Valutata 1 stelle su 5

Vooraf expliciet navraag gedaan of boetevrij en vrij van resterende rente aflossen mogelijk is. Vervolgens blijkt dat toch niet te kunnen en moet je het hele bedrag aftikken. Daarnaast nog andere ona... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb bij dit bedrijf de financiële afwikkeling van mijn aankoop geregeld. Zeer vakkundig en met terzake doende vragen, maakte dat ze op een ontspannen manier alles voor mij werd afgehandeld. Met een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben door Femke erg goed en snel geholpen. Ondanks dat ik uiteindelijk niets heb afgenomen stonden ze echt voor me klaar en wilde zij zelfs helpen met het zoeken naar de juiste auto. Uiteindelij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Witam serdecznie . Chociaż auto wybierałem sam . Dziękuje całemu zespołowi za cierpliwość i prace jaką włożyliście by załatwić wszelkie formalności bym zakupił nowe auto . Wszystko prze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di servizi finanziari e prestiti per automobili
  2. anche in
  3. Servizio di leasing
  4. Servizio di leasing di auto

Scritti dall'azienda

FinancialLease.nl is er voor ondernemers. Snel, persoonlijk en passend bij jouw situatie. Zodat jij rijdt in de auto die bij jou past. Met keuze uit meer dan 100.000 opties vinden we altijd een oplossing. Wij zitten nooit stil. Daarom zijn we marktleider in financial lease.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,2

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Het geduld dat Zakaria met mijn had was…top

Het geduld dat Zakaria met mijn had was gewoon top.
Heeft mijn enorm geholpen met alles. Omdat ik zelf een beetje beschrijden ben met zulke zaken. Was hij de genen die mijn even een stootje gaf. Wat een topper mocht het in de toekomst weer iemand nodig hebben dan zeker weer hem.

1 luglio 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Sobie, dank je voor de aardige woorden. We geven de complimenten door aan Zakaria!

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het begin tot en met eind heel…

Vanaf het begin tot en met eind heel goed geholpen door medewerkers, ze zijn heel flexibel en gehoorzaam. Ben heel blij naar eindresultaat en zal FinancialLease aanbevelen aan andere.

6 agosto 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Dank je wel voor de aanbeveling, Egor!

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen door Cas en heel…

Goed geholpen door Cas en heel professioneel.
een snelle reactie op mijn verzoek.( voor een nieuwe financiering).
Heel blij met mijn nieuwe auto.
Merci Cas.

30 luglio 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Fijn dat alles naar wens was en dank je wel voor de aardige woorden. We zetten ze door naar Cas.

Toegankelijk en accuraat!

Erg goed en accuraat geholpen bij Financial lease, met name door Patrick Lam. Er was altijd ruimte voor telefonisch contact bij vragen/onduidelijkheden.
Nu kan ik met alle tevredenheid genieten van mijn nieuwe auto.
Dank!

18 luglio 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Dank je wel voor de aardige woorden, fijn dat je goed bent geholpen. We geven de complimenten door!

Anish is interactief

Anish is interactief, transparant en creatief. Dankzij Anish geniet ik van mijn BMW

5 luglio 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Robin, fijn om te horen dat je goed bent geholpen door Anish. We zetten de complimenten door!

Snel geholpen

Snel geholpen, er wordt geluisterd naar je wensen en ze doen hun best om dit waar te maken. Altijd bereid om uitleg te geven! Fijn! Bedankt! Ik ben blij met mijn nieuwe auto.

21 giugno 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe auto en met onze dienstverlening. Dank voor de review!

Valutata 4 stelle su 5

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Soms duurde het wel iets te lang voordat ik teruggebeld werd, maar Luke is door de telefoon een goed overkomende, vriendelijke gozer met een luisterend oor.

23 luglio 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Dank je wel voor de aardige woorden, we zetten ze door naar Luke.

heel heel goed

26 giugno 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Kiryl, wij zijn blij dat we jou hebben kunnen helpen met een passende financial leaseoplossing. Dank je wel voor je review :-)

Fijne service

Fijne service ontvangen van dhr de Geus. Kon me goed helpen met de vragen die ik had. Het werd snel in gang gezet en werd meegedacht in mijn voordeel. Fijne samenwerking en begeleding gehad. Altijd tevreden geweest met dit bedrijf en hun werknemers.

1 giugno 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Fijn dat we je konden helpen met een passende financial leaseoplossing. We geven de complimenten door aan Teun. Veilige kilometers gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen en rekening gehouden met…

Goed geholpen en rekening gehouden met mijn wensen. Het ging echt super snel.

22 giugno 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Carla, bedankt voor je aardige review. Fijn dat je zo snel in je nieuwe auto kon rijden. Veilige kilometers gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Yasin Kawa heeft mij bijgestaan in de…

Yasin Kawa heeft mij bijgestaan in de aanschaf van de caddy voor het bedrijf Snelle respons, goede begeleiding en van a tot z zeer professioneel. Zeker een aanrader.

16 luglio 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Fijn dat we je konden helpen met een passende financial leaseoplossing. We geven de complimenten door aan Yasin. Veilige kilometers gewenst!

De auto rijdt goed

De auto rijdt goed, de verkoper is vriendelijk en na twee weken rijden verscheen er een storing in de koppeling. Ik raad iedereen aan om garantie van Bovag te kopen.

15 luglio 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Bedankt voor de aardige review!

Snel geregeld

Snel geregeld, en persoonlijk contact

16 luglio 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Hans, wij zijn blij dat we jou hebben kunnen helpen met een passende financial leaseoplossing. Dank je wel voor je review :-)

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk van begin tot eind

20 giugno 2024

Risposta di FinancialLease.nl

Hi Ralph, dank je wel voor de review. Fijn dat we je van dienst konden zijn. Veel plezier met de auto!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più