Bra för att hitta billiga resor,men tänk på att du sen blir vidare kopplad till olika resebyråer som försöker packa på dej massor med extra avgifter och tjänster.Detta är dock inget du kan skylla på... Leggi di più
Don´t use it! Hela konceptet är lurendrejeri! Det här är bara en tjänst som syftar till att ta betalt för en mängd olika saker du har svårt att ta ställning till. Hemsidan är designad för att du ska... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Jämför pris på flygbiljetter! Med ett klick söker du genom alla flygbolag & resebyråer - Hitta billigast flygbiljett snabbt & enkelt nu! Klicka här!
Stockholm, Regno Unito
- flygresor.se
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Flygresor.se fortsätter ge inaktuella priser
Flygresor.se har tidigare varit bra. För fyra år sedan gav de mig beskedet att de resebolag som vill synas på Flygresor.se ska förbinda sig att följa de priser som står där. När jag nyligen bokade en resa visades ett relativt lågt pris under hela bokningen med Flightnetwork utom i det sista ögonblicket då det höjdes kraftigt. Det anmärkningsvärda var att det lägre priset stod kvar på Flygresors webbsida i åtminstone 13 timmar efter att priset hade höjts. Flygresor och Flightnetwork borde ha ett gemensamt ansvar för att se till att en prishöjning visas på Flygresors webbsida praktiskt taget omedelbart. När jag påpekade detta för Flygresor svarade de bara att priserna kan höjas men förbigick varför Flygresor fortsatte att visa upp ett felaktigt pris. Att vissa resebolag gör det onödigt krångligt att boka och verifiera bokningen ryckte de bara på axlarna åt.
Flygresor.se blir ganska värdelöst om det resebolag som anges ha det lägsta priset i själva verket visar sig ha ett högre pris än något annat resebolag.
Tar betald för bokningar som intr ens går igenom
En bekant skulle boka en resa till mig. Hittade en biljett för 2900 men trots att bokningen inte gick att genomföra drog de 3000 på hans konto. Han hittade dock samma resa igen men nu hade den höjts med 200 kr, han bokar den men får samma svar att bokningen inte gick igenom, trots det så drogs ytterligare 3000 på hans konto. Hur i h*lvete kan de dra pengar utan att bokningingarna har gått igenom och TVÅ GÅNGER DESSUTOM! Resan fanns uppenbarligen inte varken första eller andra gången men pengarna drog de gladeligen. Då min bekant ringde och frågade vad faan de höll på med ochkrävde tillbaka de 6000 som de hade dragit fick han till svars att det skulle ta 12 TIMMAR att få tillbaka pengarna på kontot som de olovligen drog för en resa som uppenbarligen inte ens fanns kvar! En polisanmälan för bedrägeri vore på sin plats! ALDRIG MER FLYGRESOR.SE

Risposta di Flygresor.se
Helping shit companies to scam the customers!
That Flygresor.se helps a shit company like Bravofly to scam their customers is really bad, should be much more careful about which companies they choose to collaborate with!

Risposta di Flygresor.se
Bra för att hitta billiga flygresor
Bra för att hitta billiga flygresor. Använder 9 av 10 gånger

Risposta di Flygresor.se
Gives you 3rd party booking companies…
Gives you 3rd party booking companies that have awful customer service and scam you for unbooking your flight within 30 minutes because the flight schedule was wrong with connecting flights. I even payed extra to be able to rebook. But they could only do it for another date. I book my flight from ticket.se instead and that worked fine.

Don´t use it
Don´t use it! Hela konceptet är lurendrejeri!
Det här är bara en tjänst som syftar till att ta betalt för en mängd olika saker du har svårt att ta ställning till. Hemsidan är designad för att du ska lockas till köp av flera tilläggstjänster. När jag inte förstått vad jag köpt och behövde hjälp av servicen möttes jag av absolut NOLL intresse att hjälpa mig. Värsta kundbemötandet jag någonsin råkat ut för, och då har jag bra tålamod och är jag sällan missnöjd.
Kommer aldrig någonsin använda denna hemsida igen.

Flygresor is connected to Gotogate
Flygresor is connected to Gotogate, and unfortunately, my experience with them was extremely negative. I booked a ticket through their platform and received a confirmation. A few days later, however, I was told that due to a “technical error” my ticket could not be issued, and they unilaterally decided to refund me without offering any rebooking or alternative.
Because of this, I was forced to pay more than double the original ticket price with another airline. This is unacceptable. A company of Flygresor’s size should take responsibility for its subsidiaries and ensure customers are protected. Selling and confirming tickets they cannot deliver is misleading and feels like a deliberate scam.
Flygresor cannot hide behind Gotogate — they are the same group, and customers deserve accountability. I strongly advise others not to trust Flygresor.
Flygresor är kopplade till Gotogate och tyvärr var min erfarenhet mycket negativ. Jag bokade en biljett via deras plattform och fick en bekräftelse. Några dagar senare fick jag dock besked om att, på grund av ett ”tekniskt fel”, kunde biljetten inte utfärdas och de valde ensidigt att återbetala mig utan att erbjuda ombokning eller något alternativ.
På grund av detta tvingades jag köpa samma biljett till mer än dubbelt pris hos ett annat flygbolag. Det är helt oacceptabelt. Ett företag i Flygresors storlek borde ta ansvar för sina dotterbolag och se till att kunderna skyddas. Att sälja och bekräfta biljetter som de inte kan leverera är vilseledande och känns som ett medvetet lurendrejeri.
Flygresor kan inte gömma sig bakom Gotogate – de tillhör samma koncern, och kunderna förtjänar ansvarstagande. Jag avråder starkt från att lita på Flygresor.

