L'azienda ha risposto
Är så glad att man kan få tag på Felix Laxmajonnäs genom er. Fanns alltid hemma förr. Sen försvann den från svensk tillverkning. Men nu har den hittat hem igen tack vare er.
Snabb leverans och med det är vi nöjda! Anledningen till att inte satte 5- stjärnor är att de sköra kakorna låg längst ut i kartongen, då med ingen packnings fyllning runtom. Några pepparkakor hade g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevliga finsksvenska damer med bra serviceanda.Många olika sorters godis med en egen lakrits/salmiak-avdelning. Finnarnas,enligt beskrivning, favoritgodis Ässä gick hem även hos mi. Pyttiga bitar men... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi är fyra systrar och mamma med finska rötter och vi delar alla en stor passion för mat.❤️ I webbutiken har hittar du i dagsläget varor och produkter som klarar vanlig frakthantering med några dagars leveranstid. Detta innebär att vi inte kan erbjuda färsk- och kylvaror i vårat sortiment. Webbutiken Finska Butiken drivs av familjen Stobin som också har drivit Finska Butiken i Hötorgshallen, Stockholm, mellan 2013-2020. I mars 2020 stängde vi vår fysiska butik i Stockholm och verkar nu endast med webbutik och event. Vi driver webbutiken vid sidan av våra ordinarie heltidsarbeten, vilket innebär att vi tyvärr inte har någon på "kontoret" som kan svara på mejl inom någon timme - men vi lovar att vi svarar inom 2 arbetsdagar och så snart vi bara kan! Anmäl dig gärna till vårat nyhetsbrev via länken på vår hemsida, så får du vara bland de första att ta del av erbjudanden och inbjudningar till event, gästspel och eventuella framtida nya koncept. Sortimentet uppdateras kontinuerligt och har du något önskemål på vad du skulle vilja finna i webbutiken, så är du varmt välkommen att kontakta oss genom att mejla oss på info@finskabutiken.se ❤️
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jätte bra att ni finns !
Att man får njuta av favoriter ,när man inte kan köpa dem i butik!! Bra paketerat med så gott ! Snabb leverans i samma vecka man beställde.
Brett utbud av finska produkter. Levererar snabbt och smidigt.
Levererade snabbare än jag förväntade mig och var väl förpackat. Hade kanske varit bra med ett något lägre pris på en produkt som ändå passerat bäst-före-datum, men jag fick vad jag ville ha.

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Det är så fint att kunna beställa hem en liten bit av Finlad, som Sverigefinne betyder det så mycket. Jag älskar utbudet och produkterna. Supersnabb leverans!. Otroligt trevligt litet företag♡!!. Kommer absolut beställa mer.

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Har inget negativt att säga om min beställning och leverans. Har handlat flera år hor Finska butiken och det har alltid fungerar bra. Snabb leverans

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
En liten del av Finland, Har handlat flera gånger utan problem, skickas alltid i tid och leveranstid stämmer bra, de få gångerna som det har stått fel i lagersaldot så har jag alltid fått ett mail som förklarar problemet. Ett måste om man längtar hem.
Enda negativa är att kexen Carneval ofta är slut.

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Enkelt att beställa och betala. Riktigt bra sortiment av finska produkter. Snabb leverans också!

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Bra och goda produkter! Trevligt bemötande och bra service!

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Kul att det finns en butik att kunna köpa finska varor som jag älskar!! Tack!!

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Saknar läsk att beställa. Jaffa. Tvålar som är gjorda i Finland. Flera schampo sorter som är finska.

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Snabb och korrekt leverans, som var toppad med fin (men inte överflådigt) inpacking. En bra unbox-experience helt enkelt.

Risposta di Finska Butiken - Delikatesser från öst
Dels att Finska Butiken fortfarande hade Turun Sinappia i sitt sortiment, vår absoluta favorit senap, alla kategorier. Perfekt i Sauna tillsammans med en makkara lenki.
Dels att leveransen gick fort.
Beställer gärna här igen