Endnu en gang har jeg bestilt via firstfloorcph og oplevelsen har været lige så god her anden gang. Kompetent rådgivning hele vejen igennem, levering efter aftale og med søde montører. Jeg har anbef... Leggi di più

Da jeg var på udkig efter en glasvæg fandt jeg firstfloorcph, og jeg valgte dem grundet en god pris, flot udførelse og venlig vejledning. Jeg er super tilfreds efter glasvæggen er monteret, den er så... Leggi di più

Anden gang jeg køber løsninger fra ffcph. Som første gang var processen super god, en mail med ca. mål, en professionel opmåling af en sød medarbejder og nogle uger senere den flotteste løsningen mell... Leggi di più

Havde bestilt nogle bordben, de trak pengene og så hørte jeg ikke mere. Da jeg kontaktede firmaet, fik jeg at vide, af den åbenlyst uinteresserede medarbejdere, at det var noget som tog tid at lave, m... Leggi di più

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Super flotte New Yorker Døre!!

Vi bestilte to dørpartier. Mikkel og Daniel var super gode i den indledende dialog og på trods af skæve-skrøbelige vægge kom de frem til en god, flot og holdbar løsning til begge rum.
De ene parti krævede lidt efterjustering, men dette krævede blot et opkald til Mikkel og så var det ordnet. Der er kun gode ting at sige om processen, montørerne og produktet og vil til en hver tid anbefale firstfloorcph.

22 giugno 2021

Overholder ikke aftaler

Overholder ikke aftaler, trækker helt vild ud 😢

14 giugno 2021
Logo di FIRST FLOOR

Risposta di FIRST FLOOR

Hej Birgit

Jeg har prøvet og ringe en del gange siden din anmeldelse. Det er ikke lykkedes at komme igennem. Jeg synes i din korte anmeldelse her at du mangler at beskrive du bestiller uden at skrive din adresse + at du efter vi beder om at få den ifht afsendelse ikke skriver den. Så er det klart det trækker ud :-). Husk også at du fik lov at levere benene retur og fik pengene tilbage.. Dette på trods af at varen var som beskrevet og det var dig selv der havde misforstået hvilken behandling stålet havde fået.
God dag og dejligt vi fik løst det.

5 af 5 mulige!

5 af 5 mulige!
Jeg bestilte en stor glasvæg med tilhørende døre. Mikkel var super god i den indledende dialog og kom med sparring hele tiden. Glasvæggen er monteret til perfektion og jeg er super glad for at jeg valgte dem.

Kundeservice - 5 stjerner
Fleksibilitet - 5 stjerner
Kvalitet - 5 stjerner
Montage - 5 stjerner

De kan bare deres kram. Mere er der ikke at sige til det! :) Det er ikke sidste gang jeg benytter dem til et projekt.

7 maggio 2020

Endnu engang Service og produkter i verdensklasse

Sidste år da jeg skulle have sat en New Yorker væg op I min lejlighed, afsøgte jeg markedet grundigt, efter flere snakke med Mikkel og Daniel fra First Floor CPH, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville benytte First floor. De kom med kompetent vejledning, og fantastisk service. Særligt opsætningen af væggen var fantastisk, rigtig godt håndværk, og hvad endnu bedre var at lejligheden stod som ny da de forlod den. Der var Ikke noget murestøv eller rester fra opsætningen. En sjælden service ikke mange håndværkere formår at levere længere.

Da jeg i år skulle have sat en New Yorker væg op på mit arbejde, var det derfor naturligt at kontakte First Floor igen, og endnu engang var servicen i top – de leverede flere vægge til vores nye kontormiljø og opsætningen gik som altid smertefrit – og slutproduktet er helt i TOP. First Floor CPH har på den måde både leveret sublim service og håndværk både til mig privat og den virksomhed jeg arbejder for.
Sidst men ikke mindst købte jeg 3 lamper, som ny lyser i mit køkken – og jeg ELSKER dem!

Daniel, Mikkel og resten af team First Floor – tusind tak for jeres professionelle arbejde, gode service og fede produkter. Jeg glæder mig til at bruge jer næste gang.

24 marzo 2019

Super oplevelse med First Floor CPH

Super oplevelse med First Floor CPH

Fik sat en New Yorker væg op med skydedør og lydisolerende glas. Flot resultat og ikke mindst super oplevelse med Daniel og hans team. Detaljerorienterede og gik ikke på kompromis med den endelige løsning - heller ikke selvom det betød at de lige måtte komme forbi et par ekstra gange, fordi der skulle måles ekstra op og rettes op på eksisterende vægge.
Helt igennem godkendt. Vil til hver en tid anbefale dem!

7 marzo 2019

KVALITET I SÆRKLASSE

Jeg kontaktede Firstfloor tilbage i Marts måned, da jeg havde set mig lun på flere af deres produkter inde på deres hjemmeside. Jeg kom i kontakt med Daniel, som var yderst sympatisk og kompetent. Daniel hjalp mig med gode råd og materiale sammensætninger. Efter længere tids tænke pause, kontaktede jeg igen Daniel, han kunne huske mig trods deres store succes og mange kunder. Det er noget som jeg syntes er virkelig god service og viser, at hver eneste kunde får en super behandling og deres opmærksomhed. Har nu modtaget mine varer og de er fuldstændig som de lovede. SUPER kvalitet og kan klart anbefales.

1 ottobre 2018

Yderst sympatiske og til at regne med

Jeg bestilte et bord, som jeg fik skræddersyet efter mine ønskede mål. Ved levering af bordet, fandt jeg ud af at jeg havde målt forkert op, således at bordet var for stort til mit rum. Firstfloorcph tog efterfølgende bordet tilbage, og på trods af en lidt længere leveringstid, lavede de et nyt til mig uden ekstra omkostninger for mig. Alt dette på trods af at jeg havde specieltbestilt bordet. Generelt en super god oplevelse, rimelig hurtige til at svare og pålidelige mennesker. Håndværket er 120 % i orden, og jeg er ekstremt tilfreds med mit nye bord. Jeg kommer helt sikkert til at købe fra Firstfloorcph igen, næste gang jeg skal have et nyt møbel.

14 dicembre 2016

Meget professionelle!

Hold da op!
Magen til service skal man lede længe efter! Yderst professionelle folk, som holder hvad de lover, og er meget flinke at skrive med.
Hurtig proces med at få bordet lavet, samt leveret!
Jeg ville aldrig tøve med, at anbefale First Floor CPH til venner og bekendte!
Ekstrem god oplevelse!

24 agosto 2016