Risposta di Flygresor.se
Ni får en stjärna för att rekommendera…
Ni får en stjärna för att rekommendera Flightsearch.se
De är luriga och förstörde min semester. Hoppas att de andra undviker FLIGHTSEARCH skammen.

Risposta di Flygresor.se
kalendern visar endast 4 rader vilket…
kalendern visar endast 4 rader vilket blir för smalt. önskar fler rader.

VARNING!
VARNING!! Boka inte resan via flygresor, informationen stämmer ej

199kr dyrare än uppgett
När jag hittat min resa så klickar jag och förs vidare till säljaren. Betalar jag med kreditkort så har jag reseförsäkring. Men vill jag betala med kort är det 199kr dyrare och det framgår inte av flygresor.se sida. Så det är falsk marknadsföring som går att rapportera till Konsumentverket, då blir flygresor.se svartlistade 👍🏻
Flygresor.se följer inte §10 i Prisinformationslag (2004:347)

Risposta di Flygresor.se
Om man hittar en resa och därefter inte…
Om man hittar en resa och därefter inte vill betala något extra till firman för ngn extra service, säten, bagage etc så finns det priset som angivits ej kvar när betalning skall ske. De lägger på typ en tusenlapp extra för en Sverige Spanien bokning. Skräpföretag.
Flygresor svarar på mitt omdöme- vad de säger stämmer ej. Jag har lagt märke till detta åtskilliga gånger och resultatet är detsamma - priset går upp -Alltid!!!!!!! Och jag är hyfsad snabb med att trycka mig igenom ett virrvarr av extrakostnader som ni helst vill klämma ur era kunder.

Banditer …
Kan ej förstå varför flygresor ej tar ansvar för vilka rese bolag dom använder sig av. My trio till exempel. En hemresa som skulle ta 17 timmar blev 30 timmar + 2500 kr i övernattning på hotell. Lite inte på flygresor.se dom är lika mycket banditer som my trip är.

Flygresor.se, Supersavertravel.se och Seat24.se
Som jag har förstått är "Flygresor.se", "Seat24.se" och "Supersavertravel.se" under samma bolag.
Vår historia: En pappa vill hälsa på sin son i Thailand, där sonen går till skolan just nu. Han bokade biljetter via "Supersavertravel.se" förre året. För knappt två veckor ses får han brev av internetresebyrån att flyget är inställt och att han ska ansöka om återbetalning minus avgift (157 SEK!).
Dumt nog att hans bror har bestämt sig senare att följa med och har bokat samma flyg direkt via flygbolaget, som inte verkar vara inställt alls!
Denna Pappa har tagit pengarna från sin pensionssparande för att finansiera resan och nu, enbart några veckor innan planerad resa är flygbiljetter såld ut eller flera gångar dyrare.
Facit: Han ska inte få möjlighet att träffa sin son länge.

Risposta di Flygresor.se
Det här företaget sänder ut otroligt…
Det här företaget sänder ut otroligt mycket spam mail och man kan inte avregistrera sig och inte heller blockera dom, så fort du blockerar deras avsändarmail så skapar dom en ny adress och fortsätter spamma dig med "erbjudanden". Otroligt oseriöst scamföretag, AKTA ER

Bästa prisjämförelsesajten
Visar alltid bästa pris och funktionerna med priskalendern är överlägsen de andra jämförelsesidorna. Enda som kan bli lite vassare är prisbevakaren som är lite krånglig att komma åt om man vill justera sina bevakningar.

Risposta di Flygresor.se
Bokade en inrikesresa med flygresor.se…
Bokade en inrikesresa med flygresor.se funkade utmärkt och ingen större prisskillnad.

Mytrip inom flygresor
Hej
Flygresor inte så dåligt men
Det finns några ruttna äpple
I deras hem sida
MYTRIP sämst och undvik
Den företagen
Flygresor borde ta bort såna
Så länge dom gör inte
Undvik flygresor också
AKTA ER!
AKTA ER!
Bokade resa med My Trip som ägs av Etraveli Group (samma som flygresor.se) Dom är snabba på att ta betalt för att sen meddela att bokningen misslyckats (men ingen anledning varför). Sen ska det ta 3-5 bankdagar innan dom återbetalar pengarna vilket inte heller sker. Det är först när man kontaktar dom som dom motvilligt meddelar att pengarna kommer betalas tillbaka och återigen med 3-5 bankdagars väntan. Får väl bara vänta och se om pengarna kommer....
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.