Gjorde en beställning den 24 januari med en leveranstid på 5-7 dagar. Kontaktar dom efter 2 veckor och frågar efter mina varor. Får inget svar från deras kundtjänst utan endast ny preliminärt datum 17... Leggi di più
En vecka efter min beställning på filter, får jag ett mail att det är slut hos leverantören och kan ta upp till en månad att få. Detta efter att JAG skrivit till dem och frågat efter leveransen! Ön... Leggi di più
De visar två filter på bild, jag antog då att priser avspeglade vad som visades, men icke. När leveransen kom trodde jag att jag beställt ett extra par men det kom endast två stycken filter. När jag l... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställde fel vara, betalningssättet är kortbetalning alltså att de drar pengar direkt. Jag har försökt ringa men de säger bara ha stäng, inget svar på mail och ingen leverans vad jag kan se, samt min... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hos Filterhuset är du i trygga händer. Vi är en webbshop som själva producerar majoriteten av våra ventilationsfilter. Förutom ventilationsfilter hittar du också dammsugarpåsar, köksfläktfilter med mera. När du handlar hos oss får du inte bara en kvalitetsprodukt – du får också en trygg och pålitlig köpupplevelse där både beställning och återbeställning är enkel och överskådlig. Vi vet att det ska vara lätt att underhålla ett sunt inomhusklimat. Därför har vi tagit fram användarvänliga guider som hjälper dig steg för steg att byta dina filter själv. Och har du frågor står vår kundservice alltid redo att hjälpa dig vidare.
Säbygatan 6, 753 23, Uppsala, Svezia
- info@filterhuset.se
- filterhuset.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Proffsig hemsida och snabb leverans
Proffsig hemsida och snabb leverans. Bra utbud av filter.
Beställd filter i nästan 10 dagar ännu…
Beställd filter i nästan 10 dagar ännu har inte fått den
Snabbt och bra!
snabb leverans
Det gick fort att få filtren
Snabb leverans!
Snabb leverans och bra pris
Snabb leverans och bra kvalitet
Snabb leverans.
Filter och leverans bra
Filter och leverans bra, men ni skickar en faktura jag inte kan betala på!
Bett er skicka en ny med annan möjlighet. Dansk bank och valuta SEK går inte med min betaningsmöjlighet.
Bra alternativ för att få produkten…
Bra alternativ för att få produkten till lågt pris
Helt ok leveranstid, men
Helt ok leveranstid. Men instruktionen som medföljde filtret hänvisade till att filtrets "blåa sida" skulle monteras i en viss riktning. Men det fanns ingen blå sida på filtret - samma färg överallt. Och bilden som visar var man hittar luftriktningen på den aktuella pumpen stämde inte heller, så avdrag för det.
Kom fram när det skulle komma fram och…
Kom fram när det skulle komma fram och innehållet höll vad de lovat!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.