Fikk faktura på 119,- for bompassering som kostet 40,-. Var uheldig å betale denne to ganger, og sendte henvendelse via kontakskjema. Fikk etterhver tilbake 19,-. Ringte kundeservice (laaaang ventetid... Leggi di più
Finter.no dobler beløpet det koster å passere bommen. Bomavgiften var 75,-, Finter legger til gebyrer på 79,- Total pris blir 154,- for bompassering. Kan det være lov av finter å gjøre det? I ti... Leggi di più
Kort frist 48t for betaling og muligheten stoppes automatisk da og faktura m kr 79 i gebyr sendes. Bomavgift kr 50. Kan ikke lagre kort for automatisk betaling uten en abonnementsløsnong med månedsge... Leggi di più
Jeg betalte en bompassering som jeg hadde i desember 2025. Selve passering kostet under 200 kr, jeg får fortsatt faktura fra Finter AS selv om jeg har gitt beskjed på at det er allerede betalt. Den øk... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Vi parkerte ved Tiller Panorama og bare rot med Finter etterpå🤬
Vi parkerte ved ett hotell og betalte parkering i resepsjonen slik de oppfordret til. Fikk faktura på to dager, klaget og fikk medhold. Får fremdeles faktura fra Finter🥵
Jeg fikk plutselig en henvendelse i…
Jeg fikk plutselig en henvendelse i Digipost om en faktura som måtte betales snarest, kunne ikke finne kontaktinfo for å betale på vanlig måte i banken. Deretter en tilleggsfaktura. Har ikke fått faktura på Mail eller i banken. Veldig uholdbart system. Må ringe dem imorgen og klage.
Enda en faktura på en bompassering som ikke har funnet sted.
Ut av det blå fikk jeg en betalingspåminnelse med frist på 2 dager den 31,12, 2024! I påminnelsen sto det ikke hva det skulle betales for eller beløp. Ei heller noe om når tildragelsen skulle ha funnet sted.
Etter en del leting greide jeg å finne fakturaen og fikk da se at det var en faktura på en bompassering på Vrådal Panorama - et sted jeg eller bilen min aldri har vært.
Jeg kontaktet derfor Finter via E-post, men har siden ikke hørt noe, før det igjen dukket opp en faktura (via digipost) med ny tidsfrist 20.01.25.
Jeg svarte på denne med å lure på om de kunne lese - noe det ser ut til at de ikke kan,
Nå har jeg ikke tenkt å bruke mer energi på å løse deres problemer med å identifisere bilskilt.
Heldigvis har jeg bevis på at bilen ikke kan ha vært på Vrådal på det angitte tidspunktet,
Alle dere som har hatt negative opplevelser med Finter bør informere kundene til Finter om hvordan de oppfører seg slik at disse kan ta grep og finne seg en annen leverandør av bom- og parkeringsinnkreving.
Passerte bom på Tempelvegen 30/12 og…
Passerte bom på Tempelvegen 30/12 og prøvde å betale med vips innen fristen på 48 timer.
Fikk melding om feil på systemet og fikk ikke betalt, vi var 4 stk som fikk samme feilmelding. Måtte da be om faktura og fikk da regning på 131,60 på en passering til 60,-. Ren svindel !
Kynisk grådighet har ingen skrupler.
Jeg parkerte på en parkering med en oppslagstavle som ikke ga noe tegn til at dette var et ran. 6 timer parkering = 600kr. Kynisk grådighet har ingen skrupler. Denne Svean Pedersen familien er et godt eksempel på noe av det som er galt med verden. Noen må få stoppet slike folk. Årets Gaselle bedrift...
Svindelselskap
Svindelselskap! Var på jakt, og siden jeg ikke betalte regningen innen 24 timer, noen som var umulig uten dekning, fikk jeg et vanvittig tilleggsgebyr!
Fått en faktura på bomplassering i et…
Fått en faktura på bompassering i et fylke vi ikke har vært i. Bare svindel!!!
