Valutata 5 stelle su 5

Bra för att hitta billiga resor,men tänk på att du sen blir vidare kopplad till olika resebyråer som försöker packa på dej massor med extra avgifter och tjänster.Detta är dock inget du kan skylla på... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Don´t use it! Hela konceptet är lurendrejeri! Det här är bara en tjänst som syftar till att ta betalt för en mängd olika saker du har svårt att ta ställning till. Hemsidan är designad för att du ska... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

1. Viaggi e vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Jämför pris på flygbiljetter! Med ett klick söker du genom alla flygbolag & resebyråer - Hitta billigast flygbiljett snabbt & enkelt nu! Klicka här!

1,9

1 stella

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 2 stelle su 5

Flygresor.se fortsätter ge inaktuella priser

Flygresor.se har tidigare varit bra. För fyra år sedan gav de mig beskedet att de resebolag som vill synas på Flygresor.se ska förbinda sig att följa de priser som står där. När jag nyligen bokade en resa visades ett relativt lågt pris under hela bokningen med Flightnetwork utom i det sista ögonblicket då det höjdes kraftigt. Det anmärkningsvärda var att det lägre priset stod kvar på Flygresors webbsida i åtminstone 13 timmar efter att priset hade höjts. Flygresor och Flightnetwork borde ha ett gemensamt ansvar för att se till att en prishöjning visas på Flygresors webbsida praktiskt taget omedelbart. När jag påpekade detta för Flygresor svarade de bara att priserna kan höjas men förbigick varför Flygresor fortsatte att visa upp ett felaktigt pris. Att vissa resebolag gör det onödigt krångligt att boka och verifiera bokningen ryckte de bara på axlarna åt.
Flygresor.se blir ganska värdelöst om det resebolag som anges ha det lägsta priset i själva verket visar sig ha ett högre pris än något annat resebolag.

15 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Tar betald för bokningar som intr ens går igenom

En bekant skulle boka en resa till mig. Hittade en biljett för 2900 men trots att bokningen inte gick att genomföra drog de 3000 på hans konto. Han hittade dock samma resa igen men nu hade den höjts med 200 kr, han bokar den men får samma svar att bokningen inte gick igenom, trots det så drogs ytterligare 3000 på hans konto. Hur i h*lvete kan de dra pengar utan att bokningingarna har gått igenom och TVÅ GÅNGER DESSUTOM! Resan fanns uppenbarligen inte varken första eller andra gången men pengarna drog de gladeligen. Då min bekant ringde och frågade vad faan de höll på med ochkrävde tillbaka de 6000 som de hade dragit fick han till svars att det skulle ta 12 TIMMAR att få tillbaka pengarna på kontot som de olovligen drog för en resa som uppenbarligen inte ens fanns kvar! En polisanmälan för bedrägeri vore på sin plats! ALDRIG MER FLYGRESOR.SE

12 febbraio 2026

Risposta di Flygresor.se

Hej Lisa. Du har skrivit detta omdöme på sidan för Flygresor.se som är en prisjämförelsesajt. Du nämner inte i din text vilket resebolag ni har upplevt bokningsproblemet med. Vi beklagar att ni inte mött den smidiga bokningsupplevelse som vi förstås önskar att våra användare ska möta hos resebolagen, men vi vill poängtera att det inte är på vår sajt ni har stött på dessa problem. Flygresor.se erbjuder en gratis tjänst där användaren kan jämföra biljetter från många olika resebolag, vi säljer inte några biljetter, och därav görs aldrig några betalningar eller bokningar på vår sajt. Vi förstår utifrån det du skriver att ni varit i kontakt med det aktuella resebolaget angående återbetalning, och vi föreslår att du även kontaktar dem med denna feedback.

Valutata 1 stelle su 5

Helping shit companies to scam the customers!

That Flygresor.se helps a shit company like Bravofly to scam their customers is really bad, should be much more careful about which companies they choose to collaborate with!

