Fruebjergvej 3, 2100 København, København Ø, DK

Det kändes mest som att hon vi pratade med ville få bort oss efter de mest basala frågorna. Vi blev rekommenderade att ringa akuten, men akuten blev bara sura eftersom det tydligen inte var något aku... Leggi di più

Første juledag og kun dyrelæger tilgængelig på et stinkende dyrt tillæg på et par tusinde kr. Har firstvet igennem forsikringen og tænkte at give det et skud. 8 min senere havde jeg en dygtig flink... Leggi di più

Kan slet slet ikke anbefale jer nok. Det er en fantastisk mulighed altid at have en dyrlæge ved hånden når man er bekymret for sine dyr. Kan lige give ro i sindet når man er bekymret ( og redde bø... Leggi di più

Don’t use never this app please. Just go straight to the doctor. Otherwise you will pay 699kr and they will tell you that you must go to the doctor. Be careful, they don’t write you any medication.

1. Veterinario

No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

En god oplevelse

En god oplevelse. Godt med hjælp. Dog ønsker jeg, at man har lidt længere tid med dyrlægen og flere konsultationer årligt.

28 ottobre 2020

Jeg er så heldig at jeg igennem min…

Jeg er så heldig at jeg igennem min hunde forsikring har gratis adgang til Firstvet.
De gange jeg har haft brug for hjælp har der altid været mulighed for at booke en tid indenfor kort tid. Jeg har også talt med den samme dyrelæge, måske bare held. At skrive det er professionelt er jo en selvfølge men det er trygt at føle at ens bekymring og en kort video samtale tages alvorligt og der bliver spurgt ind til hunden, kan se billeder og hunden fx . Det er virkelig guldværd

Veldig gode råd

Veldig gode råd, god og oppklarende samtale med veterinær.
Desverre sviktet teknikken oss litt. Den viste oss som offline, selv om vi ventet med appen åpen.
Samtalen med veterinær på telefonen var allikevel god nok til at vi fikk de svarene vi trengte.
Flott tjeneste.

25 ottobre 2020

Det var ret nemt at sætte op

Det var ret nemt at sætte op. Forbindelsen var god. Dejligt at have konsultation hjemmefra ens egen stue. God og grundig Dyrelæge som var rolig og profesionel.

God dejlig rådgivning

Dejlig at man altid kan få råd af nogle dyrlæge om det skal ses eller det går over. Skønt at ens forsikring dækker det så det er gratis rådgivning. Dog er det øv at de ikke kan rådgive medicin eller udskrive det. Ellers rigtig god vejledning og gode til at berolige en når man er en pryllet hundemor.

24 ottobre 2020

Det er så rart atkunne få et godt råd

Det er så rart atkunne få et godt råd, når egen dyrlæge har lukket.
Oplever en meget kompetent hjælp.

9 ottobre 2020
Logo di FirstVet - Danmark

Risposta di FirstVet - Danmark

Hej Sanne. Tusind tak for din anmeldelse og fordi du gav dig tid til at skrive den! Vi er meget glade for at kunne hjælpe :) God efterårsferie! //Kundeservice DK

Nærværende og synes at hun var god til…

Nærværende og synes at hun var god til at guide i forhold til hvad det var vi skulle gøre og hun var meget OBS på hvordan vores hund reagerede. Vi følte os trygge og hun tog sig god tid til os.

5 ottobre 2020
Logo di FirstVet - Danmark

Risposta di FirstVet - Danmark

Hej Rikke. Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Vi er meget glade for at kunne hjælpe, når man er bekymret! :) Rigtig god weekend //Kundeservice DK