FjordTours Danmark Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hyggelig tur til Livø hvor vi blev mødt af det mest kunde venlige personale. Vi kom ombord og stillede os tæt på styrhuset og der gik ikke mere en 1 minut så var vi inviteret indenfor til en god snak... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi tager hvert år færgen til Livø for at undervise på studiekreds i Havkajak.. Selvom der er mange rejsende med færgen, så finder det dygtige, muntre og flinke personale/kaptajnen og matros altid pla... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Vi der er en lille skole, havde forudbestilt vores billetter, men ham der skulle tjekke os ind på færgen, havde ikke fået beskeden. Han var så venlig at lukke os ombord, og sagde at der selvfølglig no... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fin tur på Skanderborg sø - trods regn- og blæsevejr. Stille og rolig sejltur, båden vippede ikke. Søde, hjælpsomme og imødekommende besætning. Efter bestilling på nettet - kort før afgang - blev... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di traghetti
  2. Agenzia di escursioni turistiche

Scritti dall'azienda

FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

132 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Der var et venligt personale

Der var et venligt personale, man sad ikke særlig godt på de hårde bænke, I burde oplyse om at man skulle sørge for en pude, lyden ved banko var for dårlig i styrbord side længst fremme, rampen ned til dækket var meget stejl og utryg for de gangbesværede, der kunne godt være lidt mere guidede oplysninger om det vi sejlede forbi, der var tid til det, vi blev bidt af banko og savnede et tredje spil.

6 settembre 2026

Hej Keld
Tak for din anmeldelse og for den grundige feedback. Vi er glade for, at du oplevede vores personale som venligt, og vi tager dine input omkring siddekomfort, lyd, adgangsforhold og mere guidning undervejs med videre.

Rigtig fin tur

Rigtig fin tur , men man kunne godt fortælle lidt under vejs om forskellige øer og bygninger

22 agosto 2026

Hej Jørn
Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du nød turen. Og tak for dit gode input omkring mere fortælling om seværdighederne undervejs – det tager vi med os.

Fin tur på Skanderborg sø

Søde, hjælpsomme og imødekommende besætning.
Efter bestilling på nettet - kort før afgang - blev jeg ringet op af skipper, der lige ville sikre sig, hvor vi ønskede at komme ombord - fin service :)

2 luglio 2026

Hej Karin
Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at I havde en god og rolig tur på Skanderborg Sø – selvom vejret ikke helt var med jer. Vi er også glade for, at I oplevede god og personlig service fra vores besætning.

Maden og den venlige betjening - Fantastisk hyggelig

De varmeste anbefalinger til personalet for en sød og hjælpsom betjening på Dagmar, Skanderborg Sø. Vi var 6 personer afsted og nød en perfekt og velsmagende grill buffet. Tak for en skøn og hyggelig aften 🫶🏻

12 settembre 2026

Hej Connie
Tusind tak for de varme ord! Det glæder os meget at høre, at I havde en skøn aften ombord på Dagmar og nød både grillbuffeten og betjeningen. Vi håber at byde jer velkommen ombord igen en anden gang!

Hyggelig og fin sejltur

Vi havde en hyggelig og fin sejltur på Skanderborg sø.
De to unge mennesker der var besætning på båden var søde og venlige.

15 agosto 2026

Hej Dina

Tak for de dejlige ord. Hvor er det skønt at høre, at I nød turen på Skanderborg Sø, og at vores unge besætning var med til at gøre oplevelsen god. Vi giver rosen videre.

Valutata 3 stelle su 5

Sejltur

Turen rundt var fin... vi havde selv godt selskab med...
Men ærgerligt at der ikke er sket noget området omkring Skanderborg sø..
Som kan fortælles og overleveret på turen.
Der må da være noget historie om slottet eller andet.. så lidt kedelig tur

16 agosto 2026

Hej Lise

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er glade for, at I havde en fin tur og hyggeligt selskab ombord. Vores sejlture er først og fremmest tænkt som en rolig oplevelse på Skanderborg Sø, men vi tager din kommentar om mere formidling af områdets historie med videre. Der er bestemt spændende historier at fortælle, og det kunne være et godt supplement til turen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde bestilt en forkert dato det…

Jeg havde bestilt en forkert dato det ændrede de uden problemer.
Og sejlturen på Skanderborg Sø under festivalen var hyggelig og med lækker mad

7 luglio 2026

Hej Kristian

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at ændre datoen, og at I havde en hyggelig sejltur på Skanderborg Sø med god mad. Vi håber at se jer ombord igen.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig parkering.

Min kone og jeg ankom til Skanderborg ca. 45 min. før afgang. Vi kan aldrig ud at sejle, idet der ingen muligheder var for at parkere vores bil. Vi er begge handicappede, og kan derfor ikke gå særlig langt. Vi fik set Skanderborg, men kom ikke ud at sejle.

8 agosto 2026

Hej Kaj

Vi er kede af at høre, at I ikke kom med på den planlagte sejltur. Anmeldelsen afspejler dog ikke selve oplevelsen med os, da I desværre aldrig nåede ombord.

Vi vil samtidig gerne gøre opmærksom på, at hvis I havde kontaktet os ved ankomsten, kunne vi have åbnet porten, så I kunne være kørt helt ned til skibet. Det gør vi naturligvis gerne for gæster med nedsat mobilitet.

Vi beklager, at I ikke var opmærksomme på denne mulighed, og håber, at I vil give sejlturen en ny chance en anden gang.