1 gennaio 2026

Risposta di Flygresor.se

Hi Håkan! We are sorry to hear about your bad experience with Bravofly. We can see in their answer to your review that their customer support have reached out to you and we of course hope that the matter with your booking will be resolved swiftly. We would like to point out that Flygresor.se is a free service for price comparison, in our search engine users can compare tickets from many different travel agencies. All travel agencies found on our price comparison site are major, well-known and professional companies, problems can always occur but are in most cases easily solved in contact with customer service. We understand from you review on Bravofly's trustpilot that you had problems reaching their support, and that they have received your important feedback regarding this.

Valutata 4 stelle su 5

Bra för att hitta billiga flygresor

Bra för att hitta billiga flygresor. Använder 9 av 10 gånger

15 ottobre 2025

Risposta di Flygresor.se

Stort tack för att du använder vår prisjämförelsesajt, och tack för ditt omdöme! Vi hoppas att du vill fortsätta använda Flygresor.se även i framtiden, du är alltid välkommen att mejla oss med feedback eller önskemål kring hur vi kan förbättra sajten! Med vänliga hälsningar, Flygresor.se

Valutata 2 stelle su 5

Gives you 3rd party booking companies…

Gives you 3rd party booking companies that have awful customer service and scam you for unbooking your flight within 30 minutes because the flight schedule was wrong with connecting flights. I even payed extra to be able to rebook. But they could only do it for another date. I book my flight from ticket.se instead and that worked fine.

7 ottobre 2025

Risposta di Flygresor.se

Hi! We are sorry to hear that you had a bad experience with a travel agency that you found through our price comparison site. We are also sorry that you wanted to give us such a low rating instead of directing your feedback to the travel agency that you had a bad experience with. We would like to point out that the travel agency you later had a good experience with also is one of the agencies you can find in our search engine, along with many others. Our service is to provide tools for our users to compare flights and prices, we have no access to the booking systems of the travel agencies. All travel agencies have their own terms and conditions. Our recommendation is to read those carefully before making a booking and if a problem would occur, try to solve the problem with the travel agencies customer support.

Don´t use it

Don´t use it! Hela konceptet är lurendrejeri!
Det här är bara en tjänst som syftar till att ta betalt för en mängd olika saker du har svårt att ta ställning till. Hemsidan är designad för att du ska lockas till köp av flera tilläggstjänster. När jag inte förstått vad jag köpt och behövde hjälp av servicen möttes jag av absolut NOLL intresse att hjälpa mig. Värsta kundbemötandet jag någonsin råkat ut för, och då har jag bra tålamod och är jag sällan missnöjd.
Kommer aldrig någonsin använda denna hemsida igen.

2 ottobre 2025

Risposta di Flygresor.se

Hej, först och främst vill vi beklaga det sena svaret på detta omdöme. Troligen har du skrivit detta omdöme hos fel företag, vår tjänst tar aldrig betalt av användare och säljer varken biljetter eller tilläggstjänster. Flygresor.se är en prisjämförelsesajt som är gratis att använda. Vår hemsida erbjuder inga köp, utan hjälper våra användare att jämföra priser från en stor mängd resebolag. För att kunna köpa en resa måste användaren klicka in sig på det aktuella resebolagets hemsida. Självklart beklagar vi att du upplevt problem med både ditt köp och resebolagets support, eftersom vi som prisjämförelsesajt inte har någon tillgång till resebolagets bokningssystem kan vi inte veta vilket bolag du köpt din resa av eller vad som gick fel. Vår rekommendation är alltid att noga läsa villkoren innan bokning och att om det ändå uppstår problem, försöka lösa problemet i kontakt med resebolagets kundservice. Återigen beklagar vi att du haft en dålig upplevelse hos ett resebolag, men vill poängtera att ditt omdöme inte tycks handla om vår sökmotor Flygresor.se.

