Hele forløbet virkede fra først til sidst, veltilrettelagt, sobert og med en høj grad af ordentlighed. Jeg føler samme tryghed, ved at handle hos Ibens Hundehus, som når Jeg tilmelder Mig H... Leggi di più
Hundeskiltet er i rigtig god kvalitet og pænt lavet. Jeg blev ringet op for en lille ændring i mit ønske til udseende på det bestilte, og blev enige om resultatet før de produktserede. Jeg kan fuldt... Leggi di più
Har handlet før hos Ibens Hundehus og kommer sikkert igen. Kvalitets varer til rimelige priser . Hurtigt ekspedition. Dog halter hjemmesiden en del når man skal retur fra kurven og bestille mere d... Leggi di più
Webshop, butik og hundesalon beliggende i Løgten/Skødstrup i den nordlige ende af Århus. Danskejet virksomhed med hjerte og passion for hunde. Kæmpe udvalg, med nøje udvalgte varer af højeste kvalitet til fair priser. Mere end 20 års brancheerfaring og kærlighed til hunde. Med en både personlig og nærværende kundeservice, kombineret med høj faglighed, tilstræber vi os på at yde vore kunder den bedste oplevelse - Hver gang!
Danimarca
- ibenshundehus.dk
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
God service, de havde ikke varerne blev ringet op, ikke bare en mail. Fik bestilt andre tilsvarende varer. God stil👍🏻
God service og hurtig levering.
Altid gode produkter
Altid gode produkter , virkelig god service. Hurtig og effektiv betjening. Lækker butik. Venlig , imødekommende og altid positiv betjening. Hvis der var flere stjerner, så fik Ibens Hundehus alle de stjerner man kunne gi.
Vh Helle Frandsen
Hurtig levering
Hurtig levering. Gode priser og service. God kvalitet.
Får altid god service og Peter sørger…
Får altid god service og Peter sørger altid for at følge op, hvis der skulle være noget :)
Konkurrencedygtig pris og hurtig levering
Nem bestilling, hurtig levering og konkurrencedygtig pris Haschiman Omnioutil foderspand, 4 liter
Altid hurtigt levering og god service
Altid hurtigt levering og god service. Dog savner jeg et større udvalg af Sanadog.com.
Super hurtig levering.
Det var nemt at bestille og varen kom…
Det var nemt at bestille og varen kom hurtig frem.
Butik med et godt sortiment
Butik med et godt sortiment, god størrelse hundetegn i god kvalitet, med hurtig forsendelse og modtagelse.
Har desværre købt en forkert vare
Har desværre købt en forkert vare , min fejl de var hurtig til at svare og gav mig en retur link .
Dette er gjort og har ikke hørt fra dem

Risposta di Ibenshundehus
Hurtig levering
Hurtig levering. Desværre kunne jeg ikke bruge hundetasken alligevel. Ikke butikkens skyld. Jeg kontaktede butikken for returnering. Fik straks hjælp og meget venlig behandling. Alt ok. 👍
Hurtig levering😊
Nemt, god pris og hurtig levering
God hjemmeside, gode produkter og så var leveringen virkelig hurtig (bestilte mandag og fik pakken onsdag - Kort og godt præcis som det skal være. Tak :-)
Meget venlig og kompetent kontakt
Meget venlig og kompetent kontakt. Pakker og sender rigtig hurtigt. Altid en fornøjelse at handle med Ibens Hundehus.
Ordentlighed
Hele forløbet virkede fra først til sidst,
veltilrettelagt, sobert og med en høj grad af ordentlighed.
Jeg føler samme tryghed, ved at
handle hos Ibens Hundehus, som når
Jeg tilmelder Mig Hærvejsmarchen
ved Viborg !
Niels-Anker
Hurtigt og billigt
Den bestilte vare lever op til forventningerne - ingen tilsætningsstoffer el.lign. :)
Hurtig levering og fantatisk service