Hyggelig tur til Livø hvor vi blev mødt af det mest kunde venlige personale. Vi kom ombord og stillede os tæt på styrhuset og der gik ikke mere en 1 minut så var vi inviteret indenfor til en god snak... Leggi di più
Vi der er en lille skole, havde forudbestilt vores billetter, men ham der skulle tjekke os ind på færgen, havde ikke fået beskeden. Han var så venlig at lukke os ombord, og sagde at der selvfølglig no... Leggi di più
Vi tager hvert år færgen til Livø for at undervise på studiekreds i Havkajak.. Selvom der er mange rejsende med færgen, så finder det dygtige, muntre og flinke personale/kaptajnen og matros altid pla... Leggi di più
Venlig personale og blev kontaktet af turguiden allerede ombord. At julemanden så var med, fordi han skulle til Livø lejer, og delte slik ud til børn undervejs, ja det gjorde jo ikke turen mindre fes... Leggi di più
FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.
Danimarca
- info@fjordtours.dk
- fjordtours.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Super hyggeligt
Super hyggeligt
Sødt personale
Gode informationer tak

Hej flot tur og venlig betjening
Hej flot tur og venlig betjening

Kedelig tur
Der er ikke plads til 6 stole om et bord. Det var en kedelig tur. Har tidligere været fortællinger om hvad vi så. Hvorfor er det ophørt? Kagerne, der blev serveret til kaffen, var dybfrosne.

Risposta di FjordTours Danmark
Dejligt vejr og venlig betjening og…
Dejligt vejr og venlig betjening og spændende at se Skanderborg fra sø siden.

Seværdig
Hyggelig, flot tur på søen. Spændende at se Skanderborg fra en anden side. Dagmar har en god atmosfære og et godt personale.

Super betjening 👏
Havde problemer med at reservere og betale for tur til lysregatta i Randers festuge.
Ringer så til fjordtours og får hjælp og betjening som man bare er i topklasse 😊
Tak for det 😊
Glæder mig til regattaen 😊

Meget hyggelig båd
Meget hyggelig båd , fantastisk mad, fantastisk natur

Risposta di FjordTours Danmark
Vi havde en skøn familie udflugt med…
Vi havde en skøn familie udflugt med svanen. Vi var 25 både børn og voksne, og fik alletiders betjening. Vi havde selv sandwich med, og blev serviceret med alt det andet. Super tur.
Eneste minus var meget støj på nederste dæk hvor vi var placeret.

Naturen
En fin sejltur med udsigt til den flotte natur.
Kan anbefales.

God og lækker grill mad
God og lækker grill mad hyggelig og roligt tur på trods af hård vind

En hyggelig tur.
En hyggelig tur.
Men mega svær at finde ud af billet bestillingen, dette må kunne gøres bedre, vi var faktisk ved at opgive.

Skøn dag
Glad skipper og sød personale og god snak om hvad vi kom forbi 👍

Det er en fin sejltur
Det er en fin sejltur. Passende lang og venlige søfolk om bord.
Drikkevarer kunne købes, men desværre ikke mad.

Risposta di FjordTours Danmark
Sejltur i meget smukke omgivelser.
Sejltur i meget smukke omgivelser.
Hyggeligt gammelt skib, med meget venlig betjening.

M/S Dagmar på Skanderborg Sø
Dejlig sejltur på Skanderborg Sø torsdag den 22.08.24. Dagmar var hyret af Ældresagen i Skanderborg og vi have en dejlig sejltur med ophold ved Vester Mølle. Derefter kaffe ( og medbragt brød ) som blev nydt på den videre sejltur sammen med lokal guides underholdende og store viden omkring området. Kan varmt anbefales.

Risposta di FjordTours Danmark
Solskin og stille vejr på Skanderborg Sø.
Vi var en lille gruppe af modne mennesker, som var en tur rundt på Skanderborg Sø.
Det var en meget hyggelig gammel båd, som sejlede næsten lydløst langs det meste af kysten rundt med mulighed for både at nyde det smukke landskab og bebyggelsen i Skanderborgs gamle front mod søen.
Både skipper og "matrosen" var meget venlige og hjælpsomme.
Eneste minus var en generende diesel-os når vi sejlede medvind. Men det kan man vel næppe bebrejde en ældre dame 😄🤩

Sejlturen var dejlig
Sejlturen var dejlig, og vi blev taget venligt i mod af den unge kvinde, som serverede mad m.v. for os. Derefter forsvandt hun ovenpå til skipperen, og vi kunne derfor ikke købe yderligere. Måske det var en ide med en ringeklokke "til ovenpå", som vi passagerer kunne benytte.

Risposta di FjordTours Danmark
Trekants ruten kan varmt anbefales
Vi valgte Trekants ruten - vi startede i Mariager, hvor vi sejlede den smukke tur på Mariagerfjord fra Mariager til Hobro. Ved Ankomst til Hobro ventede en NT bus, som kørte os til Handest. I Handest havde vi en halv times ophold i dejlig solskin, hvor vi spiste vores medbragte mad. Derefter kørte vi med veterantog i smukt landskab tilbage til Mariager. Virkelig en tur der kan anbefales.

Risposta di FjordTours Danmark
Det var en rigtig fin modtagelse vi fik…
Det var en rigtig fin modtagelse vi fik på kajen i Mariager. Maden var super god og der var rigeligt.