FjordTours Danmark Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Vi tager hvert år færgen til Livø for at undervise på studiekreds i Havkajak.. Selvom der er mange rejsende med færgen, så finder det dygtige, muntre og flinke personale/kaptajnen og matros altid pla... Leggi di più

Venlig personale og blev kontaktet af turguiden allerede ombord. At julemanden så var med, fordi han skulle til Livø lejer, og delte slik ud til børn undervejs, ja det gjorde jo ikke turen mindre fes... Leggi di più

Fin tur på Skanderborg sø - trods regn- og blæsevejr. Stille og rolig sejltur, båden vippede ikke. Søde, hjælpsomme og imødekommende besætning. Efter bestilling på nettet - kort før afgang - blev... Leggi di più

Tur på Mariager fjord, selve turen var rigtig fint. Ang maden, var det meget ærgerligt, at da det endelig blev vores tur, var der ikke flere fiskefileter, frikadeller eller leverpostej/bacon, og de... Leggi di più

1. Servizio di traghetti
  2. Agenzia di escursioni turistiche

FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

127 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super fin halvdagsudflugt med…

Super fin halvdagsudflugt med FjordTours. Vi tog Trekantsruten Mariager, Hobro, Handest en fin tur med variation og dejligt kig ned af memory lane for den ældre generation.

21 luglio 2026

Hej Tina
Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at I havde en god tur på Trekantsruten. Tak fordi I tog med FjordTours – vi håber at se jer igen!
// FjordTours

Fantastisk flot og hyggelig tur på fjorden

En overset perle i den danske natur - helt fantastiske omgivelser og god tid til at tage det hele ind på en hyggelig og velholdt båd. Oveni et uformelt og imødekommende personale. Perfekt tur.

6 settembre 2026

Hej Jan
Sikke nogle dejlige ord – tusind tak! Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse og følt jer godt tilpas ombord. Vi håber, at turen har givet jer lyst til at besøge os igen en anden gang.
// FjordTours

Hyggelig og flot sejltur.

Hyggelig og flot sejltur.
Kunne dog godt ønske, at man sad knap så klemt (færre personer pr tur)

29 luglio 2026

Hej Aase
Tak for din anmeldelse og for de fine ord om turen! Vi tager naturligvis din feedback omkring pladsen ombord med videre. Det er vigtigt for os, at vores gæster får en behagelig oplevelse hele vejen.

En skøn skøn sommerudflugt ☀️

Min veninde og jeg parkerede på havnen i Hobro og vandrede til Bramslev bakker (en tur på ca. 6 km). Efter at have spist madpakker, passede det så vi kunne sejle med den elegante Svanen tilbage til Hobro. En skøn skøn sommerudflugt!

22 agosto 2026

Hej Lotte
Tusind tak for at dele jeres oplevelse med os. Vi er glade for, at Svanen kunne være en hyggelig afslutning på jeres tur – og vi håber at have jer med ombord igen.

Det var rigtig hyggelig

Det var rigtig hyggelig
Sød og venlig personale
Effektiv og hurtig servering
Lækker mad

25 agosto 2026

Hej Lena
Tusind tak for den dejlige tilbagemelding! Vi sender de pæne ord videre til vores besætning – de bliver helt sikkert glade for at høre dem. Vi håber at byde jer velkommen ombord igen.

En meget smuk tur

18 luglio 2026

Hej Lars
Tusind tak! Vi er glade for, at I nød turen, og håber at få jer med ombord igen en anden gang.

Fin fin tur

Dejlig tur med kaffe og kage og udsigten

19 settembre 2026

Hej Jette
Mange tak for de fine ord! Det glæder os, at I havde en dejlig oplevelse ombord. Vi håber at se jer igen en anden gang.
// FjordTours

Hyggelig tur med lækker buffet

Hyggelig tur med lækker mad og dog en ensartet udsigt. Hyggeligt personale , der stillede an med en lækker buffet på meget lille arbejdsplads

1 settembre 2026

Hej Gunnar
Tak for de fine ord! Vi sender rosen videre til vores besætning, som gør deres bedste for at skabe en god oplevelse ombord. Vi håber at have jer med igen en anden gang.
// FjordTours.