Fikk Faktura pga snø,Vi mottok faktura…
Fikk Faktura pga snø,Vi mottok faktura på arbeidsbil som aldri hadde passert bom stasjon, Da bilen ikke har vært i bruk på 3 måneder, Fikk omsider tak i Finter,og fortalte at det ikke kan stemme , Fikk da til svar at di ikke fikk sett hele skiltnummer pga snø, så da virker det som di har gjetteleken, og sender ut faktura på det di tror stemmer . Tragisk måte og jobbe på
Ren svindel bedrift
Søppelfirma som opererer i gråsonen av…
Søppelfirma som opererer i gråsonen av lovverket med høye gebyrer. Det ligger tydelig føringer for størrelsen på et fakturagebyr. Finter lurer seg unna med å dele opp faktureringen i det de kaller "oppslag og lagring" (59kr) først, deretter sendes faktura ut. Oppslag og lagring er riktig nok en nødvendig del av arbeidet for å fakturere. Kundeservice svarer ikke på spørsmål.
Dette er et selskap som spekulerer i…
Dette er et selskap som spekulerer i folks uvitenhet og frykt for å få økonomiske krav mot seg. Oppfordrer folk til å bestride de ekstra omkostningene og ta kontakt med Forbrukerrådet for hjelp og veiledning, evt kreve møte i forliksrådet. De driver med svindel under dekke av godt ordforråd. Til alle som velger bomselskap; ta inn kritikken rundt selskapet og velg noe annet!!
Sender meg faktura, som ikke er min
Sender meg faktura, jeg bor på andre siden av landet. De sier det var en feil avlesning. Bare svindel
Useriøst firma som bøtelegger personer…
Useriøst firma som bøtelegger personer som parkerer på lovlig vis og betaler for tiden sin de står parkert !
Når du har et overvåknings system som skal registrere inn og utkjøring!! I tillegg kommer man inn her på denne nettsiden og forstår hvorfor dere er så useriøse som dere er, når dere får like mye dårlige omtaler! Blir det garantert ikke den siste omtalen dere får heller ! Til alle oppdragsgivere som bruker dere … tragisk …
Kjeltringer
Kjeltringer. En bompassering på 90kr ble til 368kr fra inkassokrav fordi de presterte å sende fakturaen til feil adresse.
Hadde betalt på selve parkeringen
Hadde betalt på selve parkeringen, men Finter sendte bot, så flere purringer. Jeg har 2,5 måned senere fremdeles ikke fått tilbake de 480,- de skylder meg. Selv om jeg har sendt de kvittering, og mast på de.
Makan til svindelselskap
Makan til svindelselskap. Nekter for opplagt feil ifbm. parkering!
Passering Ringkollveien
Passering Ringkollveien, prøvde å betale 45kr 20 timer etter passering, logger inn men da er det Oppslag og lagring kr 59 i tillegg mao ikke mulig å betale for den reelle passeringen.
Svindel selskap
Svindel selskap
75kr faktura og 350 gebyr 2min etter faktura dato.
Ingen svar på mail eller telefon.
Svindel selskap 75kr faktura og 350…
Svindel selskap 75kr faktura og 350 gebyr 2min etter faktura dato.
Naturell ingen svar på mail eller telefon.
Sjukaste fakturan jag någonsin sett
Sjukaste fakturan jag någonsin sett, 55kr bomavgift, 59kr lagring og oppslag, 12,60 kr faktura gebyr, totalt 126,60kr. Extremt vilseledande och otydlig information angående betalning på skyltarna. Inget sms, mail eller notis om att det finns en bomavgift att betala inom en viss tidsperiod. Åkte genom bom den 24 okt, fick påminnelse brev den 26 okt, ringer kundservice samma dag och frågar om man kunde betala vi telefon men fick ett nej och att jag måste vänta på faktura. Scammers 👎🏻