Flygresor is connected to Gotogate

Flygresor is connected to Gotogate, and unfortunately, my experience with them was extremely negative. I booked a ticket through their platform and received a confirmation. A few days later, however, I was told that due to a “technical error” my ticket could not be issued, and they unilaterally decided to refund me without offering any rebooking or alternative.

Because of this, I was forced to pay more than double the original ticket price with another airline. This is unacceptable. A company of Flygresor’s size should take responsibility for its subsidiaries and ensure customers are protected. Selling and confirming tickets they cannot deliver is misleading and feels like a deliberate scam.

Flygresor cannot hide behind Gotogate — they are the same group, and customers deserve accountability. I strongly advise others not to trust Flygresor.

Flygresor är kopplade till Gotogate och tyvärr var min erfarenhet mycket negativ. Jag bokade en biljett via deras plattform och fick en bekräftelse. Några dagar senare fick jag dock besked om att, på grund av ett ”tekniskt fel”, kunde biljetten inte utfärdas och de valde ensidigt att återbetala mig utan att erbjuda ombokning eller något alternativ.

På grund av detta tvingades jag köpa samma biljett till mer än dubbelt pris hos ett annat flygbolag. Det är helt oacceptabelt. Ett företag i Flygresors storlek borde ta ansvar för sina dotterbolag och se till att kunderna skyddas. Att sälja och bekräfta biljetter som de inte kan leverera är vilseledande och känns som ett medvetet lurendrejeri.

Flygresor kan inte gömma sig bakom Gotogate – de tillhör samma koncern, och kunderna förtjänar ansvarstagande. Jag avråder starkt från att lita på Flygresor.

14 agosto 2025

Risposta di Flygresor.se

Hej! Det är tråkigt att höra att du haft en dålig bokningsupplevelse hos en resebyrå, och även tråkigt att du kände att du vill ge vår sökmotor en negativ recension på grund av det. Som prisjämförelsesajt har vi inga möjligheter att se eller påverka bokningar hos någon av de ca trettiofem resebyråer som visas i våra sökresultat. Det kan uppstå problem kring bokningar hos alla resebolag, men i de allra flesta fall löser sig ärendena i kommunikation med resebolagets support. Vi beklagar verkligen att det inte tycks ha löst sig på ett smidigt sätt i detta fall. Tekniska problem i resebyråernas bokingssystem är ovanliga, men kan inträffa. Vi kan se här att du även recenserat den aktuella resebyrån, och att de bett dig om bokningsuppgifter för att kunna se vad som gått fel i din bokning. Om du kontaktar resebyrån bör de kunna svara dig på vad som hände.

Valutata 1 stelle su 5

Ni får en stjärna för att rekommendera…

Ni får en stjärna för att rekommendera Flightsearch.se
De är luriga och förstörde min semester. Hoppas att de andra undviker FLIGHTSEARCH skammen.

8 novembre 2024

Risposta di Flygresor.se

Hej! Vi ser att du kontaktade oss via mejl i november angående ditt ärende med Flightsearch. Du berättade inte i ditt mejl till oss om vad som hade inträffat gällande din bokning hos Flightsearch. Du fick svar av oss med kontaktuppgifter och råd om hur man som resenär kan gå vidare med ett ärende om man inte tycker att resebolaget lever upp till de villkor som lovats i biljettköpet. Vi beklagade också din negativa upplevelse och tackade för din feedback kring just detta resebolag. Det är förstås tråkigt att du ändå ville ge ett negativt omdöme till Flygresor.se här.

Som prisjämförelsesajt har vi inget sätt att kunna se eller påverka några bokningar. Vi tillhandahåller endast en sökmotor som hjälper användaren att jämföra resor från olika resebolag, vi säljer inte själva några biljetter och har inte heller tillgång till några bokningssystem. Vi har därför inget sätt att se vad det är som inträffat kring en bokning.
Det kan uppstå problem kring bokningar hos alla resebolag, men i de allra flesta fall löser sig ärendena i kommunikation med resebolagets support. Vi beklagar verkligen att det inte tycks ha löst sig på ett tillfredsställande sätt i detta fall.

