Finfly Recensioni 25

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Finfly bistod med bedriftslån for en mellomstor bedrift i Oslo regionen. De deltok i alle faser fra søknad, innhenting av tilbud, forhandlinger om pris/vilkår, til dokumenter ble signert og utbetal... Leggi di più

Jeg er imponert over hvor sømløs opplevelsen har vært med Finfly. En særlig stor takk rettes til Emil, som har vært proaktiv gjennom hele prosessen. Solid type og tilsynelatende solid selskap. Anbefal... Leggi di più

Finfly er en markedsplass som kobler bedrifter med de beste finansieringsløsningene på markedet. Vi tilbyr skreddersydde bedriftslån, factoring og kontantstrømoptimalisering gjennom vårt brede nettverk av banker og finansinstitusjoner. Vårt mål er å forenkle og effektivisere finansiering for små og mellomstore bedrifter, slik at flere kan vokse raskere og enklere. Med en digital og brukervennlig tjeneste gjør vi det enklere for bedrifter å finne riktig finansiering når de trenger det, helt gratis og uforpliktende for alle søkere.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Responsen og oppfølging har vært enestående

Responsen og oppfølgingen fra FinFly har vært gjennomgående fremragende og skiller seg positivt fra alle andre finansforetak jeg har erfaring med. Min kontaktperson, Emil, har i særlig grad bidratt til å befeste FinFly som en seriøs, profesjonell og løsningsorientert forretningspartner.

16 aprile 2026

10/10 kundeservice

Jeg er imponert over hvor sømløs opplevelsen har vært med Finfly. En særlig stor takk rettes til Emil, som har vært proaktiv gjennom hele prosessen. Solid type og tilsynelatende solid selskap. Anbefales.

6 marzo 2026

Pengene på kontoen dagen etter!

Vi hadde behov for midlertidig likviditet mens vi ventet på en prosjektutbetaling, og Finfly leverte raskt og profesjonelt. Fra første kontakt opplevde vi tydelig og effektiv kommunikasjon. Prosessen var enkel, strukturert og uten unødvendig byråkrati.

Emil utmerket seg spesielt med sin profesjonalitet, raske respons og evne til å skape trygghet i en presset situasjon. Han forstod behovet vårt umiddelbart og presenterte en finansieringsløsning som var både realistisk og gjennomførbar – uten krav om omfattende dokumentasjon. Vi følte oss oppriktig ivaretatt og opplevde at han jobbet for å finne den beste løsningen for oss.

Midlene var tilgjengelige allerede dagen etter. En smidig, forutsigbar og tillitsvekkende prosess fra start til slutt.

2 febbraio 2026

Fantastisk bedrift!

Finfly og Emil Elmberg anbefales på det varmeste!

Hyggeligere og bedre kundeservice skal du lete lenge etter.

Uten Finfly hadde vi ikke klart å utvide! Så tusen takk:)

9 febbraio 2026

Risposta di Finfly

Tusen takk for den positive tilbakemeldingen på opplevelsen hos oss. Vi setter stor pris på ordene dine og tilliten dere viser oss. Det er en glede å få jobbe med så gode bedrifter som dere. Vi heier på dere og ønsker all lykke videre.

Meget bra

Meget bra, profesjonell service. Effektiv og personlig oppfølging. Vi fikk det vi ba om i løpet av få dager. Kjempe fornøyd!

26 gennaio 2026

Teamet i Finfly

God kundeservice og effektiv håndtering…

God kundeservice og effektiv håndtering av søknadsprosessen.

13 gennaio 2026

Enkel prosess for oss

Enkel prosess for oss, det er vanligvis mye jobb å snakke med banker. For noen måneder siden fikk vår bedrift lånetilbud og valgte å si nei, det var helt i orden. Ved senere anledning var timingen rett og vi fikk raskt lånet. Takk!

26 novembre 2025

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, raskt svar og god service.. Anbefaler..😊

25 novembre 2025

Best service.

Best service. Emil Elmberg was really helpful.

21 novembre 2025

Risposta di Finfly

Tusen takk for den positive tilbakemeldingen på opplevelsen hos oss. Vi setter stor pris på ordene dine og tilliten dere viser oss. Det er en glede å få jobbe med så sterke bedrifter som dere. Vi heier på dere og ønsker all lykke videre.

Teamet i Finfly

Evelina fra Finfly er utrolig hjelpsom…

Evelina fra Finfly er utrolig hjelpsom og flink. Hun har bistått oss to ganger, og har alltid funnet gode løsninger som passer oss. Anbefales på det sterkeste.

10 novembre 2025

Risposta di Finfly

Tusen takk for den positive tilbakemeldingen på opplevelsen hos oss. Vi setter stor pris på ordene dine og tilliten dere viser oss. Det er en glede å få jobbe med bedrifter som dere. Vi heier på dere og ønsker all lykke videre.

Profesjonell og tett oppfølging

Finfly bistod med bedriftslån for en mellomstor bedrift i Oslo regionen. De deltok i alle faser fra søknad, innhenting av tilbud, forhandlinger om pris/vilkår, til dokumenter ble signert og utbetaling var gjort.

Finfly fulgte opp tett og med høy grad av profesjonalitet underveis.

1 ottobre 2025

Her fikk jeg utrolige gode råd og…

Her fikk jeg utrolige gode råd og oppfølging fra Evelina som INGEN av de andre store bankene ga meg. I tillegg strakk hun seg lenger og var villig til å ha møte på en søndag! Aldri før har jeg følt meg så godt ivaretatt en bank rådgiver. Hun vet hva hun driver med og enda mer. Super fornøyd med hele prosessen!👏

31 agosto 2025

Risposta di Finfly

Tusen takk for den positive tilbakemeldingen på opplevelsen hos oss. Vi setter stor pris på ordene dine og tilliten du viser oss. Det er en glede å få jobbe med så fremoverlente bedriftledere som deg. Finfly heier på deg og bedriften din og ønsker all lykke til med denne.

Teamet i Finfly

Fikk god oppfølging gjennom prosessen

Fikk god oppfølging gjennom prosessen. Fikk på plass lånefinansiering og kan trygt anbefale Finfly som finansieringspartner.

1 settembre 2025

Risposta di Finfly

Tusen takk for den positive tilbakemeldingen på opplevelsen hos oss. Vi setter stor pris på ordene dine og tilliten dere viser oss. Det er en glede å få jobbe med så fremoverlente bedrifter som dere. Vi heier på dere og ønsker all lykke videre.

Teamet i Finfly

Jeg fikk alle den støtten jeg trengte

Jeg fikk alle den støtten jeg trengte, veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte , rask behandling og akseptable resultater.
Sterk anbefaling .

16 giugno 2025

Risposta di Finfly

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på tilliten og de positive ordene. Det betyr mye for oss å få være en del av reisen deres. Vi heier på dere videre og gleder oss til å følge utviklingen.