Fedt maleri, hurtig respons og levering - altsammen til en super pris! Jeg kunne ikke være mere tilfreds.

Jeg bestilte nogle varer til dekoration på mit kontor. Desværre var enkelte varer udsolgt og med ændringer i verdenssituationen er leveringstiden langt ude i fremtiden. Rasmus ringede derfor og... Leggi di più

Vi bestilte "Blooming Deer", og allerede dagen efter ringede Rasmus for at sige, at han gerne ville aflevere det personligt på vores adresse i Fredericia den efterfølgende dag. Det kalder vi SERVICE... Leggi di più

Jeg bestilte en julegave den 30/11 modtog gaven d. 14/12 den var langt undervejs. Men jeg er super taknemmelig for den service Rasmus har ydet. Det gav mig ro i kroppen også selvom jeg skulle vente læ... Leggi di più

1. Compravendita di opere d'arte
  2. Negozio di quadri

Flamboyant er stedet, hvor du finder unik og spændende kunst til priser, de fleste kan være med på. Vi har været på markedet siden 2007 og solgt kunst til hele Danmark og udlandet. Flamboyant Studio er et moderne galleri, hvor du kan finde noget for enhver smag. Vi tilbyder alt lige fra malerier, plakater, til lærredstryk og akustikprint, som forbedre lyden og akustikken i dit hjem.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,8

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastiske Produkter

Vi har for nyligt købt det smukkeste unika maleri i størrelsen 150 cm x 150 cm, samt en lang række indrammede kunstplakater, fra Flamboyant Studio. Både kundeservice og kvaliteten af produkterne er helt i top, og vi kan derfor give vores varmeste anbefalinger til Flamboyant Studio. Særligt malerierne bør ses og opleves i virkeligheden - alle der indtil videre har set vores smukke maleri, er blæst bagover af begejstring. Rasmus som ejer Flamboyant Studio er en fantastisk dygtig kunstner, og vi kommer med sikkerhed til at bestille flere malerier og plakater fra ham.

25 aprile 2020

Well

Well, It has been a while working with this site and It was very satisfactory. Thanks flamboyant studio for making such a opportunities.

23 giugno 2019