Hyggelig tur til Livø hvor vi blev mødt af det mest kunde venlige personale. Vi kom ombord og stillede os tæt på styrhuset og der gik ikke mere en 1 minut så var vi inviteret indenfor til en god snak... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi der er en lille skole, havde forudbestilt vores billetter, men ham der skulle tjekke os ind på færgen, havde ikke fået beskeden. Han var så venlig at lukke os ombord, og sagde at der selvfølglig no... Leggi di più
Vi tager hvert år færgen til Livø for at undervise på studiekreds i Havkajak.. Selvom der er mange rejsende med færgen, så finder det dygtige, muntre og flinke personale/kaptajnen og matros altid pla... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Venlig personale og blev kontaktet af turguiden allerede ombord. At julemanden så var med, fordi han skulle til Livø lejer, og delte slik ud til børn undervejs, ja det gjorde jo ikke turen mindre fes... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.
Informazioni di contatto
Danimarca
- info@fjordtours.dk
- fjordtours.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Trekantsruten med båd
Trekantsruten med båd, bus og tog kan anbefales - sammen med en gåtur rundt i selve Mariager - en dansk by der adskiller sig fra de kedelige. Og husk at købe lidt salt med hjemme

Risposta di FjordTours Danmark
Vi havde en dejlig tur på fjorden
Vi havde en dejlig tur på fjorden, efterfulgt af bus tur og til sidst tur i veterantog. Flink og imødekommende personale.

Trekantsturen
Flot stille og roligt samt spændende sejltur i forbindelse med veterantog fra Handest til Mariager .

dejlig tur med svanen
super hyggelig tur, lækker grillmad og mega god service.

Trekantruten fantastisk oplevelse 👏🤗♥️
Trekantruten fantastisk oplevelse til voksne og børn 👏🤗♥️
Jeg anbefaler 💯 %
Tusind Tak ❤️

Risposta di FjordTours Danmark
Fantastisk tur med søde venlige…
Fantastisk tur med søde venlige mennesker i den smukkeste natur og det hele fungerede bare perfekt - vi havde den dejligste eftermiddag

Sejlturen var hyggelig
Sejlturen var hyggelig, og buffeten var god... da vi købte billetter, stod der i programmet at Svanen sejlede til Uggelhuse, så vi havde varslet familien i Uggelhuse at de skulle vinke til os der...... men Svanen vendte retur ca. halvvejs til Uggelhuse... omkring Daka... det var skuffende.

Skøn skøn sejlads på Mariager Fjord
Min familie og jeg har haft en vidunderlig tur på Mariagerfjord, tur/retur Mariager - Hobro.
Dejlig sejlads med en god og venlig betjening fra et hjælpsomt medarbejderteam.
Skønt at man kan vælge at sidde uden og inde, nyde sin medbragte mad og købe drikke ombord.
Giver denne tur mine varmeste anbefalinger 🤗

Risposta di FjordTours Danmark
En dejlig tur på Randers fjord i…
En dejlig tur på Randers fjord i Randersugen. Dejligt personale, alt gik som planlagt.

Risposta di FjordTours Danmark
At der var Reseveret plads til os, og god mad.en natur skøn oplevelse
Stor oplevelse på Mariager Fjord

Turen
Turen, med alle de smukke bygninger, og guiden, skal ha` 10 stjerner , hun var rigtig god fortæller

Risposta di FjordTours Danmark
En dejlig aftenstur med hygge
En dejlig aftenstur med hygge. Fik set Mariager fjord fra vandsiden. Smukt

Risposta di FjordTours Danmark
Sejlturen ok men syndes personalet var…
Sejlturen ok men syndes personalet var lidt sure og fik ikke den gode start på turen

Virkelig hyggeligt
Virkelig hyggeligt. Super personale og naturen er jo skøn på hele turen. Jeg håber at Svanen altid vil være der. Tak

Dejlig aftentur på mariager fjord 7
Vi havde en fin tur på mariager fjord med dejlig ( og rigeligt) grill mad. Dejligt at der var varme på i kathytten, tak for det.
Vi tager gerne med en anden gang igen.

Dejlig oplevelse på vandet
Mit barnebarn på 3 år og jeg nød en dejlig solskinsdag på Skanderborg Sø. Turens længde passede fint - blev aldrig kedeligt - meget at snakke om/se på ude på vandet!
Dejligt man selv må ha madpakke med - det elsker vi!
Købte kaffe, juice og is i løbet af turen - flinkt og smilende personale.
Hjælpsomme med at komme ombord og fra borde.

Dejligt personale på Dagmar
Hyggelig tur med Dagmar.
De to medarbejdere er meget søde, servicemindede, skaber en god stemning og gør lige lidt ekstra, for at alle får mest muligt ud af turen.

Risposta di FjordTours Danmark
En rigtig dejlig sejltur på Skanderborg…
En rigtig dejlig sejltur på Skanderborg sø, kan varmt anbefales.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.