Svanen og Trekantruten

Vi sejlede med Svanen som en del af “Trekantruten”: Sejltur fra Mariager til Hobro, bus fra Hobro til Handest og veterantog fre Handest tilbage til Mariager. Sejlturen på Mariager fjord var meget smuk, og båden behagelig at sejle med. “Trekantruten” kan i det hele taget anbefales.

9 agosto 2026

Hej Ebbe
Tusind tak for de flotte ord og for at dele jeres oplevelse! Det er altid dejligt at høre fra gæster, der har haft en skøn dag hos os. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang.

Hyggelig tur

Hyggelig tur. Venligt og hjælpsomt personale.

26 luglio 2026

Hej Susanne
Mange tak for de fine ord! Det glæder os, at I havde en hyggelig tur og følte jer godt taget imod af vores personale.
// FjordTours

En sejltur i smukke omgivelser

Vi havde en fantastisk tur på Mariagerfjord. Personalet tog godt imod os. Vi købte en kold øl og et par frikadeller. Nød de flotte omgivelser. Var på hjemturen fra Hobro heldige at få en udendørs siddeplads med god udsigt. Det var 3. gang vi var på tur med Svanen. Så man kan vel sige det er blevet en tradition, at vi tager fra Aarhus og får en god sommeroplevelse.

12 agosto 2026

Hej Rita
Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Det betyder meget, at I vender tilbage år efter år. Vi glæder os til forhåbentlig at byde jer velkommen ombord til tur nummer fire!
// FjordTours

Vi havde en dejlig sejltur fra Hobro…

Vi havde en dejlig sejltur fra Hobro til Mariager og retur. Med en lækkker gril buffe ombord, sad på øverste dæk hvor der var god udsigt på over fjorden. Og vejret var med solskin og stille vand på hele turen. Vi var 4 personer afsted på turen. Så 5 stjerner herfra.
Henning K. S.

31 luglio 2026

Hej Henning
Tusind tak for de 5 stjerner! Det lyder som den helt perfekte dag på Mariager Fjord med solskin, stille vand og god udsigt fra øverste dæk. Dejligt at høre, at I også nød grillbuffeten ombord. Vi håber at byde jer velkommen på Svanen igen!

Hej, fra Tyskland

Hej, fra Hamborg Tyskland. Es war eine wirklich tolle Fahrt mit der Svanen. Wir kommen bestimmt mal wieder. Det var en rigtig god tur. Vi kommer tilbage. Vi ses. Tak/Dankeschön

31 luglio 2026

Hej Didi
Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at I havde en god tur med os. Vi glæder os til at byde jer velkommen ombord igen næste gang, I besøger Danmark!
// FjordTours

En virkelig god oplevelse med Svanen

En virkelig god oplevelse med Svanen, og med en spændende og inspirerende guide

20 luglio 2026

Hej Lene
Mange tak for de fine ord! Det glæder os, at I havde en god oplevelse med Svanen og nød de spændende fortællinger fra guiden undervejs.
// FjordTours

En skøn tur i en utrolig flot natur med…

En skøn tur i en utrolig flot natur med mulighed for at købe mad og drikkevarer til fair priser

17 giugno 2026

Hej Iben
Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os, at I nød turen, den smukke natur og udvalget ombord. Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang!

Sådan en hyggelig tur

Sådan en hyggelig tur. Udsigten, den friske luft, det frintlige personale, maden og ikke mindst stemningen 😀

23 luglio 2026

Hej!
Tusind tak for de skønne ord! Det glæder os, at både udsigten, maden, stemningen og vores personale var med til at gøre turen til en dejlig oplevelse.