En liten del av Finland, Har handlat flera gånger utan problem, skickas alltid i tid och leveranstid stämmer bra, de få gångerna som det har stått fel i lagersaldot så har jag alltid fått ett mail so... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Är så glad att man kan få tag på Felix Laxmajonnäs genom er. Fanns alltid hemma förr. Sen försvann den från svensk tillverkning. Men nu har den hittat hem igen tack vare er.
Snabb leverans och med det är vi nöjda! Anledningen till att inte satte 5- stjärnor är att de sköra kakorna låg längst ut i kartongen, då med ingen packnings fyllning runtom. Några pepparkakor hade g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevliga finsksvenska damer med bra serviceanda.Många olika sorters godis med en egen lakrits/salmiak-avdelning. Finnarnas,enligt beskrivning, favoritgodis Ässä gick hem även hos mi. Pyttiga bitar men... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi är fyra systrar och mamma med finska rötter och vi delar alla en stor passion för mat.❤️ I webbutiken har hittar du i dagsläget varor och produkter som klarar vanlig frakthantering med några dagars leveranstid. Detta innebär att vi inte kan erbjuda färsk- och kylvaror i vårat sortiment. Webbutiken Finska Butiken drivs av familjen Stobin som också har drivit Finska Butiken i Hötorgshallen, Stockholm, mellan 2013-2020. I mars 2020 stängde vi vår fysiska butik i Stockholm och verkar nu endast med webbutik och event. Vi driver webbutiken vid sidan av våra ordinarie heltidsarbeten, vilket innebär att vi tyvärr inte har någon på "kontoret" som kan svara på mejl inom någon timme - men vi lovar att vi svarar inom 2 arbetsdagar och så snart vi bara kan! Anmäl dig gärna till vårat nyhetsbrev via länken på vår hemsida, så får du vara bland de första att ta del av erbjudanden och inbjudningar till event, gästspel och eventuella framtida nya koncept. Sortimentet uppdateras kontinuerligt och har du något önskemål på vad du skulle vilja finna i webbutiken, så är du varmt välkommen att kontakta oss genom att mejla oss på info@finskabutiken.se ❤️
Non risultano inviti alla recensione recenti
Mycket nöjd med Finska Butiken. Snabb leverans och trevligt bemötande när jag dagen efter det att beställningen var gjord mailade dem för att göra en ändring. De svarade då omgående så att jag fick den hjälp jag behövde göra.
Christina

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
När ni skriver att det är kort datum så förväntar man sig inte att varorna är 3 månader gamla! Dåligt av er!

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Då lagersaldot var fel på en produkt så kom det en fin liten lapp med i beställningen med en förklaring och en ursäkt för det inträffade. Produkterna som inte dök upp var ersatta med andra lite dyrare varor istället. Personlig, fantastisk service och snabb leverans! Världsklass helt enkelt!!

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Bra priser och blixtsnabb leverans, och produkterna var suveränt goda

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Som alltid, bra och snabb service och leverans....
Tack!

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Negativt att inte ha hemkörning annars ok

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Bra paketerat och snabb leverans. Finns inget att klaga på.

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Helt enkelt: TOPPEN TOPPEN BRA!
Toppenfina varor och såå många lockande smaker från Finland!
Toppenfin service! Stort tack!
Rekommenderas verkligen!
Allt Gott!

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Snabb leverans och med det är vi nöjda!
Anledningen till att inte satte 5- stjärnor är att de sköra kakorna låg längst ut i kartongen, då med ingen packnings fyllning runtom. Några pepparkakor hade gått sönder. Jag förstår att det är inte lätt att packa såna. kakbitarna gick åt ändå !

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Fantastiskt. Stort utbud och snabb leverans. Handlar absolut igen.