Flyforsinkelser var veldig kjappe med informasjon om at de visste nøyaktig om forsinkelsene. Jeg var i utgangspunktet skeptisk fordi jeg aldri hadde hørt om firmaet. Men det stemte jo alt sammen, og v... Leggi di più
Dette er første gang jeg bruker en slik tjeneste, så jeg var ganske skeptisk i begynnelsen (spesielt med tanke på å signere avtaler elektronisk og oppgi bankdetaljer), men - dette var kjapt, enkelt og... Leggi di più
4 timer forsinket ut fra Tromsø pga at flyet ble påkjørt av pushback truck. Dermed nådde vi ikke avgang videre fra Helsinki. Vi kom fram til Bangkok 8 timer forsinket. Fikk hjelp til å søke kompensas... Leggi di più
Helt fantastisk! Flyet skulle bare mellomlande i Bergen og vi skulle reise videre, men pga. manglende personell til teknisk sjekk ble vi send til hotellet. Vi fikk knapp sovn med noen timer og ble... Leggi di più
Informazioni su Flyforsinkelser.no
Informazioni fornite da varie fonti esterne
- Hos Flyforsinkelse.no hjelper vi flypassasjerer med å få deres rettsmessige kompensasjon fra flyselskapet. Hvert år hjelper vi tusenvis av passasjerer, når deres fly er forsinket, kansellert eller overbooket.
- Vår virksomhet er en av de første av sin slags i Norge og etter å ha eksisteret i mer enn 5 år, er vi også de største.
- Vi samarbeider med noen av de beste advokater på området. Det er noen av grunnene til at vi vinner mer enn 97% av våre saker.
Mail Boxes Etc 308, Postboks 1 Youngstorget, 0028, Oslo, Norvegia
- +47 2196 6109
- kontakt@flyforsinkelser.no
- flyforsinkelser.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Fikk pengene tilbake🙂
Dette hadde jeg ikke tro på,men tenk at…
Dette hadde jeg ikke tro på,men tenk at det ordnet seg helt fint.Pengen er kommet på konto og det er helt fantastisk,så tusen takk.
Hurtig og bra behandling av saken
Hurtig og bra behandling av saken, men noe høyt gebyr for en liten enkel sak.
Anbefales
Fikk raske svar og god hjelp. Verdt å benytte seg av ved store forsinkelser.
Veldig bra service, jeg er førnøyd, og anbefalte til venner of familien min
Veldig bra service, jeg er førnøyd med servicen ok god kommunikasjon.
Jeg anbefale allerede til venner og familien min.
Topp Service
Tok kontakt og fikk meget raskt svar. Tok heller ikke lang tid før mer informasjon ble gitt og krav om erstatning ble innvilget. Dette ble meget raskt løst og jeg er veldig fornøyd med servicen jeg fikk av dere.
Mvh Alf Roger Saga
Rask og korrekt utbetaling etter…
Rask og korrekt utbetaling etter forsinkelse på avgang 🙂
Veldig bra service
Veldig bra service! Kommunikasjon var tydelig, og det gikk veldig raskt for å få kompensasjon. Vi er veldig fornøyd med Flyforsinkelser. Anbefales.
Rask og informative tilbakemeldinger.
Rask og informative tilbakemeldinger.
Svært godt fornøyd.
God behandling
God behandling, enkelt skjema å fylle ut, rask og god service. Vil gjerne anbefale til andre. Meget fornøyd. Tusen takk for hjelpa. 👍👍
God oppfølging
God oppfølging av min sak. Lett å komme i kontakt med ang. svar på spørsmål. Vant min sak, som endte i retten, så hele prosessen tok i overkant av ett år. Venter nå på kr 13.500:-) Anbefales når man føler man kjemper mot vindmøller - i dette tilfellet Ryanair.
Snarlig tilbakemelding og info
Behandlingen av min sak tok lang tid, mye lenger tid enn den jeg reiste sammen med. Den jeg reiste med, fikk også en høyere erstatningssum enn meg, selv om det var samme reise og samme opplevelse!!
Jeg synes opplevelsen var ok selv om det tok lang tid. Det at to personer som reiser sammen, ikke blir behandlet likt, synes jeg er uprofesjonelt.
godt fornøyd
Dette er et selskap jeg kan anbefale, seriøs, følger hurtig opp. Kommer til å benytte de ved neste anledning.
Fint og få hjelp til prossesen. Takk for hjelpen.
Fint og få hjelp til prosessen er taknemelig for det.
Fikk en veldig god hjelp da jeg…
Fikk en veldig god hjelp da jeg opplevde forsinkelser på fly slik at jeg ikke rakk fly videre, måtte overnatte på hotell og betale for ny flybilett. Fikk hjelp til å prøve å få tilbake penger fra flyselskapet.
Rask tilbakemelding
Rask tilbakemelding, ryddig saksbehandling og orientering under veis!
Dette var andre gang for meg at jeg brukte flyforsinkelser, kommer tilbake ved behov.
Det var ikke forsinkelse, det var kansellering
Det var ikke forsinkelse, det var kansellert. Sa dette mange ganger, ingen endring. Fikk ikke erstatet noe på ny billett. Elendig arbeid. Tar anbefalingen jeg fikk, kommer aldri til å bruke dette firmaet igjen

Risposta di Flyforsinkelser.no