Klintart | Malene Klint Vejlby Recensioni 33

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg kontaktede Malene/Klintart i sidste øjeblik; en uge før min fars firs års fødselsdag og spurgte om muligheden for at få malet en særlig fugl på et særligt område som gave til ham. Malene gik ti... Leggi di più

Den smukkeste detaljerede ugle på personligt landkort - alle ønsker opfyldt og lyttet til. Alt er perfekt og har bragt megen glæde☺️

Malene har det hyggeligste lille galleri ved “ verdens ende” tæt på vandet. Man fornemmer hurtigt at Malene henter megen inspiration i naturen og på fineste vis formår at formidle det bl.a. med fugle... Leggi di più

1. Artista
  2. Galleria d'arte
  3. Artigianato
  4. Studio di pittura
  5. Negozio di quadri

I mit atelier i naturskønne omgivelser arbejder jeg med fugleillustrationer. Primært på gamle originale søkort. Desuden maler jeg også med olie og akryl på lærred. Her finder jeg oftest inspiration i naturen og hos menneskene omkring mig. Jeg modtager meget gerne bestillingsopgaver, hvis du har ønske om en særlig fugl malet på et kort over et bestemt område. Foruden billedkunst arbejder jeg også med keramik. Mine skåle, vaser og kopper er ligesom min billedkunst præget af min kærlighed til den vilde natur, og motiverne er ofte fugle, insekter og vilde planter. Besøg er meget velkomne efter aftale. :-)

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fantastisk service

Fantastisk service, glæder mig til at få de smukke kort hængt op i sommerhuset

26 marzo 2026

Risposta di Klintart | Malene Klint Vejlby

Tusind tak for de fem stjerner! 😀🙏

Den smukkeste detaljerede ugle på…

24 marzo 2026

Kære Cathrine.
Det glæder mig meget at høre, at din mor blev glad for sløruglen. Det var en skøn opgave! 😍🙏

En personlig proces

Det var en stor oplevelse for min bror og mig at være med fra starten af processen - fra valget mellem flere forskellige kort til valg af fuglen og dennes placering på kortet. Resultatet var rigtig flot ❤️ Vi valgte at tage til Sydfyn for at hente billedet og det var en kæmpe fornøjelse at møde Malene 😃

25 marzo 2026

Kære Sarah.
Det var en stor fornøjelse at male fuglen til jeres bror. Og at møde jer! 😀
Kh. Malene.

Super service

Super god personlig kontakt. Hurtig levering. Er vild glad for min kop, bruger den hver dag, virkelig godt lavet. Tak...

20 marzo 2026

Selv tak! Og mange tak for den fine anmeldelse. 😀🙏

Smukke keramik kopper og skåle

Utrolig smukke keramik kopper og skåle, som er en nydelse at se på. Da der var en vare, jeg ikke kunne finde ud af at lægge i kurven, blev min mail hurtigt besvaret, så hele min bestilling kunne sendes samlet. Top service.

9 marzo 2026

Kære Lotte.
Tusind tak for dine søde ord om min keramik! Det glæder mig, at du er tilfreds med købet. 😍🙏

Super flot kort

Inden det færdige kort med 5 fugle havde jeg en super god dialog med Malene. Og det er blevet et virkelig smukt resultat

23 febbraio 2026

Kære Anette, det glæder mig meget at høre, at I blev glade for fuglene. 😀🙏

Alt ved handlen med Malene

Alt ved handlen med Malene, var skønt roligt og imødekommende.
Hun er ganske simpelt så sød, rar og serviceminded.
Hun gør alt for kunden får en god oplevelse og så er hun virkelig behagelig.
5 stjerner herfra.
Gitte

31 gennaio 2026

Tusind tak for dine søde ord, kære Gitte. 😍🙏
Dbh. Malene.

Dejligt besøg med smuk kunst

Hyggeligt inspirerende besøg. Fik lavet det fineste billede og købt smukt keramik.

24 gennaio 2026

Kære Jane.
Der glæder mig meget, at du er glad for dine køb. 😍🙏

Meget tilfreds 😊

Lynhurtig ekspedition 😊
Fik derudover tilføjet ekstra vare uden problemer.
Meget tilfreds med mit køb 😊
Det er skønne ting Malene laver !

18 gennaio 2026

Kære Grethe.
Tusind tak for dine søde ord. 😍🙏
Det glæder mig, at du er tilfreds. 😊

God kommunikation

Fin og overskuelig hjemmeside.
God kommunikation om køb og forsendelse.

3 gennaio 2026

Risposta di Klintart | Malene Klint Vejlby

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😍🙏

Fantastisk fødselsdagsgave

Malene gik til sagen med stor ildhu og imødekommenhed, hun løste opgaven med bravour - og endda til levering dagen før fødselsdagsfesten.
Min far blev MEGET glad for det smukke, unikke og meget personlige billede, der er garanteret en hædersplads i hans nye hjem.
Jeg har KUN gode ting at sige om kontakten med Malene og hendes fine værker.

11 settembre 2025

Kære Nova.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig meget, at din far blev glad for isfuglen på det fine gamle kort! 😍🙏