Bestill nå og få den innen 3 mai stod det. Nå er det 12 mai, og ifølge trackingen, så har den nå stått stille en ukes tid på china international airport. Sikkert billig kinavare, om den i det hele... Leggi di più
Fin webshop; ingen anmærkninger. (Dog trak leveringen lidt ud pga. vinterferien). Vi er meget tilfredse med den hundeseng og det hundetæppe, vi købte. Super-god pris i fht. andre forhandlere.
Købte cream fluffy donut seng 80 cm. Hurtig levering og fair pris måske for fair pris🤷♀️, ringe kvalitet, slatten “donutseng” hvor betrækket ikke kan tages af og vaskes som beskrevet på hjemmesiden... Leggi di più
Fluffyhundeseng.dk er en danskejet webshoppen til dig, der elsker kvalitet og samtidig vil forkæle din elskede hund med kvalitets fluffyhundeseng. Fluffyhundeseng.dk så dagens lys i 2019 og er produktet af en glad hundeejers drøm om at sælge kvalitet hundesenge direkte til din dør uden fordyrene mellemled. Derfor fremstiller vi selv alle vores produkter, så vores produkter kan sælges til en rimelig og fair pris. Fluffyhundeseng.dk går ikke på kompromis med kvaliteten og designet på vores produkter i shoppen. Forvent altid god service hos Fluffyhundeseng.dk
Egensevej 23, 2770 , Kastrup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Sikkert billig kinavare, om den i det hele tatt kommer frem vell og merke.

Risposta di Fluffyhundeseng
Var skeptisk til start da hjemmesiden så lidt falsk ud og ingen e-mærker eller anden tilsvarende sikkerhed. Lagde dog en ordre alligevel og må sige jeg blev MEGET positiv overrasket - vanvittig hurtig levering og en fantastisk fluffy hunde seng til prisen.
Handler gerne igen - dog ønskes et lidt bredere udvalg og gerne en ordrebekræftelse eller tilsvarende med i pakken når man sender.
Super service og kvalitet til pengene🤩
Rigtig fin pris på autosædet, og leveringen var super hurtig. Kvaliteten derimod var ikke så god. Min hund nåede kun at sidde i autosædet 3 gange, og så gik sædet i stykker, da snoren der skal spændes fast til min hund faldt af.
Lidt ærgerligt at det ikke holder længere.

Risposta di Fluffyhundeseng
God og hurtig ekspedition.
Varen lever helt op til forventningerne 👍👍👍
#7365

Risposta di Fluffyhundeseng
Hurtig betjening og god kvalitet af hundeslæde til bilen.
Fluffyhundeseng
ordre nr #7326

Risposta di Fluffyhundeseng
Billigt og super hurtige til at sende vare, alt er som det skal være
Ordre 7343

Risposta di Fluffyhundeseng
Mine hunde elsker den jeg fik for et halv år siden , så jeg bestilte to mere, det var hurtigt og overskueligt at bestille og jeg fik dem hurtigt ig problemfri leveret hjem. Jeg bestilte mandag og modtog dem onsdag.

Hurtig levering
Meget god kvalitet til lav pris.
Kan stærkt anbefale at handle hos fluffyhundeseng.
***** herfra

Risposta di Fluffyhundeseng
Vi har lige modtaget 2 senge, og det er da ikke de originale dognutsenge, de har overhoved ikke den høje kant, ingen lynlås, og den lille på 80 cm er der hul indeni stoffet, det er et ret skuffende køb🥺

Risposta di Fluffyhundeseng
Fin webshop; ingen anmærkninger.
(Dog trak leveringen lidt ud pga. vinterferien).

Risposta di Fluffyhundeseng
Super hurtig levering og hunden er helt vildt med hendes nye Fluffy hundepude ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fin hundeseng til prisen 🙏🏻
Hurtigt levering.
Hjælpsomme da jeg kom til at skrive forkert mail til ordrebekræftelsen. 👍🏻

Risposta di Fluffyhundeseng
Nem og hurtig handel samt levering lige til døren. 2 dage fra bestilling til levering. Produktet svare til mine forventninger

Risposta di Fluffyhundeseng
Er positivt overrasket over udvalget, kvaliteten og priserne. Desuden hurtig levering. Jeg kan ikke være mere tilfreds, og vil fremover købe en lille donutkurv til alle vores små hvalpe 👌🏼

Risposta di Fluffyhundeseng
Vi bestilte en lækker blød hundeseng og det fik vi. Dejligt produkt. Hurtig levering.

Risposta di Fluffyhundeseng
God telefonisk hjælp og service
Og hurtig med forsendelse og modtagelse.
Tak for handlen 😉

Risposta di Fluffyhundeseng
Elsker den! Hurtig levering og en god vejledning på hjemmesiden, det var super nemt at finde den rigtige størrelse til min kæmpe hund. Kan varmt anbefales. Min hund er i hvertfald kæmpe fan

Risposta di Fluffyhundeseng
Bestilte et Fluffy tæppe og varen kom meget hurtigt, leveret lige til døren.
God pris, hurtig levering 💕så kan man vist ikke forlange det bedre.

Risposta di Fluffyhundeseng
Super hurtigt svar. Afbestilte dog fluffy da jeg fik en forærende 😊