Valutata 1 stelle su 5

kalendern visar endast 4 rader vilket…

kalendern visar endast 4 rader vilket blir för smalt. önskar fler rader.

8 novembre 2024

Risposta di Flygresor.se

Hej! Vi ser att du kontaktade oss via mejl med denna feedback i november. Vi förstår att den grafiska presentationens antal rader är viktiga för din upplevelse av vår prisjämförelsesajt, och beklagar att det drar ner din upplevelse så pass mycket att du ville ge sajten det lägsta möjliga omdömet.

Antalet rader i priskalendern är en kompromiss mellan flera viktiga faktorer, men vi arbetar ständigt på nya lösningar för att förbättra och utveckla Flygresor.se. Feedback och önskemål från användare är något vi tar allvarligt på och tacksamt tar med oss i vårt fortsatta arbete. Tack för din feedback, vi hoppas att du i framtiden ändå kommer ge vår sökmotor en ny chans.

VARNING!

VARNING!! Boka inte resan via flygresor, informationen stämmer ej

21 ottobre 2024

Risposta di Flygresor.se

Hej! Vi ser att du kontaktade oss via mejl i september och oktober med frågor angående två olika resor från två olika resebolag. Vi svarade dig med den information som vi har tillgänglig samt i den andra frågan, kontaktuppgifter till resebolaget. Det är förstås tråkigt att din upplevelse av vår prisjämförelsesajt var så negativ att du ville ge den det lägsta omdömet, något vi verkligen beklagar.

Bra att veta om Flygresor.se: Som prisjämförelsesajt har vi inte tillgång till några bokningssystem och säljer inte själva några biljetter. De priser och resedetaljer som visas i våra sökresultat kommer från resebolaget som säljer resan. När man klickar på en resa kommer man till resebolagets hemsida. Det händer tyvärr att resan har sålt slut till det visade priset, utan att ha hunnit uppdaterats. Vi rekommenderar alltid att noga kontrollera bokningsvillkor och resevillkor på resebolagets hemsida innan bokning. På vår sajt har vi samlat kontaktuppgifter till alla resebolag för att underlätta för användare att kunna kontakta resebolaget med frågor.

Vi hoppas förstås att du någon gång i framtiden vill ge vår sökmotor en ny chans, och önskar dig en trevlig dag.

199kr dyrare än uppgett

När jag hittat min resa så klickar jag och förs vidare till säljaren. Betalar jag med kreditkort så har jag reseförsäkring. Men vill jag betala med kort är det 199kr dyrare och det framgår inte av flygresor.se sida. Så det är falsk marknadsföring som går att rapportera till Konsumentverket, då blir flygresor.se svartlistade 👍🏻
Flygresor.se följer inte §10 i Prisinformationslag (2004:347)

31 luglio 2024

Risposta di Flygresor.se

Hej Niklas! Resebolagen som säljer biljetter bestämmer vilket pris som gäller för olika betalmetoder, för att hjälpa användare med detta har vi på Flygresor.se tagit fram sökfiltret "Visa priser inklusive betalsätt". Där väljer du betalmetod för att jämföra priser med detta betalsätt. Om användaren inte fyller i önskad betalmetod visar vår sökmotor det billigaste priset. Ett tips är att att välja "aktivera mina filter", då slipper användaren fylla i sina preferenser vid varje sökning. Vi beklagar att du haft en negativ bokningsupplevelse och hoppas att du ger vår prisjämförelsesajt en ny chans i framtiden.