Smuk og behagelig tur

Smuk og behagelig tur. Venligt personale, som hjalp os ombord med både ældre gæster og barnevogn.
Meget fair pris.

11 luglio 2026

Hej Rikke

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at I havde en smuk og behagelig tur og fik god hjælp ombord. Vi håber at byde jer velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Sikken dejlig tur med Dagmar i juli

Sikken dejlig tur med Dagmar i juli, I havde sågar sørget for godt vejr. 2 søde unge mennesker tog imod os ved Vestermølle. Ankom til tiden. Behjælpelig ved påstigning. Pas på hovedet, blev der sagt. Var dejligt at se, hvordan de 2 unge mennesker klarede at få en kørestol fra borde. Giv dem et skulderklap, det har de fortjent.

30 luglio 2026

Hej Annie

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at I havde en dejlig tur med Dagmar og blev taget godt imod ved Vestermølle. Vi giver med glæde rosen videre til vores dygtige medarbejdere.

Tre stolte kaptajner

Turen på Skanderborg Sø med tre drenge-børnebørn ( 7 - 8 - 8 år) blev en kæmpe succes. Den unge kaptajn og hans ligeledes unge "matros" var super søde og var gode til at snakke med børnene og vise dem til rette. Hvert barn fik masser af tid bag roret, og ind imellem nød de snacks og sodavand. Lige en tanke: Alle burde have fået en redningsvest på, og der burde være et max-antal for, hvor mange der kunne booke plads, så der for hver tur ville være nok tid til hvert barn. Men på vores tur var der få børn, så det var helt perfekt. Alt i alt en stor oplevelse for drengene.

1 luglio 2026

Hej Lene

Tusind tak for den flotte og grundige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at turen på Skanderborg Sø blev en stor oplevelse for drengene, og at vores besætning var med til at gøre turen både sjov og hyggelig.

Tak også for jeres gode input. Sikkerheden ombord har naturligvis høj prioritet. Redningsveste er tilgængelige ombord, men det er skipperen, der ud fra forholdene på den enkelte tur vurderer, om det er nødvendigt, at de bæres.

Vi er rigtig glade for, at drengene fik god tid ved roret, og at I havde en dejlig oplevelse sammen. Tak fordi I sejlede med os!

Dagmar

Super hyggeligt tur på Skanderborg sø og dygtig personale sød og smilende tak for turen 🌞🌞

15 luglio 2026

Hej Henrik

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at I havde en hyggelig tur på Skanderborg Sø, og at vores personale var med til at gøre oplevelsen god. Tak fordi I sejlede med – vi håber at byde jer velkommen ombord igen en anden gang.

Bocciaholdet på sommertur.

Vi er 8 pers. det spiller boccia sammen, og vi tager altid på en sommerudflugt. I år valgte vi en sommertur med sejllads på Skanderborg Sø med Dagmar. Det har vi ikke fortrudt, vejret var fantastisk, personalet var søde og meget hjælpsomme, da vi er nogle stykker der er oppe i årene. Der var spisning med buffet om bord, og det var bestemt også lækkert.
KH fra hele bocciaholdet

13 agosto 2026

Hej Margit

Tusind tak for den skønne hilsen fra hele bocciaholdet. Det glæder os virkelig at høre, at årets sommerudflugt på Skanderborg Sø blev en god oplevelse – og at vejret viste sig fra sin bedste side.

Vi håber, at I får mange flere hyggelige sommerudflugter sammen – og måske ses vi ombord på Dagmar igen en anden gang.

De bedste hilsner til hele bocciaholdet :-)

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var sammen med min mor på tur med…

Jeg var sammen med min mor på tur med Dagmar i sommerferien det var en rigtig dejlig tur og selvom min mor er dårligt gående og bruger rollator fik hun hjælp af personalet til at komme om bord

21 agosto 2026

Hej Lars

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du og din mor havde en god tur med Dagmar. Det betyder meget for os, at alle føler sig godt hjulpet og velkomne ombord, så vi er rigtig glade for at høre, at vores personale kunne gøre turen tryg og behagelig for jer

Vi håber at se jer ombord igen en anden gang!

Skøn sejltur på Limfjorden

Skøn sejltur på Limfjorden. Vi fik den skønneste grill buffet ombord. Lækkert mad og hyggelig betjening.

18 agosto 2026

Hej Marian

Tusind tak for den fine anmeldelse om vores grillaften. Vi håber at kunne byde dig velkommen ombord næste sæson!

Venlig og imødekommende personale

Venlig og imødekommende personale, hyggeligt om bord, hyggelig tur - overvej dog lidt historiefortælling :)

20 giugno 2026

Hej Liselotte

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en hyggelig tur ombord og blev mødt af vores venlige personale.

Og tak for dit input omkring historiefortælling undervejs – det tager vi selvfølgelig med os.

Dejlig afslappende tur med Dagmar

Vi har været af sted 2 gange, her i 2026.
Første gang den 13. juni til “ølsmagning på søen” og anden gang den 28 juni til “banko på søen”
To skønne afslappende ture, med solskin og smuk natur, dejligt personale.
Det kan godt anbefales, at tage en tur med Dagmar på Skanderborg Sø.
Det er ikke sidste gang, vi gør det🤗

28 giugno 2026

Hej Jan

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at I har været med os hele to gange i år, og at både ølsmagning og banko på søen har været gode oplevelser.

Tak for de fine ord om vores personale og for jeres anbefaling. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen ombord på Dagmar igen!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più