Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service och personal som gör det lilla extra för sina kunder. De återkopplar snabbt med lösningar, svarstiden är kort och de sätter verkligen kunden i fokus. Leveranstiden är kort vilket al... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Att ni har laxmajonnäs ,detta kulinariska raffinemang ,är ytterst hedervärt med tanke att det inte funnits i Sverige på många år trots att det görs av Felix och förtjänar all uppmuntran. Mvh Kristia... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Laxmajonäs Produkten finns inte att köpa i någon butik i vår närhet längre. Ett gott pålägg vi ofta hade förr. Suget efter smaken gjorde att jag beställde från Finland.

Valutata 5 stelle su 5

Finskt Godis ger alltid snabb och personlig service, vilket är mycket ovanligt idag. Jag återkommer alltid som kund.

1. Negozio di dolciumi e caramelle
  2. Dolciumi
  3. Grossista di dolciumi

Scritti dall'azienda

Vi på finsktgodis.se är din finska butik för finska produkter, där vi tillhandahåller ett sortiment av finska produkter så som Finskt Godis och andra Finska varor från Finland. Vi hoppas du gillar våra finska produkter så mycket att du vill tipsa dina vänner om oss. Om du inte är nöjd så vill vi att du kontaktar oss.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Det va första gången som jag hanlade…

Det va första gången som jag hanlade hos er men inte sista....vi hörs igen.

Vänligen Pirjo

28 aprile 2025

Hej Pirjo,
Vilken glädje att läsa din recension, du gjorde verkligen vår dag! 💙

Tack för att du tog dig tid att skriva, och för att du valde att handla hos oss.

Vi ser verkligen fram emot att få packa fler goda finska favoriter till dig framöver.

Snabb leverans!

Snabb leverans, väl paketerat. Produkterna var helt i linje med förväntningarna, bra bäst-före datum. Inga klagomål!

31 marzo 2025

Risposta di Finskt Godis

Tack för det fina omdömet! Så skönt att allt levde upp till förväntningarna 🙏 Vi hoppas få skicka ännu mer gott till dig snart!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och personligt…

Snabb leverans och personligt bemötande! Så nöjd🥰

29 gennaio 2025

Risposta di Finskt Godis

Så härligt att höra! 🤩 Vi blir verkligen glada över att du uppskattar både leveransen och vårt bemötande. Tack för att du delar med dig – det betyder mycket för oss! 💙

Hoppas vi får glädjen att hjälpa dig igen snart!

Varma hälsningar:
Matilda på Finskt Godis

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och bra service och leverans!

Snabb och bra service och leverans!

29 gennaio 2025

Risposta di Finskt Godis

Det gläder oss att du är nöjd med både service och leverans. Vi uppskattar verkligen att du handlar hos oss och hoppas få välkomna dig igen snart!

Ha en fantastisk dag! 🌿😊

Önskar:
Matilda på Finskt Godis

Snabb leverans dock lite dyr fraktavgift

Snabb leverans dock lite dyr fraktavgift

10 gennaio 2025

Tack för din feedback! 💙
Vi förstår att fraktavgiften kan kännas hög, men den speglar våra faktiska kostnader för att skicka varorna.

Just nu erbjuder vi både hemleverans och standardfrakt för att ge fler valmöjligheter.

Vi arbetar aktivt för att kunna skriva ett fraktavtal och pressa priserna, vilket vi hoppas kunna erbjuda snart. Tack för att du stöttar oss på vägen dit, det betyder mycket! 😊

Snabb återkopplin o leverans

Snabb återkopplin o leverans, proffsigt bemötande.

21 gennaio 2025

Risposta di Finskt Godis

Tack för ditt fina omdöme! 💙 Det gläder oss att du uppskattar vår service och snabba leverans. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det bästa möjliga bemötandet. Hoppas du njuter av din beställning!

Valutata 5 stelle su 5

Samma goda smak som tidigare när det…

Samma goda smak som tidigare när det såldes i Sverige av Felix. Snabb leverans.

19 gennaio 2025

Risposta di Finskt Godis

Tack för ditt omdöme! 💙 Det är fantastiskt att höra att smaken lever upp till dina förväntningar. Vi är också glada att du är nöjd med leveransen, det betyder mycket för oss.
Hoppas du fortsätter att njuta av dina favoriter!

Valutata 5 stelle su 5

Blixtsnabb leverans och god lakrits!

Blixtsnabb leverans och god lakrits!

16 gennaio 2025

Risposta di Finskt Godis

Tack för ditt härliga omdöme! 💙
Vi är glada att du uppskattar den snabba leveransen och att lakritsen föll i smaken.
Hoppas vi får förgylla din dag med fler godsaker snart!

Valutata 5 stelle su 5

Nöjd med varan. Super snabb leverans. Trevligt att personen som packat varan skrev sitt namn.

Snabb leverans! Trevligt att personen som packade varan skrev sitt namn på följesedel

9 gennaio 2025

Risposta di Finskt Godis

Stort tack för din fantastiska recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Vi är verkligen glada att du är nöjd med din vara och att vår snabba leverans levde upp till dina förväntningar.

Vi tycker det är viktigt att lägga en personlig touch, så det är extra kul att du uppskattade att packarens namn fanns med på följesedeln!

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan göra för dig!

Snabb och personlig service ✨

23 dicembre 2024

Risposta di Finskt Godis

Tack för ditt fantastiska omdöme! 💙

Det betyder så mycket för oss att du uppskattar vår snabba och personliga service. Att du väljer att återkomma som kund är det finaste betyg vi kan få.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och härligt att finska…

Snabb leverans och härligt att finska varor som inte går att köpa i Sverige kan beställas hos er. Tack! 🤗

4 dicembre 2024

Risposta di Finskt Godis

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du uppskattar vår snabba leverans och möjligheten att få tag på finska varor som annars kan vara svåra att hitta. Det är precis därför vi finns, för att sprida lite finsk glädje!

Tack för att du handlar hos oss, och varmt välkommen tillbaka!

Bra utbud och snabb leverans

Bra utbud och snabb leverans

15 dicembre 2024

Risposta di Finskt Godis

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med vårt utbud och att leveransen fungerade snabbt och smidigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Ha en riktigt härlig dag!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più