De skulle byta batteri i min iphone 14 , men lyckades skada telefonen bortom räddning och vägrar ersätta mig för den skada de orsakat . Undvik detta förtag som pesten , inkompetenta anställda och öve... Leggi di più
Lämnade in mobilen för batteribyte och märkte genast att batteriet inte hade blivit bättre utan sämre än innan. Bemötandet för missnöjet var katastrof. Otrevlig och skyllde på att jag använde mobile... Leggi di più
Bytte batteri på min Samsung kl.16.00 skärtorsdagen hos Fixmyphone Stora Brogatan i Borås. På långfredagen var mobilen helt vit,inget fungerade och butiken var stängd. På påskafton hade de öppet,f... Leggi di più
Har fått hjälp tre gånger. Tycker att personalen är mycket erfaren och kunnig när de bla. gjorde en reparation som andra reparatörer nekat att göra för de tyckte det var för svårt. Dessutom gick... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Laga iPhone i Göteborg, Stockholm, Borås, Västra Frölunda, Varberg. Reparera iPad och Laga mobiltelefon. iPhone reparation billigt - Fix My Phone
Fredsgatan 1, 411 07, Göteborg, Svezia
- fixmyphone.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Abbe fixade batteriet galet och…
Abbe fixade batteriet galet och superbra service!! Bäst
”Skärmskydd” Iphone 16+
Fick ett skärmskydd monterat på en Iphone 16+.
Täcker inte hela framsidan, 1mm runt om som inte skyddas. men enligt killen i butik var inte skärmen hela framsidan och att skyddet täcker skärm. Skulle det bli en skada utanför så skadas inte skärmen. När jag då frågade om man inte behövde byta skärm om det blev en skada på kanten var svaret -Jo, det sitter ihop…
Men ändå ansåg båda han och supporten att det var rätt ”skärmskydd” och gick inte att ångra köpet.
3h senare var ”skyddet” spräckt på grund sv att en smäll mot kanten av ”skärmskyddet” hade det gått hela vägen ut till kanten av telefonen mot silikonskyddet hade det aldrig gått sönder.
400kr för att 3h senare behöva byta igen..
Rekomenderas INTE
Lämnade in 2 st mobiler i Sundsvall
Lämnade in 2 st mobiler i Sundsvall. Ena gick inte att laga till ett realistiskt pris (för skadad), men den andra lagades till ett bra pris.
Hatten av för Jonas!
Alingsås - trevligt och proffsigt bemötande
Trevlig kille i butiken som hjälpte mig att fixa ett nytt armband till min klocka
Abbe hjälpte mig att byta batteri
Abbe hjälpte mig att byta batteri
Super service ! Så snabbt och trevligt bemötande
Väldigt bra bemötande🙌
Musse bytte mitt batteri på min telefon…
Musse bytte mitt batteri på min telefon utan problem och väldigt snabbt.
Tack så mycket för bra service ino
Tack så mycket för bra service ino
Superfin service som hjälpte mig att…
Superfin service som hjälpte mig att komma vidare med min iPhone.
Tack!
Var inne på Ingelsta och fick hjälp av…
Var inne på Ingelsta och fick hjälp av Mustafa som hjälpte mig med mina högtalare,super härlig och trevlig kille!
Absolut utmärk bemötande och service
Absolut utmärk bemötande och service, rekommenderar 100%
Abbe
Jättebra råd och hjälp med mobilen!
Vi fick jättebra råd & hjälp av Abbe idag!
Han var ärlig i sina råd och vi rekommenderar andra varmt att söka upp honom när ni behöver hjälp med era mobiler!
Bra bemötande och service av Musse i…
Bra bemötande och service av Musse i norrköping
Superbra bemötande och service!
Superbra bemötande och service!
Musse är rätt person på rätt plats!
Abbe i Göteborg gav mig 100% service
Abbe i Göteborg gav mig 100% service! Kan varmt rekommendera Fix my phone!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Engagerad personal
Engagerad personal, Innocent i Gallerian Stockholm med kollegor gjorde allt de kunde för att byta min trasiga skärm samma eftermiddag. Kompetens och det lilla extra.
Blåsare lurar genom skicka dubbla…
Blåsare lurar genom skicka dubbla sacker när man bokat 1
Ingelsta Norrköping
Var på Ingelsta Norrköping en kvart innan stängning men killen som jobbade tog sig tid och hjälpte oss efter stängning. Stor guldstjärna till Mustafa! 🙌🏻
Toppen bra service
Toppen bra service, gjord min dag// tusen tack Mustafa☀️
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.