Vi tager hvert år færgen til Livø for at undervise på studiekreds i Havkajak.. Selvom der er mange rejsende med færgen, så finder det dygtige, muntre og flinke personale/kaptajnen og matros altid pla... Leggi di più
Venlig personale og blev kontaktet af turguiden allerede ombord. At julemanden så var med, fordi han skulle til Livø lejer, og delte slik ud til børn undervejs, ja det gjorde jo ikke turen mindre fes... Leggi di più
Fin tur på Skanderborg sø - trods regn- og blæsevejr. Stille og rolig sejltur, båden vippede ikke. Søde, hjælpsomme og imødekommende besætning. Efter bestilling på nettet - kort før afgang - blev... Leggi di più
Tur på Mariager fjord, selve turen var rigtig fint. Ang maden, var det meget ærgerligt, at da det endelig blev vores tur, var der ikke flere fiskefileter, frikadeller eller leverpostej/bacon, og de... Leggi di più
FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.
Danimarca
- info@fjordtours.dk
- fjordtours.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Super fin halvdagsudflugt med…
Super fin halvdagsudflugt med FjordTours. Vi tog Trekantsruten Mariager, Hobro, Handest en fin tur med variation og dejligt kig ned af memory lane for den ældre generation.

Risposta di FjordTours Danmark
Fantastisk flot og hyggelig tur på fjorden
En overset perle i den danske natur - helt fantastiske omgivelser og god tid til at tage det hele ind på en hyggelig og velholdt båd. Oveni et uformelt og imødekommende personale. Perfekt tur.

Risposta di FjordTours Danmark
Hyggelig og flot sejltur.
Hyggelig og flot sejltur.
Kunne dog godt ønske, at man sad knap så klemt (færre personer pr tur)

En skøn skøn sommerudflugt ☀️
Min veninde og jeg parkerede på havnen i Hobro og vandrede til Bramslev bakker (en tur på ca. 6 km). Efter at have spist madpakker, passede det så vi kunne sejle med den elegante Svanen tilbage til Hobro. En skøn skøn sommerudflugt!

Det var rigtig hyggelig
Det var rigtig hyggelig
Sød og venlig personale
Effektiv og hurtig servering
Lækker mad

Risposta di FjordTours Danmark
Hyggelig tur med lækker buffet
Hyggelig tur med lækker mad og dog en ensartet udsigt. Hyggeligt personale , der stillede an med en lækker buffet på meget lille arbejdsplads

Svanen og Trekantruten
Vi sejlede med Svanen som en del af “Trekantruten”: Sejltur fra Mariager til Hobro, bus fra Hobro til Handest og veterantog fre Handest tilbage til Mariager. Sejlturen på Mariager fjord var meget smuk, og båden behagelig at sejle med. “Trekantruten” kan i det hele taget anbefales.

Risposta di FjordTours Danmark
En sejltur i smukke omgivelser
Vi havde en fantastisk tur på Mariagerfjord. Personalet tog godt imod os. Vi købte en kold øl og et par frikadeller. Nød de flotte omgivelser. Var på hjemturen fra Hobro heldige at få en udendørs siddeplads med god udsigt. Det var 3. gang vi var på tur med Svanen. Så man kan vel sige det er blevet en tradition, at vi tager fra Aarhus og får en god sommeroplevelse.

Risposta di FjordTours Danmark
Vi havde en dejlig sejltur fra Hobro…
Vi havde en dejlig sejltur fra Hobro til Mariager og retur. Med en lækkker gril buffe ombord, sad på øverste dæk hvor der var god udsigt på over fjorden. Og vejret var med solskin og stille vand på hele turen. Vi var 4 personer afsted på turen. Så 5 stjerner herfra.
Henning K. S.

Hej, fra Tyskland
Hej, fra Hamborg Tyskland. Es war eine wirklich tolle Fahrt mit der Svanen. Wir kommen bestimmt mal wieder. Det var en rigtig god tur. Vi kommer tilbage. Vi ses. Tak/Dankeschön

Risposta di FjordTours Danmark
Hej det var en dejlig sejltur og en…
Hej det var en dejlig sejltur og en skøn oplevelse

Risposta di FjordTours Danmark
En virkelig god oplevelse med Svanen
En virkelig god oplevelse med Svanen, og med en spændende og inspirerende guide

Risposta di FjordTours Danmark
En skøn tur i en utrolig flot natur med…
En skøn tur i en utrolig flot natur med mulighed for at købe mad og drikkevarer til fair priser

Sådan en hyggelig tur
Sådan en hyggelig tur. Udsigten, den friske luft, det frintlige personale, maden og ikke mindst stemningen 😀