Valutata 1 stelle su 5

Om man hittar en resa och därefter inte…

Om man hittar en resa och därefter inte vill betala något extra till firman för ngn extra service, säten, bagage etc så finns det priset som angivits ej kvar när betalning skall ske. De lägger på typ en tusenlapp extra för en Sverige Spanien bokning. Skräpföretag.
Flygresor svarar på mitt omdöme- vad de säger stämmer ej. Jag har lagt märke till detta åtskilliga gånger och resultatet är detsamma - priset går upp -Alltid!!!!!!! Och jag är hyfsad snabb med att trycka mig igenom ett virrvarr av extrakostnader som ni helst vill klämma ur era kunder.

21 luglio 2024

Risposta di Flygresor.se

Hej Christian! Vi beklagar att du haft en dålig upplevelse efter att ha hittat en resa via vår sökmotor Flygresor.se. Vi som prisjämförelsesajt säljer inga biljetter och sätter inga priser, utan det gör resebolagen som säljer resorna. Flygpriser är en färskvara, priserna kan ändras mycket snabbt både uppåt och neråt, vi brukar rekommendera våra användare att vara snabb med bokning när man hittat en biljett som matchar ens önskemål, men det är tyvärr möjligt att priset ändå hinner sälja slut eller ändras. Vi hoppas att du ändå kommer vilja använda vår sajt för att jämföra priser i framtiden, och beklagar som sagt din negativa upplevelse vid detta bokningstillfälle!

Banditer …

Kan ej förstå varför flygresor ej tar ansvar för vilka rese bolag dom använder sig av. My trio till exempel. En hemresa som skulle ta 17 timmar blev 30 timmar + 2500 kr i övernattning på hotell. Lite inte på flygresor.se dom är lika mycket banditer som my trip är.

4 gennaio 2024

Risposta di Flygresor.se

Hej! Vi beklagar att du haft en negativ upplevelse av din resa. Flygresor.se är en prisjämförelsesajt, vi tillhandahåller sökfunktioner och filter som gör det möjligt att jämföra resor och priser från många olika resebolag och flygbolag. Flygresor.se säljer inga resor och har inte tillgång till resebolagens bokningssystem, och därför kan vi inte se eller påverka bokningar. De resebolag som syns i vår sökmotor är alla väletablerade reseförsäljare som hanterar en mycket stor mängd resor. I de allra flesta fall är resenärerna nöjda och behöver inte ha någon kontakt med resebolaget efter bokning, men tyvärr inträffar ibland problem som det du beskriver. Resebolagens kundtjänst brukar oftast kunna hjälpa till att lösa de problem som uppstått. Vi rekommenderar alltid resenärer att både läsa resevillkoren innan bokning, så man vet vad som gäller vid eventuellt problem (som t ex en inställd eller försenad flight), och att försöka komma till en acceptabel lösning med resebolagets kundtjänst. Vi beklagar att det i ditt fall inte tycks ha kommit till en tillfredställande lösning.

Flygresor.se, Supersavertravel.se och Seat24.se

Som jag har förstått är "Flygresor.se", "Seat24.se" och "Supersavertravel.se" under samma bolag.

Vår historia: En pappa vill hälsa på sin son i Thailand, där sonen går till skolan just nu. Han bokade biljetter via "Supersavertravel.se" förre året. För knappt två veckor ses får han brev av internetresebyrån att flyget är inställt och att han ska ansöka om återbetalning minus avgift (157 SEK!).

Dumt nog att hans bror har bestämt sig senare att följa med och har bokat samma flyg direkt via flygbolaget, som inte verkar vara inställt alls!

Denna Pappa har tagit pengarna från sin pensionssparande för att finansiera resan och nu, enbart några veckor innan planerad resa är flygbiljetter såld ut eller flera gångar dyrare.

Facit: Han ska inte få möjlighet att träffa sin son länge.

14 febbraio 2023

Risposta di Flygresor.se

Hej! Det var länge sedan du skrev detta omdöme, vi vill passa på att beklaga den negativa upplevelsen som ni haft av detta resebolag. Vi som prisjämförelsesajt har ingen tillgång till resebolagens bokningssystem, och kan heller inte veta vad som gick fel i den situation du beskriver. I de allra flesta fall kan resebolagens kundtjänst hjälpa till att svara på frågor och lösa de problem som kan uppstå kring en bokning, vi beklagar att det inte tycks ha löst sig på ett bra sätt i det fall du beskriver.

