

1 stella

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 1 stelle su 5

Köp aldrig flygbiljetter från…

Köp aldrig flygbiljetter från Flygresor.se eller MyTrip eller SuperSaver. Om något händer; inställt flyg, ändrad avgång, etc. så är det mycket svårt att få sina pengar tillbaka. Om man försöker ringa dom så får man stå i telefonkö i en halvtimma för att sedan kopplas till ett call-center i Indien. Och då vill dom ha € 30,- för varje ändring eller återbetalning. AKTA ER !

26 gennaio 2022

Blivit lurad!

Blev lurad på 700 SEK när jag klickade in betala med flygresor.se och deras samarbetspartner Tripmonster igår kväll. Inget förtroende för dem alls.
Flygresor har telefontid mellan kl 8-10 endast & när man mejlar får man inget bekräftelse mejl.

4 marzo 2020

Lyxlyx

När vi köpte vår resa på flygflygflygflygresor.se var vi jättenöjda med det höga priset! Lyxlyx var bara förnamnet! Kommer garanterat att göra om det!

Hälsningar Håkan

5 febbraio 2020
Valutata 5 stelle su 5

Bra för att hitta billiga resor,men…

Bra för att hitta billiga resor,men tänk på att du sen blir vidare kopplad till olika resebyråer som försöker packa på dej massor med extra avgifter och tjänster.Detta är dock inget du kan skylla på fly.gresor .se
Priserna du ser där gäller för resan utan extra
Lars

7 novembre 2019
Valutata 2 stelle su 5

Håll i pengarna

Håll i pengarna
I registreringen försöker de med alla medel få en att skriva upp på onödiga extrautgifter, oavsett vad som finns tillgängligt genom flygbolaget i sig och vad som är rimligt för kunden. Efter tidigare tidskrävande och dyra visumansökningar blev jag frestad att ha hjälp med ansökningen. Det jag inte insåg var att till det resemålet var det gratis och bara några få klick i webbläsaren. Nu behövde jag istället skanna pass och över telefon svara på frågor kring resan. När jag väl fick visumet var mitt efternamn felstavat. Till deras försvar gav jag dem aldrig chansen att rätta till det - jag skickade omedelbart in ytterligare en ansökan (eVisa) som gick igenom. Men så mycket frustration, tid och pengar hade kunnat sparats om jag bara inte hade gått med på att låta dem hjälpa mig. Så var försiktig!

25 settembre 2019
Valutata 1 stelle su 5

Beställde en resa där incheckat bagage…

Beställde en resa där incheckat bagage var inräknat i slutpriset.

Normalt i min värld är bagage vikten mellan 20 och 30 kg beroende på vilket flygbolag man väljer.

När biljetten kom stod det 10 kg incheckat bagage!!

Allvarligt!

Vem reser utomlands med 10 kg??

Vad blir nästa steg för att blåsa resenärer?

"Pris inkl incheckat bagage" kanske begränsas till 5 kg eller varför inte en tom resväska?

SKITDÅLIG!

Har alltid använt Flygresor.se tills nu men efter detta är det stopp!

12 settembre 2019

lurad på pris

Pris i första offerten o slutgiltigt pris stämmer inte. Nummer till kundtjänst fungerar inte är inte i bruk. Rekommenderas inte!

7 agosto 2019

Alla priserna är FAKE

Alla priserna är FAKE! priskriget har gjort att alla flygbolag har hittat sätta att lura alla dessa "siter". När man klickar sig vidare står de bara att priset har justerats offra till de dubbla. Löser inte Flygresor.se detta snabbt är de snart borta från webben!

30 giugno 2019

Jag är besviken på Flygresor.se

Jag är besviken på Flygresor.se. Bokade en resa som kom vidare till Travelstart.se. Vi skulle flyga till Rom och bokningen blev till Ryanair. Man måste checka in i förväg till Ryanair för att inte behöva betala extra. Det gick inte att checka in min dotter så jag tänkte att det går väl att lösa på flygplatsen men det gick inte så vi fick betala 1 100,- för incheckning. Anledningen till att det inte gick att checka in vår dotter var att hon var bokad som vuxen men skulle ha en biljett som ungdom via Ryanair. Men det går inte att välja alternativet "Ungdom" på Flygresor.se. Vill gärna ha återkoppling på detta från Flygrresor.se och tillbaka de 1 100,- som vi fick betala för incheckningen. Vi fick ett kvitto på det och de sa att vi skulle kontakta er för att reklamera.

24 aprile 2019
Valutata 1 stelle su 5

Bokade via flygresor.se via en…

Bokade via flygresor.se via en travelagency som heter Seat24. Lurendrejeriföretag, betalade dyrt för en sittreservation som jag fick bekräftat men som inte fanns i flygbolagets system vid flygplatsen. Alltså så tog dom betalt för sittplatser men struntade i att boka dom. De pengarna lär man aldrig se igen efter läst omdömena i efterhand på nätet. Oseriöst av flygresor.se att ens ha dom i sitt system vilket medför att även dom tappar en av sina bästa kunder och x antal 100k om året i beställningar.

4 marzo 2019

Anmält flygresor.se till Konsumentverket

Jag har idag 2 november anmält flygresor.se till Konsumentverket för vilseledande information. Flygresor.se hänvisar oss kunder till resebyråer som finns med på Råd & röns svarta lista, såsom kiwi.com. Det fick jag bittert uppleva.

2 novembre 2018

Bedrägeri?

Jag skickas vidare till Kiwi och det läggs på 200 kr. Vilken bluff. Går man direkt via Kiwi blir det inte detta påslag. Dessutom går priserna upp så fort man ska boka en resa som haft samma pris under en längre tid innan. Förbannat bedrägeri?

16 ottobre 2018
Valutata 1 stelle su 5

Försökte boka en resa med flygresor.se

Försökte boka en resa med flygresor.se, fick ett rimligt pris (5290 kr) men efter att ha fyllt i alla uppgifter och skulle avsluta bokningen fick jag veta att just det priset precis blev bokat av en annan kund. Fick göra en ny sökning och fick nu priset 5720 kr, men även det var taget när jag skulle avsluta bokningen.

Bytte till en annan dator och gjorde samma sökning. Fick nu veta att det fanns en resa för 5290 kr... men det var minsann taget av annan kund när jag skulle avsluta bokningen (vilken överraskning!).

Efter det bytte jag till en annan tjänst och gjorde en bokning, till ett högre pris men fick det priset de först hade angivit. Hade troligen hamnat på samma pris om jag orkat fortsätta med flygresor.se

flygresor.se känns som en bluff, rekommenderas INTE!

5 luglio 2018
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più