Passar inte min hy
Tyvärr passade inte produkterna min hud. Jag blev märkbart rynkligare runt ögonen vilket förvann igen när jag nu slutat använda ansiktsoljorna. Har testat båda I LOVE & The ONE.
Vår vision är att förbättra självkänslan för alla, på både kort- och lång sikt, runt om i världen. Vi är övertygade om att nyckeln till en perfekt hudhälsa (hög elasticitet & fasthet utan inflammationer) är att ge en boost till och balansera upp hudens endocannabinoidsystem. Om du har en känslig eller obalanserad hud så ge vårt hudvårdskoncept en chans. Du kommer att häpna över resultatet.
Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Huden blir otroligt mjuk och inga tecken på utslag eller känslighet längre.
Så nöjd med produkten. Har använt den morgon och kväll i ca 2 veckors tid och ingen annan hudvård. Huden känns återfuktad hela dagen och ingen kliande och irriterande torrhet som brukar uppkomma den här tiden på året. Fantastisk på alla sätt och enkel att använda krävs inte många droppar för att huden ska bli nöjd. Kan varmt rekommenderas!
Alltid spännande med nya företag som vågar introducerar helt nya produkter på marknaden!
Har kört en vecka på ansikte och skägg med gott resultat
Känns som en väldigt bra olja. Tycker att hudtonen är jämnare, det röda har dämpats. Har använt i en vecka. Väldigt snabb leverans.

Risposta di Floranie Skincare
Väldigt bra kundservice. Engagemanget kring en som kund är utöver det vanliga.

Risposta di Floranie Skincare
Fantastisk olja som tar ner inflammationer i huden snabbt. Lugnar ner och smälter lätt in i huden, samt lämnar ingen oljig hinna. Väldigt imponerad av den snabba effekten! Mycket värd pga detta, och kommer definitivt fortsätta använda den (använt i 5 dagar) för att se kommande effekter!

Risposta di Floranie Skincare
Magic in a bottle! Jag brukar inte vara så förtjust i oljor men denna är magisk, som en återfuktande torrolja! Love it!