Valutata 1 stelle su 5

Det här företaget sänder ut otroligt…

Det här företaget sänder ut otroligt mycket spam mail och man kan inte avregistrera sig och inte heller blockera dom, så fort du blockerar deras avsändarmail så skapar dom en ny adress och fortsätter spamma dig med "erbjudanden". Otroligt oseriöst scamföretag, AKTA ER

25 gennaio 2023

Risposta di Flygresor.se

Hej! Det är nu länge sedan du skrev detta omdöme, och vi beklagar att du haft en besvärlig upplevelse av våra utskick. Vi försöker göra det så enkelt som möjligt för våra användare att registrera sig och avregistrera sig från våra utskick. Om det gäller mejl från Prisbevakaren finns i mejlet en länk med texten "Gå till Prisbevakaren". Om man klickar på den kommer sidan upp med knappen "Ta bort mig från Prisbevakaren". Om det gäller nyhetsbrev från Flygresor.se finns längst ner i mejlet en länk med texten "Avsluta genom att klicka här!" Skulle detta inte fungera, mejla oss så hjälper vi till med avregistreringen manuellt.

Om du redan provat detta och ändå får utskick så är något tekniskt fel, då får du gärna återkomma så att vi kan se vad det beror på.

Med vänliga hälsningar, Flygresor.se

Valutata 3 stelle su 5

Helt ok

Helt ok, lite svårt hemsida

1 gennaio 2023

Risposta di Flygresor.se

Hej, det var länge sedan du skrev detta omdöme, vi vill passa på att tacka för att du använder vår prisjämförelsesajt! För förslag på hur vi kan förbättra hemsidan, mejla oss gärna på info@flygresor.se - det är genom våra användares feedback och önskemål vi utvecklas!

Valutata 4 stelle su 5

Bästa prisjämförelsesajten

Visar alltid bästa pris och funktionerna med priskalendern är överlägsen de andra jämförelsesidorna. Enda som kan bli lite vassare är prisbevakaren som är lite krånglig att komma åt om man vill justera sina bevakningar.

30 agosto 2022

Risposta di Flygresor.se

Hej! Det var länge sedan du skrev detta omdöme, vi vill ändå passa på att tacka för feedbacken angående Prisbevakaren och tacka för att du använder och uppskattar våra sökfunktioner! Med vänliga hälsningar, Flygresor.se

Valutata 5 stelle su 5

Bokade en inrikesresa med flygresor.se…

Bokade en inrikesresa med flygresor.se funkade utmärkt och ingen större prisskillnad.

28 luglio 2022

Risposta di Flygresor.se

Hej! Det var länge sedan du skrev detta omdöme, vi vill passa på att tacka för att du använt vår prisjämförelsesajt för att hitta din resa, vi hoppas att du vill fortsätta använda Flygresor.se även i framtiden :)

Valutata 3 stelle su 5

Mytrip inom flygresor

Hej
Flygresor inte så dåligt men
Det finns några ruttna äpple
I deras hem sida
MYTRIP sämst och undvik
Den företagen
Flygresor borde ta bort såna
Så länge dom gör inte
Undvik flygresor också

16 maggio 2022

AKTA ER!

AKTA ER!
Bokade resa med My Trip som ägs av Etraveli Group (samma som flygresor.se) Dom är snabba på att ta betalt för att sen meddela att bokningen misslyckats (men ingen anledning varför). Sen ska det ta 3-5 bankdagar innan dom återbetalar pengarna vilket inte heller sker. Det är först när man kontaktar dom som dom motvilligt meddelar att pengarna kommer betalas tillbaka och återigen med 3-5 bankdagars väntan. Får väl bara vänta och se om pengarna kommer....

29 aprile 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più