Flyforsinkelser var veldig kjappe med informasjon om at de visste nøyaktig om forsinkelsene. Jeg var i utgangspunktet skeptisk fordi jeg aldri hadde hørt om firmaet. Men det stemte jo alt sammen, og v... Leggi di più
Helt fantastisk! Flyet skulle bare mellomlande i Bergen og vi skulle reise videre, men pga. manglende personell til teknisk sjekk ble vi send til hotellet. Vi fikk knapp sovn med noen timer og ble... Leggi di più
Informazioni su Flyforsinkelser.no
Informazioni fornite da varie fonti esterne
- Hos Flyforsinkelse.no hjelper vi flypassasjerer med å få deres rettsmessige kompensasjon fra flyselskapet. Hvert år hjelper vi tusenvis av passasjerer, når deres fly er forsinket, kansellert eller overbooket.
- Vår virksomhet er en av de første av sin slags i Norge og etter å ha eksisteret i mer enn 5 år, er vi også de største.
- Vi samarbeider med noen av de beste advokater på området. Det er noen av grunnene til at vi vinner mer enn 97% av våre saker.
Mail Boxes Etc 308, Postboks 1 Youngstorget, 0028, Oslo, Norvegia
- +47 2196 6109
- kontakt@flyforsinkelser.no
- flyforsinkelser.no
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Takk for god og profesjonell hjelp.
Enkelt å søke hjelp
Enkelt å søke hjelp. Raskt svar. Hele tiden god informasjon om hvor saken står. Hurtig avklaring og utbetaling.
rask tilbakemelding
Enkelt å registrere saken og erstatning…
Enkelt å registrere saken og erstatning mottatt.
God tjeneste
Kjapt og enkelt!
Dette er første gang jeg bruker en slik tjeneste, så jeg var ganske skeptisk i begynnelsen (spesielt med tanke på å signere avtaler elektronisk og oppgi bankdetaljer), men - dette var kjapt, enkelt og ordentlig! Hadde jeg latt det være opp til Turkish Airlines, hadde jeg ikke sett en krone! Takk til Flyforsinkelser for hjelpen!
Raskt og effektivt
Veldig enkelt og god kommunikajson
Veldig fornøyd med opplevelsen
Veldig fornøyd med opplevelsen. De svarer raskt og gir jevnlige oppdateringer underveis.
Da jeg prøvde å kontakte flyselskapet direkte var det mye vanskeligere, men gjennom flyforsikring.no ble prosessen mye enklere. Jeg fikk også tilbake pengene jeg hadde krav på.
Alt i alt en veldig god opplevelse.
8 timer forsinket på reise Tromsø-Bangkok
4 timer forsinket ut fra Tromsø pga at flyet ble påkjørt av pushback truck. Dermed nådde vi ikke avgang videre fra Helsinki. Vi kom fram til Bangkok 8 timer forsinket. Fikk hjelp til å søke kompensasjon for forsinkelsen. Dette gikk utrolig fort og vi fikk penger på konto før retur fra Thailand.
Meget godt fornøyd med hjelpen fra Flyforsinkelser.no
Dette var en enkel prosess
Dette var en enkel prosess, tilnærmet uten egeninnsats. Den tok litt tid før saken ble avsluttet, men god informasjon hele veien.
Helt fantastisk
Helt fantastisk!
Flyet skulle bare mellomlande i Bergen og vi skulle reise videre, men pga. manglende personell til teknisk sjekk ble vi send til hotellet. Vi fikk knapp sovn med noen timer og ble send hjem med buss på morgenen. Kom hjem med mer en 12 timers forsinkelsen. Jeg mistet arbeidsdag og stå bak med jobben. Deres hjelp ga meg kompensasjonen og vi- familie på 3 ble alle fornøyde. Veldig takknemlig på hjelpen som vi fikk!
Anbefales!