FIT.nl Recensioni 223

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

In 10 weken tijd ben ik door Jeroen en Elianne klaargestoomd voor mijn eerste marathon ooit. Vlak na de geboorte van mijn zoon en een trainingspauze was het een long shot, maar ik wil de eerste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb het IGNITE9 programma gevolgd bij Jeroen. Had voor mijzelf als doel om beter te weten hoe je gerichte krachttraining (focus op billen) kan combineren met cardio (hardlopen). Jeroen schreef een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zelf ben ik heel sportief maar kwam gewoon niet verder zelfstandig naar de volgende level sterker en fitter te worden in conditie en kracht samen met een langdurige blessure. Daarom was ik op zoek naa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb meegedaan met de hybride clinic die werd verzorgd door Jeroen en Joeval. Deze clinic was zeer leuk en informatief en behandelde zowel de theorie als de praktijk (techniektraining hardlopen was... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ambulatorio di zona

Scritti dall'azienda

FIT.nl is hét online platform met tips en adviezen over fitness, voeding en gezondheid. BTW: NL853053170

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Haal dit boek in huis

Voor school ben ik dit boek nodig aankomend jaar. Afgelopen week heb ik hem binnengekregen, heb het boek al bijna uitgelezen en de lessen zijn nog niet eens begonnen. Het is zo ontzettend boeiend en leest erg makkelijk door de goede uitleg die gegeven wordt. Ik zal het boek dan ook aan iedereen aanraden, vooral als je net begint. Dit omdat er duidelijke informatie in staat waardoor je zelf niet meer de “fouten” hoeft te maken. Kortom een boek dat handvaten biedt voor beginners en gevorderden zonder onzin. Groetjesss!

6 settembre 2023

Een goede klantenservice

De levering was 2x maal misgelopen. Zonder aarzelen heeft FIT.nl na een snelle en klantvriendelijke reactie het pakket onmiddellijk terug verstuurd.
Dankzij een goede klantenservice is alles toch vlot verlopen. Doe zo voort!

28 agosto 2023

Risposta di FIT.nl

Vervelend dat de levering in eerste instantie niet goed ging... maar fijn dat we het toch netjes voor je hebben kunnen oplossen! 💪

Overzichtelijk

Ik krijg snel antwoorden zie mooie topicstarter maar moet me er nog wel verder in verdiepen.ik gebruik de ap o voor mijn voortgang. Ben alleen nog meer op zoek binnen mijn voeding en discipline

19 agosto 2023

Risposta di FIT.nl

We zijn blij om te zien dat je zo actief bent in de community Niels! Heb je ons voeding gedeelte in de PRO omgeving gezien? Met alle voedingsschema's, voedingshulp etc.

Het boek slanker

Slanker is een heel duidelijk en overzichtelijk boek. Ik ben er super blij mee

19 agosto 2023

Risposta di FIT.nl

Fijn om te lezen dat je zo blij bent met het boek!

Expert advies

Heel goeie adviezen die van toepassing zijn op mijn doelen. Informatie is gedetailleerd maar lees heel goed en is goed onderbouwd met expertises. Na elke hoofdstuk ben ik meer gemotiveerd om stappen te nemen naar en fit leven.

8 agosto 2023

Risposta di FIT.nl

Super Wayne, wat goed dat je gemotiveerd raakt van onze boeken. Zet 'm op met het in de praktijk toepassen van alle adviezen!

Heel veel goede info

Heel veel goede info, waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Ongelofelijk lage prijs voor wat ik krijg. Snelle levering, echt binnen 1 dag. Bedankt Fit!

8 agosto 2023

Risposta di FIT.nl

Wat fijn om te lezen :-)
Veel plezier met je bestelling en succes!

Superfijne shop

Superfijne shop. Boek was nota bena binnen twee dagen naar Duitsland verstuurd. Bij FIT zitten echte ervaringsdeskundigen dus hier zit je goed.

12 agosto 2023

Risposta di FIT.nl

Super bedankt voor je recensie! 💙

Sterker en slanker

Volledige uitleg van wat, hoe, wanneer en waarom. Dit is het meest complete naslagwerk dat ik ooit gelezen heb.

9 agosto 2023

Risposta di FIT.nl

Wauw, wat top om te lezen! Daar worden wij enthousiast van 😃
- Team FIT.nl

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering ondanks verkeerd bezorgen door Postnl.

5 agosto 2023

Risposta di FIT.nl

Fijn te lezen dat het alsnog goed is aangekomen Raymond. Veel plezier met je bestelling!

Duidelijk en leerzaam.

Ik ben met het boek slanker begonnen en het is een duidelijk en leerzaam boek, het is vooral interessant te lezen hoe je excuses verzint om jezelf te buiten te gaan aan verkeerd voedsel (troep) mij wel bekend.

7 agosto 2023

Risposta di FIT.nl

Wat goed dat je gestart bent met SLANKER. Maak ook zeker gebruik van de opdrachten in het boek. Die gaan je helpen de theorie in de praktijk toe te passen. Succes!
- Team FIT.nl

Valutata 5 stelle su 5

Fit.nl heeft goede adviezen en goede producten.

Fit.nl levert goede producten en geeft goede adviezen op het gebied van fitness. Geen flauwekul maar gewoon concrete tips waar je iets aan hebt. Ik heb recent een paar boeken bij Fit.nl gekocht die boordevol staan met waardevolle informatie. Met het in de praktijk brengen van alles kan ik voorlopig weer even vooruit.

5 agosto 2023

Risposta di FIT.nl

Hi Maurice, wat super dat je actief aan de slag bent gegaan met onze boeken. Goed te lezen dat deze zo positief worden ervaren. Succes, zet 'm op! 👊

Goede begeleiding

Goede begeleiding, niet enkel een app maar ook mensen die je persoonlijk volgen .

27 luglio 2023

Risposta di FIT.nl

Fijn dat je de persoonlijke aanpak positief ervaart! En super bedankt voor het plaatsen van je recensie.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più